Двомовність. 3-й раунд

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем NorthWind, 1 сер 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ірландці - будівельний матеріал, з якого збудована Америка.

О, дійсно, на пів-року. Респект і уважуха.

А чому? Багато берете на себе.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вам вже пояснили один раз, що плювати в обличча не гарно, а терпіти плювки гидко. Якщо Вам подобається, то підставляйте свій твар, мій не раджу.

• Подобається Подобається x 2
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Дуже дивно, ви живете в Західній Україні, і на неї ж плюєте.

4. VasMT

Живу. Давно. І, сподіваюсь, житиму ще довго. Але не плюю ні на Україну, ні на її захід, чи схід...
    Спробуйте довести правдивість вашого твердження.

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Плюєте, ще й як. Тільки думаєте що високоточно - вибірково, а насправді в колодязь, з якого п'єте.

6. VasMT

А крім вигадок щось буде?

• Подобається Подобається x 1
  7. OldMan

OldMan Well-Known Member

Вы знаете, сам шокирован своим удивительным свойством появляться перманентно.

• Подобається Подобається x 4
  8. Gron

Gron тафгай

Мабудь повторююсь - але ви хоч ... смокчите, але шию всеж мити треба (С)

9. OldMan

OldMan Well-Known Member

О я Вам дал повод устроить истерику на тему "Помогите! Хулиганы зрения лишают".
    В лучших традициях нашей доблестной оппозиции - всё свалить в кучу, переврать и устроить вселенский вайдот.
    На вежливую просьбу не сквернословить Вы закатили спектакль в духе "Данецкие душат свободу слова".
    Продолжайте. Ещё два-три поста в том же духе и вселенская жалость к Вашей персоне захлебнёт всех.
    А модератор шарахнет по мне из главного калибра и забанит за пропаганду нацизма.
    Не, тут давайте конкретно. Если Вы находите посты Чернобыльца с невежливыми (как Ваши) эпитетами в адрес Президента Украины - я тут же снимаю вопрос о его реабилитации.

П.С. Если не можете пользоваться поиском, то, уверен, yasam Вам в этом поможет, он дока.

---------- Додано в 21:21 ---------- Попередній допис був написаний в 21:18 ----------

Копирайт стоит. Это из классики или личная нетленка?

• Подобається Подобається x 3
  10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ибо нефиг.

12. OldMan

OldMan Well-Known Member

---------- Додано в 21:44 ---------- Попередній допис був написаний в 21:36 ----------

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Щодо ірландців... на англо-канадському трекері, у чат-вікні привітав спільноту з Днем св. Патрика і спитав, чи є ірландці онлайн?
    Виявилося їх більше, ніж я міг собі уявити. До вечора вони дописували ірландською, поки не прийшов суворий адмін-англієць (схоже, колишній моряк) і бовкнув: "Разговорчікі! Забилі, шо єдінствєнний допустімий єзик тут - анхлісскій?
    І шоб нікакіх Dobry Den' та Buenos Dias!"

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Дивна мова насправді, більше схожа до скандинавських.

15. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я отвечу ТАК - мне могут нравиться и не нравится разные люди. И тут за 5 лет было много кого. Если принять вашу точку зрения - до мы должны были выступить на защиту - к примеру - дисбати (помните ТАКого?). Да только - ведь не выступили. Вот вы подумайте - почему. Тогда может станет понятно, отчего у меня авотар подобный авотару Чернобыльца.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви хочете на пів-року в відключку? Скільки перспектив відразу. Скільки інших форумів можна окучити.

17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Щодо Чорнобильця то можете писати що вам захочеться. Він мені абсолютно нецікавий. Совок. Українофоб. Лицемір, бо живе в Штатах на кошт місцевих платників податків а проклинає цей лад на користь Росії. Найкращу характеристику йому дав колись Борис, можете пошукати.
    Радий, що ви проявляєте такий патріотизм до вашого президента. Але почекайте... А що ви(і Василь і інші) співали на адресу ТОДІШНЬОГО президента? Пригадуєте? Всього 3-5 років тому... То що то за такі метаморфози стали, що ви тепер такий патріот вашого президента та ще й іншим забороняєте висловлювати свою думку?

18. VasMT

Педро. Це наші президенти. Ми іх вибираємо і ми маємо право як хвалити їх, так і Миздобулами називати.
    Ви ж застосовували покарання у вихованні своїх дітей? Але, я впевнений, не давали карати їх стороннім людям. Так і тут. Можете про свого Кемерона говорити що завгодно, він Ваш... :)))

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

- ви Адіка вибирали? Я вже втомився вас на слові ловити, ви як Вітюня - чим більше лажі, ти краще.

20. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

еее! попрошу не узагальнювати :)
    от ви вибирали, ви і цілуйте в гудок, як ви сам і любите виражовуватись

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)