Двомовність. 2-й раунд

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Дальневосточник, 10 чер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. - это по любому! :)

-

-

• Подобається Подобається x 1
  2. sandrastoun

sandrastoun Well-Known Member

Самий найцікавіший посил у українофобов, що українська мова - діалект російської, але чомусь у останній час про це мало розмов

Останнє редагування: 19 січ 2012
  3. -

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не продержится и двух часов. Закроют за дубляж... :mocking:

• Подобається Подобається x 4
  5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Саме так.

Якщо Вас цікавить, sandrastoun - перегляньте список тем у розділі Мовне питання, направду велике розмаїття тем щодо мови, одна тема "Помогите разобраться с украинским языком" чого вартує...

• Подобається Подобається x 2
  6. sandrastoun

sandrastoun Well-Known Member

Дякую, читала, тут додала для жарту, але вийшла провокація, вибачьте стіхійну провокаторку:)

7. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А ще можна знайти, що російська це українська, яка зіпсована Татарськими і Угорськимі словами! :))) Чи взагалі не слов'янська - багато веселого у цьому розділі маємо! ;)
    А щодо діалекту... "окрема мова" чи "діалект" уповні собі нескінечна тема для діскусії серед філологів та і взагалі...

---------- Додано в 13:19 ---------- Попередній допис був написаний в 13:18 ----------

Причім відкрив її мешканець України!!! А ви кажете немає проблеми...

8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А яка у даному випадку проблема? :)

9. -Erebus-

Я про питання: чи потрібен офіційний статус російської чи ні!

10. VasMT

Вона, чи він Вас муляє?

11. -Erebus-

Ем... не зовсім зрозумів питання...:dntknw:

12. VasMT

Вас муляє російська мова чи її статус? Чи наявність/відсутність питання про її статус?

13. -Erebus-

Муляє то, що російська мова і російськомовне насеління (якого ледве не 30:wacko: в Україні стає офірою політики...
    Бо чим статус російської другої державної заважатиме розвітку України мені жодний форумлянін так і не роз'яснив...

14. VasMT

А чим допомагатиме? Зможете пояснити? Чисто економічно, без води...

• Подобається Подобається x 4
  15. -Erebus-

Економічно? Та прямо - нічим, як і заважати... Тут можна хіба що турізм натягнути, але в російськомовних туристів ніяких проблем зазвичай не буває...

16. VasMT

О!
    А раз не дає економічної вигоди, то навіщо вводити?
    А збитки будуть.
    Для початку вистачить вартості того паперу, на якому буде писатись закон про N-мовність та надання статусу... До напису на таких папірцях
    Висновок: нафіга козі баян? Коза і так весела... :mocking:

17. - если нет экономической выгоды, то не стоит вводить ради экономической выгоды. Однозначно.

• Подобається Подобається x 3
  18. -Erebus-

Прямої вигоди немає, я ось що мав на увазі - правда і зі знесення пам'ятників Лєніну вигоди ж теж немає - але ж нікого це не зупиняє! ;)

19. Real

Real Well-Known Member

правильно сказати "але ж це інфальтивних маразматиків не зупиняє". :mocking:

20. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

VasMT предложил несколько вариантов, я бы из этого списка срок Тимошенко извлекла - у неё реально в наличии сторонники, переживающие за даму. Продолжу: "все съели русские и евреи", "нам не хватает русских школ", "внебрачная дочь Филиппа Киркорова"...Мелькнула крамольная мысль насчет антисемитизма, но, пожалуй, я её заглушу - есть оговорка "не всегда, не всюду".

Рискну предположить, что эти "кто-то" не пострадают лично от второго госа никоим образом, очевидно, они реально верят своим глазам, а не тете Фесе с мыльного базара:)

---------- Додано в 21:40 ---------- Попередній допис був написаний в 21:38 ----------

Секундочку) Кто сказал, что пани Луна не желает статус русскому? Я как раз сторонник изменения статуса с никакого на региональный. И выше указала те реальные проблемы, которые этот вариант может решить.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)