Двомовність. 3-й раунд

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем NorthWind, 1 сер 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Вибори пройдуть - дУрка про "альтернативні" мови забудеться.
    Ригіанали підраxують голоси і посміються з "розведених" лошариків. І ніхто не отримає закороднний паспорт або пенсійне посвідчення, де буде надруковано "Игарь" замість "Ігор".
    Залишиться тільки одна регіональна мова - глухонімих - у "Країні Глухих" (tm). Як і було раніше.

2. olegp

olegp миється в бані

як є-це погано, треба цивілізовано вирішити проблему

3. Aleon

Aleon Well-Known Member

Ждем отмены закона "о рыгональных мовах" --- выборы прошли...
    Интересно, шо ПР запоет)))))))))))))))

4. forester

forester Well-Known Member

А чем он плох?

5. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Работает только в отношении русского языка, как оказалось.
    Никак неясно мне, русскоязычной, чем он хорош. Что нового ?

6. forester

Ну, так может сам закон глупо написан? Или сама идея не хороша? Я имею ввиду как таковой закон о статусе региональных языков.

7. Luna

Идея как идея. Она хороша лично для меня - я всегда была сторонником именно такой идеи. Но ее воплощение говорит о : 1) до лампочки все языки, кроме русского (болгарам в местах компактных поселений так и не дали статус регионального родному языку), 2) он направлен на амбиции, а не для удовлетворения нужд людей, которые собственно и раньше были удовлетворены.

8. forester

Понятно. В общем, как всегда у нас - сама идея неплохая, а реализуют её, через... одно место.

Так может, просто, закон поравить нужно? Отменять-то зачем?

9. Luna

В чьих-то интересах как раз через правильное место(((

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шоб ви сі спитали.

11. kjk

kjk Дуже важлива персона

Що взагалі роблять іноземці на наших ресурсах. Точніше не на наших ресурсах, а у нашому інформаційному просторі... Українці не лізуть в їхні рускіє марши, Путін-Навальний, чи що там є ще в них... а от іноземці постійно присутні в нашому інформаційному просторі, лізуть у наші внутрішні питання... їм вже прямо кажуть - йдіть нах*р, а вони і далі лізуть і лізуть

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Просто куди там лізти. Навіть на київському форумі побутова трепатня в топах, сидять чотири чоловіка, вбивають час до кінця робочого дня.

13. kjk

kjk Дуже важлива персона

Просто налізе пара росіян, потім ще пара, викопають десь одного однодумця із Криму, і лізуть скрізь що їм нужен рускій язик, рускій флот, і тд. Та нікому на Україні не потрібні ні ви, ні ваше братство, ні ваша інтеграція. Є просто кілька мільйонів російської діаспори, вони відповідно і відстоюють це. Але українцям Росія не потрібна і нецікава. Те що українців в рос. інформаційному просторі немає, а росіян у нашому повно - про це красномовно свідчить.

---------- Додано в 15:07 ---------- Попередній допис був написаний в 15:07 ----------

Пишу на Україні, тому що не маю стосовно цього ніяких комплексів і пишу як звик.

14. forester

Оно и видно, всё делаете не для себя, а для спроса со стороны...

---------- Додано в 17:06 ---------- Попередній допис був написаний в 16:51 ----------

О! Ещё один "борец" за этническую чистоту интернета. И что же вы все подобные посты словно под копирку пишите, хоть кто-нибудь что-нибудь новенькое придумал.

На самом деле всё просто - сделайте регистрацию на ресурсе по метсу жительства, с предъявлением скан-копии соответствующего листа паспорта, и всех делов... А ещё лучше, ввести должность админа по нравственности. Чуть кто написал что-то подозрительное и не подписался внизу "слава Украине - слава вождю", сразу в пермонентный бан.
    Вот тогда тут для украинских свидомых будет тишь да гладь - Божья благодать.
    А пока... вкушайте прелести плюрализма и демократии, чего вам так не хватало в союзе с Россией.

15. kjk

kjk Дуже важлива персона

Що пока, ви тут нах*р нікому не здалися. Гуляй фьодор в .ru інтернеті. Тут ти нікому не потрібен. То справа мене і моїх співвітчизників хто свідомий а хто хоче російську мову. Твоя думка і думка твоїх співгромадян це нуль.

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Форестер...а я про вас недавно прочитав...

---------- Додано в 16:10 ---------- Попередній допис був написаний в 16:09 ----------

А по темі...общєпанятним...

17. kjk

kjk Дуже важлива персона

Я не вимагаю щоб ви відразу зникли, радше доводжу до відома що мнєніє росіян в українському суспільстві і інформаційному просторі це ніщо.

18. forester

Говорят националистические интернет-помойки разрушающе действуют на нервную систему читающего. Так что Вы поаккуратнее с подобным чтением. Мне-то всё равно, а вот терять такого интересного собеседника как Вы не хотелось бы.

19. Luna

А чого так по-царськи та за всіх? Я Ваш співвітчизник і дуже прошу за мене не розписуватись. Впевнена, що так думаю не лише я.

20. olegp

olegp миється в бані

пока слаба реализация, будет реальная реализация-будет и позитив

---------- Додано в 18:00 ---------- Попередній допис був написаний в 17:56 ----------

хто винен, що форуми злили? домагайтеся відновлення Острова, і ніхто вам не буде заважати в укродрочерстве

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)