Двомовність. 3-й раунд

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем NorthWind, 1 сер 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bambook

Bambook Persona non grata

Я знаю ресторан, в якого є свій герб, гімн, прапор ну і розпорядок роботи - та ж конституція. Тільки вони себе державою не називають :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В них просто катера "Граченя" немає.

3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

4. ADMIRAL

ADMIRAL Well-Known Member

Bambook,
    Dzeko,

KARABIN,
    Повторяю ещё раз для непонятливых,
    и убогих:
    "В настоящее время используется только малый герб, утверждённый 19 февраля 1992 года и который не является Гербом в полном понимании этого слова!
    Большой герб Украины существует пока только на бумаге, в виде законопроекта о создании Государственного Герба Украины!!!"

Учите историю своей Родины, двоечник!!!

• Подобається Подобається x 5
  5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Пане, Карабін, названий вами пан правий. На 100%.
    І ви самі це підтвердили: Російська мова отримала статус регіональної у Запоріжжі
    Ну не хочуть вони бути українцями. То для чого примушувати чи співати якісь мантри про єднання. Чи не краще оформити це юридично(не обовязково повний розкол) і починати нормальне життя?

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а знаєте чому віндосі на бумагє?

7. Pedro

Не думаю. Пригадую під час навчання в медінституті, ми познайомились з москвичками, які приїхали до Львова на практику з якогось університету. Розмовляли з ними російською, але коли хотіли б щоб вони чогось не розуміли, переходили між собою на польську. Потім побачили що нема такої потреби бо вони не розуміли ні слова українською.
    Адже українська і російська - це доволі віддалені мови. А хто народжується на Заході і навчається від родичів української, з російської не розуміє ні слова. Наприклад, мої сини хіба що можуть відгадати що хтось говорить російською тільки по слуху, правда вони так можуть відгадати ще 20 мов...

8. Gron

Gron тафгай

Пане Педро, я ж не даю Вам порад, що до Шотландії чи Уельсу ?
    Я мешкаю у Одесі, Луна також, ми самі дамо собі раду і "темним" також.
    Україна - так ж наша, як і Кармелюка з Дзеко чи Мартіні.

• Подобається Подобається x 2
  9. kitana

kitana Banned

Екзальтованим дєдушкам, непогано було б ознайомитись з адміністративним устроєм України, а не ліпити Конституцію АРК до Севастополя. ;)

Україна є унітарною державою. Це народ український визначив, в своїй Конституції. Але екзальтовані дєдушки, як завжди, не розуміючи змісту якогось слова, ліплять його де ні попадя. :)

• Подобається Подобається x 5
  10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я вас не являється, у мене являється. Може ваш тато з мамою не були розписані, це значить що вас на світі немає?

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Dzeko, во,їх найбажаніший сон

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Москалі вже прикумарили реально. Пруть з усіх дір як навіжені.

13. Pedro

Пане Ґрон, я вас розумію і так само хотів би щоб Одеса була якщо не українською то україно-єврейською. Я любив Одесу, приємне місто і приємні люди. А зараз таке враження, що всі євреї виїхали а на їх місце хтось переселив шантрапу з Рязані, Вологди чи іншої тмутаракані.
    Ну не може нормальне населення вибрати шизофреніка-фашиста Костусєва. Я вже Харкову не так дивуюся з його допами-гепами.

14. Gron

Gron тафгай

• Подобається Подобається x 4
  15. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Хочу зробити Вам приємно, пане Адмірале... Великий герб України.

16. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Одеса - символ мира. Другие так просто не сумеют.

---------- Додано в 21:36 ---------- Попередній допис був написаний в 21:33 ----------

kitana, в ПП, если это тайна за семью замками, какой ВУЗ Вы закончили? Где таких готовят?
    Подтекст отсутствует.

17. ADMIRAL

ADMIRAL Well-Known Member

Спасибо...[​IMG]вы как всегда - сама любезность...но это лишь один из сотен не утвержденных вариантов...сожалею...[​IMG]

• Подобається Подобається x 4
  18. OldMan

OldMan Well-Known Member

Только народ Украины забыл объяснить народу Украины как можно быть унитарным имея в составе автономную республику.
    Может Вы попытаетесь?

• Подобається Подобається x 2
  19. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Для этого надо думать головой и читать специалистов - а не повторять за малограмотными нардепами "унитарная"...Причем эти-же самые "нардепы" утверждали Конституцию АРК! Вообще - поглядеть на обсуждение двуязычия - занимательная картинка...тут тебе и "рука кремля" - как только налоговая стала брать за жабры, и мифический "большой герб" у оторвавшихся от украинских реалий господ - и негодование экзальтированных барышень о ничем неподтвержденной обязанности гражданина Украины знать вообще какой-либо язык! Видимо - им, бедным. невдомёк - что можно вообше ничего никому и никогда не говорить - и при этом быть полноправным гражданином. Впрочем - по их собственному признанию их интересует исключительно
    :)

• Подобається Подобається x 3
  20. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Чем больше тем лучше.:good:
    О чём?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)