Двомовність. 3-й раунд

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем NorthWind, 1 сер 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Вам би працювати, піднімати країну, а ви, замість цього, забиваєте нам голови "нє буду учіть мову"... Так ніби в Україні не дають говорити російською

• Подобається Подобається x 2
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

От я працюю, піднімаю країну, а замість нормального спілкування про піднімання країни, мене заставляють обговорювати ці питання так, як комусь захцялось... Біда з вами...

• Подобається Подобається x 1
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви ж казали шо колибу тримаєте. Як вона сприяє підйому?

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я нічого не тримаю. Я пенсіонер. А колиба платить податки, платить зробітну плату, внески в ПП тощо...

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тобто ви тут ні до чого, колиба сама. То значить колибу треба поважати, а не вас.

• Подобається Подобається x 4
  6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ну так то ви вибрали Ківалова і Колесніченка чи я? Бачили очі... тепер терпіть

7. kym

kym Well-Known Member

Що ви розносите цю беліберду..... нова методика паплюження ОУН-УПА. Що в Кремлі змінили стратегію.
    а не знаєте коли, чому і звідки взялась приказка - " ваші уліци наші камяніци" - для тих не знає польської розшифровую -" ваші вулиці наші доми" - це відношення поляків до українців.... полякам майно , а українцям вулиця - по теперішньому бомжування.... Ви таку класну ідилію намалювали що аж плакати хочеться, але - на роботу українців брали в другу чергу і робота тільки брудна, про державну роботу навіть мови не може бути поки не приймеш католицизм і не ополячишся, пльський кзьондз навіть до померлого не прийде сповідати якшо він українець, український бізнес тиснуть і не дають розвиватись всіма методами через що українці почали обєднуватись і виробили гасло "свій до свого по своє", в університетах викладають тільки польською, українські школи скорочують. Українців називають "кабані" ---одним словом пацифікація ішла повним ходом..... Якби так було ще 15 - 20 років то таке поняття як українець пропало б зовсім. І якщо так все було гладко то чому народ пішов в ОУН - ви напене добре знаєте, що як народу добре то він сидить в дома і ніякі провокації чи хитрі комбінації його з дому не витягнуть, а якщо йому щось загрожує то тоді не сидить дома . поляк був таким самим окупантом, як потім німець і потім руский.... і вів себе так само. Так що перестаньте тут розносити всяку чуш про рай під час окупації поляками України.

8. ADMIRAL

ADMIRAL Well-Known Member

kym, вы как-то определитесь уже... то поляки-братья и при них украинцам жилось припеваючи, а русские оккупанты пришли и вольная жизнь закончилась!
    Теперь у вас наоборот - поляки оккупанты, мучили бедных украинцев. Тогда получается - русские-братья освободители!
    Или как вам удобно в данный момент, так и преподносите!?

9. kjk

kjk Дуже важлива персона

І ті і ті нам нах не здалися. Що перші, що другі окупанти, тільки в росіян ще була людиноненависницька більшовицька ідеологія, на відміну від поляків.

10. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

ТАК и вы - работали,поднимали страну - а не забивали бы нам голову - "по п'ятницях тiльки державною!" - как будто в Украине не дают говорить по-украински.

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ніби в Україні не дають говорити по-російськи

12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Таке враження, що Ви сюди на роботу ходите і мучитесь. :)

• Подобається Подобається x 3
  13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

14. Дальневосточник

15. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Пане Дальнєвосточник, ви знаєте кого мені нагадуєте? Може пригадуєте, була така Ніна Андрєєва, яка не могла поступитись принципами.
    Хіба то так важко вивчити українську і нашрайбати кілька слів цією мовою? Я, наприклад, відчуваю велике задоволення коли починаю розуміти нову мову, а особливо, коли зможу спілкуватись нею.
    Чому для вас, росіян, осилити якусь мову - це невимовно важка задача? Чи просто не хочеться поступатись принципами. І статусом окупанта?

• Подобається Подобається x 3
  16. Un.Known

А де Ви таке знайшли?

17. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Я - росіянин. Мені не важко і зовсім не соромно там, де я перебуваю, хоча б на побутовому рівні говорити на мове співрозмовника.
    Не гарячіться!

18. Дальневосточник

Пане Pedro - ви нiколи не бачили моїх дописiв українською? До чого весь цей пафос - про "вас росiян"? ;)

Зробив висновки - читаючи правила. :)

19. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

А давайте оголосимо день тиші. У цій темі дурнів немає, а ось шість чи сім років про одне й те ж ...
    Полюбіть одного разу себе.
    Не ганьбіть.
    Все.

---------- Додано в 17:04 ---------- Попередній допис був написаний в 17:02 ----------

Розумний мужик, лікар. Вам чи заводитися?

20. Un.Known

Черговий раз "Сама придумала - сама обиделась"?

Пардон, нема на то ради.

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)