Двомовність. 2-й раунд

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Дальневосточник, 10 чер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. zenyk

zenyk Well-Known Member

як же вас забудеш як ви постійно нагадуєтесь? як вас на Україні як блох на собаці: незліченна кількістть хоч ви ствердуєте що вас то 17% то 30 а то ціла половина населення України....

Не нагадуйтесь! сховайтесь шоб ми заа вами шукали і засумувати встигли!

• Подобається Подобається x 1
  2. Papayans

Papayans Well-Known Member

Вы християнин??????Тогда я испанский летчик!!!
    В чем брехня то?В том ,что киевляне не поддержали и не пришлик Украинскому дому.
    Что никто толком то и не приехал из других мест,кроме как с ЗУ,да парочки человек с Черкащины!В чем брехня то?

[

• Подобається Подобається x 3
  3. zenyk

zenyk Well-Known Member

слухайте, іспанський льотчик, звідки Вам знати хто виступає проти бандитських законів, незаконно прийнятих бандитською владою? З висоти польоту над Іспанією краще видно?

4. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

ТАК і я про то!
    Тому і не розумію, ну ніяк не розумію, чому незадоволені новим законом саме у Львові!

• Подобається Подобається x 3
  5. Papayans

Вы хоть немножко телевизор смотрите?Я не говорю про провладные телеканалы,а хотя бы ТВі или "24" новости или на худой конец "канал чесных новын" ?

---------- Додано в 13:17 ---------- Попередній допис був написаний в 13:14 ----------

Обычные страшилки,а вот вы нас триста лет гнобили,а щас мы вас..типа християнской заповеди( "мы християне!!!! (с). )
    Никто не отменяет государственного языка.И триста раз прав ВасМТ,чиновник будет обязан знать державную и местную.Хочет отримовать гроши?Хай учит две!А нет,пшол на хрен!Громада другого выберит!

• Подобається Подобається x 2
  6. zenyk

zenyk Well-Known Member

то з цих новин Ви засумнівались в тому, що я християнин?

7. Papayans

Не включайте дурня!
    Вы задали вопрос:
    Я Вам ответил!!!Хватит троллит!Пишите по теме!

8. zenyk

zenyk Well-Known Member

По темі:
    ГОВОРІТЬ УКРАЇНСЬКОЮ!

9. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Я би порадив деяким захистникам партизанського закону про мови зі Сходу приміряти його до Росії-матінки. Наприклад уявити, як на трибуні Думи буде хтось виступав на татарській, український, чеченський мові, мовах народів Півночі яких більше за 10%, тощо. А решта буде слухала синхронний переклад, як то планується зробити в Україні.о_О
    Як вам перспективка? Файно є? :mocking:

10. Papayans

Это Вы мне?Или себе?
    Вы почитайте название веточки:
    Двомовність. 2-й раунд
    Вам перевести?Или так поймете?

11. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Чернобылец і Papayans, нагадую, що сьогодні п"ятниця, підтягуємо свою українську ;)

12. Papayans

В чем проблема то?Что на Украине не найдутся хорошие переводчики -синхронисты?
    За то как приятно будет жителю румынского села услышать ридну мову с высокой трибуны!

13. zenyk

zenyk Well-Known Member

ПЕРСПЕКТИВА "ЛЮКС" :)
    але, думаю, брати українці, мали москалі нас з вами в сраці з нашими скиглиннями на захист нашої мови. Захистити мову просто: нерозмовляти іноземною на українській землі і не підтримувати розмов іноземною з постійними мешканцями України (за вийнятком гостей). Вимагати говорити українською. А з невихованими невігласами - розмови не підтримувати.

А такими провокативними законами ця бандитська влада не змусить нас стати до зброї. Хоч війна - то справа яка нам під силу, але це велика біда. Не треба нам на Україні такої біди знову. Не піддамось на провокацію, не будем передчасно братись до зброї

14. zenyk

zenyk Well-Known Member

в Україні є всьо. Але того каламбуру нам не тре. Тому: ГОВОРІТЬ УКРАЇНСЬКОЮ!

15. Papayans

Я нарушаю пункт 1.1 правил Львовского форума?
    Про пятницу там вроде ничего не сказано.

---------- Додано в 13:47 ---------- Попередній допис був написаний в 13:45 ----------

Да кто вам мешает то?Покажите мене ту падлу,я ее вместе с Вами удушу!!!!!

• Подобається Подобається x 2
  16. zenyk

zenyk Well-Known Member

Що?
    кажіть гучніше! нічого не чути!:dntknw:

17. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Вот тут посмотрите
    http://www.gallup.com/poll/109228/R...ng-Boost-PostSoviet-States.aspx?version=print

Почему-то при выдаче анкеты на двух языках люди 83% на Украине предпочитают брать на анкету на русском. Вот вам как блохастой собаке и кажется, что блох много...

Только штанцы подтяните....Вот тут уже подобные вам и революции обещали, и владу снести, а как сидели где там у себя с компом, так и сидят те кто обещали..

Ждемс..

18. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Власне де натовпи щасливих і радісних східняків які вітають прийняття цієї дурні. Крім школярів які відверто кажуть скільки коштує "постояти_тут". Риги вже дітей наймають щоб дешевше вийшло. :)))
    Реакція з Луганщини це піший похід але чомусь не за язІк, а за квоти які їхні "покращувачі" нахабно у них відібрали.

19. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Я питав громадян Росії.:yes:

20. zenyk

zenyk Well-Known Member

москалі нас не змусять наразі братись до зброї.
    Хоч я і не розумію нашо таке кожен москаль дозволяє собі ляпати, хоч при цьому до укропу по ногах зі страхом згадує діяльність УПА

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)