Двомовність. 3-й раунд

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем NorthWind, 1 сер 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. ADMIRAL

ADMIRAL Well-Known Member

KARABIN, что, аргументы кончились? [​IMG]

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Він не жартує, їхня секта в то щиро вірує :)

• Подобається Подобається x 2
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Не пам"ятаю - хто (німець, француз?) сказав: "Гуманність держави визначається тим, як вона ставиться до своїх ідіотів".

• Подобається Подобається x 5
  4. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Більше того, Сєрєга. Вона гуманна і до кацапських тролів, яскравим представником яких ви являєтесь. На відміну від кацапів, українці є дуже толерантною нацією.

6. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Напевно найтолерантніші українці живуть в Англії, Канаді, Сполучених Штатах тощо? ;)

• Подобається Подобається x 4
  7. Pedro

Ну чому... Українці живуть і в Україні. Хоча і в меншості... А що, хіба ви мали утиски від українців, перебуваючи на території України? Я маю на увазі укрїнців а не креолів...

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я мав, Педро, я...

• Подобається Подобається x 3
  9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

знов брешете

• Подобається Подобається x 1
  10. Pedro

Від українців??? Та хоч ми по різні боки барикад, я швидше повірив би вам і захистив би вас ніж націоналістам-крикунам. Бо поза крикунством вони гірші від москалів чи їм подібним...

---------- Додано в 18:39 ---------- Попередній допис був написаний в 18:32 ----------

Ні, пане Карабін, він не бреше. Я вже колись тут згадував про моїх майже багатих родичів в Трускавці. Майже родичів. Мали величезний будинок. Я щось заікнувся що я люблю Пушкіна, Достоєвського... Вони мало не вигнали мене з дому. А в тойчас я взнав, що будинок був побудованим на кошти їхнього вуйка, єпископа. Прибирати приїжджали монашки...
    Давайте будувати наші моральні принципи на чесній основі...

• Подобається Подобається x 6
  11. серега-очкарик

Приятно удивлён , Pedro. Искренне говорю.

• Подобається Подобається x 3
  12. ADMIRAL

ADMIRAL Well-Known Member

У них любовь к Родине (хотя...есть ли она у них?) измеряется километрами! [​IMG]

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Во-во! Від Севастополя до Рашки не так багато кілометрів і тому любови вашої "з гулькин х.. ніс@!

14. kjk

kjk Дуже важлива персона

Не стане. І не повинна стати. І це притому що зараз при владі - саме проросійське що тільки може прийти до влади, парламентські вибори змінять владу на більш проукраїнську/прозахідну. Ну і сто разів мною згадуване співвідношення шкіл - україномовних у нас 85%, тобто так чи інакше українізація триває. Плюс демографічний фактор - росіяни менше народжують, більше виїжають, переважно старіші.
    Ну і знову ж таки, росіян в 2001 році було 17%, зараз процентів ~12. Мова меншості не повинна бути обов'язковою для більшості. Угорська ніколи не буде державною в Словаччині і Румунії, албанська не є державною в Македонії, курдська в Туреччині, і тд. Хоча і словацькі угорці, і македонські хорвати, і турецькі курди це є цілком автохтонне населення яке живе на своїх, законних землях. Так само як і наприклад росіяни в Севастополі. Але їх абсолютна меншість, і тому мова абсолютної меншості не може бути прирівняна до мови більшості. Основна мова в цій країні - українська.

15. серега-очкарик

16. kjk

kjk Дуже важлива персона

ну так і гагаузи живуть і угорці на своїх землях
    давайте чотири мови державні?
    ніхто не робить двомовності коли найчисленніша меншина складає менше 15%

17. серега-очкарик

Откровенно говоря , мне совершенно непонятна вся эта возня вокруг госязыка. Одно понимаю , если эта тема в топ полезла , значит на Украине очередные выборы скоро

18. kjk

kjk Дуже важлива персона

:)))
    таки да, через 4 тижні

19. серега-очкарик

ааа,тогда всё понятно.ну ничё , выборы пройдут и всё опять успокоится

20. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

бачите, навіть ви розумієте, що мовна проблема в Україні надумана, а от пан Василь з Дальневосточником при підтанцьовці своїх московських колег нам тут доводять, що ми рускоязичних ущемляєм

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)