Двомовність. 3-й раунд

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем NorthWind, 1 сер 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gron

Gron тафгай

Ви як той москалик мафіозний.
    Тоді треба на вході цього хауза надпис повісити, що українською, не обслуговуються,
    і як власник по москальськи засцить, то нехай кияне саморучно вивісять, а я на реакцію подивлюся хауза, посольства, ментів ваших і висновки зроблю .

• Подобається Подобається x 2
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Треба. Тут згоден.
    правила вивішуються при вході.
    А якщо висітимуть, Ви заспокоєтесь?

3. Gron

Gron тафгай

Да я і зараз не хвилююсь.

• Подобається Подобається x 4
  4. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Молодці все ж таки :) Той кохве хаус має на 36% менше відвідувачів, ніж до того. Ще трошки, і защебечуть там всі солов"їною :)

5. VasMT

І не потрібно приймати нового закону чи виставляти свободу із автоматами.
    Бачите, шановні борці за мову, як все просто? Не треба більшості в ВР, не треба асоціації із ЄС, не треба випускати Йульку і друляти бандитську владу.
    Не ходи, не купляй, не їзди... :)))

• Подобається Подобається x 3
  6. zenyk

zenyk Well-Known Member

І нічого не залишається як погодитись.
    Бо кожен має те що хоче.

От для прикладу взяти Кузьму (Скрябіна): хоч він до Львова з Новояворівська приїхав, хоч до Києва зі Львова - а всерівно залишився таким же Кузьмою.
    А все чому? Тому що рівень його рагулізму не дозволяє йому асимілюватись, і як наслідок захищає від русифікації.

Те ж саме з москалями: де б вони не приїхали - рувень їх рагулізму ще більший ніж в Кузьми. Вони ніякої культури не сприймають, мови не вивчають, про асиміляцію навіть не догадуються...

Ось чому будь-які культурні і толерантні намагання щось змінити в Україні в мовному середовищі - абсолютно безрезультатні. То як бісер перед свиньми розкидувати...

• Подобається Подобається x 4
  7. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Не україномовної і рросійськомовної України (про російськомовних свободівців не чули?), а патріотів/свідомих/тямущих українців і непатріотів/несвідомих/нетямущих совків.

8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Совки теж свідомі є :)

9. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Залежить від того, що Ви маєте на увазі під цім поняттям...

• Подобається Подобається x 1
  10. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Та і закон добре буде, але ж все таки 36% себе таки поважає :)

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ось в це я не вірю, пане Аксакал. Тут або треба хрестик зняти або труси натягнути. Не вірю, що були членами Свободи і української не осилили. Невже любов до кацапського каркання така заразна, що і української не хочеться вчити? Чи ще якісь причини? Чи клепки не вистарчає, щоб осилити українську???

12. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Погугліть і нагуглите ;)
    "Бо сили не має в Христі Ісусі ані обрізання, ані необрізання, але віра, що чинна любов'ю." (Гал 5:6)

13. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Пан Педро! Ви навчена досвідом людина. Світ не однополярен. Все буває. Є люди, які пам'ятають, що таке батьківщина і роблять її краще.

14. kjk

kjk Дуже важлива персона

http://easternwestern.livejournal.com/33225.html

15. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Я заметио вы и сам провокатор и и их любитель. Но вы послабее чем Клиберн.

Для модераторов. Найдите Grona старую подпись про русскоязычных.

Щодо москалів, то гірше них саміх їм ніхто не нашкодить, тільки не треба заважати. (c) KLIBERN.

Чуть изменю.

Щодо рогулів, то гірше них саміх їм ніхто не нашкодить, тільки не треба заважати. (c) KLIBERN.

• Подобається Подобається x 5
  16. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Ой, ну зачем такой компромат сливать???
    Разделите количество экономически активных граждан Украины на число украиномовных пользователей Вконтакте и ужаснитесь проценту бездельников!

17. Pedro

Не знаю, Вітре, про яку батьківщину думають ті, які народились в Україні, прожили менший чи більший кавалок життя але відмовляються вчити українську мову. Та ще й називають себе прихильниками Свободи.
    Ви зустріли в Росії хоч одну подібну людину яка б відмовлялася вивчати російську? Я - ні. Не в Росії, ні в Англії, ні в Франції ні в Італії.
    Та й вас я не можу назвати сугубо тільки російськомовним, бо бачу стараєтесь і не без успіху спілкуватись українською.
    А в Україні таких людей які відмовляються вивчати українську більше 50%. Називаються хахли і москалі.
    І які з них націоналісти-свободівці? Хіба що курам на сміх...

• Подобається Подобається x 1
  18. VasMT

Пєдро, це нісенітниця, вигадана Вами тільки що. Не підтверджена НІЧИМ,
    Я ж запевняю, що 100 відсотків населення України знає українську мову. ВСЕ населення. Правда, не всі користуються нею.
    А націоналісти не люди. Функція не коректна...

19. Pedro

Василю, ви мене не зрозуміли. Аксакал щось писав про російськомовних свободівців. Для мене слово російськомовний - це людина яка не знає іншої мови крім російської. Мене не цікавивить якою мовою він спілкується в побуті. Наприклад, я щоденно 99% часу спілкуюсь англійською. То я англомовний? Ні бо можу спілкуватись ще на 3-4 мовах.

20. Полковник

Полковник миється в бані

Хм.
    И сколько минут в день составляет этот 1% за который Вы умудряетесь поболтаь ещё на 3-4 языках?
    И всё-таки, 3 или 4?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)