Двомовність. 2-й раунд

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Дальневосточник, 10 чер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. redfox

redfox Well-Known Member

даа, собственно хочется новодворскую процитировать про больные и не лечитесь, но не буду)
    вот как бы не знаете и своей юридической безграмотностью бравируете - зачем? только позоритесь...

---------- Додано в 12:56 ---------- Попередній допис був написаний в 12:55 ----------

еще один вопрос - чем у вас таким там намазано, что вас обязательно съесть надо? ну кроме дешевой рабочей силы - так тут у вас конкурентов - только плюнь)))

---------- Додано в 12:59 ---------- Попередній допис був написаний в 12:56 ----------

да не у меня с географией проблемы...по ходу у вас не только с правом туго...
    давайте рассуждать - италия - какие есть народности, и есть ли в ее составе автономные области? которые являются другой народностью, говорят (подчеркиваю не на наречье) а на другом языке? как собственно германия, франция и т.д.

не ровняйте теплое с мягким! у вас еще раз - не мононациональная страна!

• Подобається Подобається x 1
  2. OldMan

OldMan Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

4. OldMan

OldMan Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  5. kym

kym Well-Known Member

Ви що з дуба впали,чи з кремлівської зірки...)))))) Подивіться перепис 2001р. 80% українців 20% всяких інших. Серед всяких інших 17 з копійками росіян, як залишок бувших окупантів, воєнних колоністів і цивільних переселенців ще з часів російської імперії. По стандартах ООН якщо нація складає більше 60% то держава рахується мононацональна. В Європі небагато країн мають такий високий процент етнічного населення і то майже всі мають статус мононаціональних.

6. MARTINI

7. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Але 20% усяких інших мають мысця компактного проживання.
    Та і багато етничних українців сході не проти офіційного статусу для мови "окупантів"!

8. OldMan

OldMan Well-Known Member

Я в переписи указал, что я украинец.
    А Вы не поспешили признать меня украинцем?
    Не накажут ли Вас за политическую близорукость?

• Подобається Подобається x 4
  9. MARTINI

люди ліниві. Але меншість має поступитися більшості

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А мене Ви, чи ви, спитали? Хто дав право Вам, чи вам, вирішувати в якій країні хочу жити я? Перелічити ваші виняткові риси та заслуги, що дають Вам право вирішувати за інших? І рікти від імені українців... Вам хто надав такі повноваження? Крила і німб?

11. MARTINI

так вирішуйте, Василю. Що вирішимо, що збудуємо, там і будемо жити. Чого ви мені постійно крила і німб малюєте? Я ж вам роги не малюю ;)

12. redfox

redfox Well-Known Member

да с чего бы это?

13. VasMT

Я вирішив. При цьому давно і без врахування генерального курсу Багіні.
    І висловив свою позицію. Висловте свою, так, щоби її було зрозуміло.
    Запам"ятайте, компроміс - це не коли обом добре, це коли обидва поступаються своїм на користь іншого.

---------- Додано в 13:19 ---------- Попередній допис був написаний в 13:17 ----------

Це не я. Це Ви самі собі їх вчепили і вершите долями громадян України від імені всіх громадян України.

• Подобається Подобається x 3
  14. -Erebus-

Ось бачите - самі ж кажете! Якщо більшість парламенту області проголосує за Офіційний статус російської, то меншисть повинна буде поступитися! :)

15. VasMT

Це тільки якщо меншість нетитульна. В протилежному випадку це правило злочинне і антиукраїнське.

16. MARTINI

це демократія

---------- Додано в 13:23 ---------- Попередній допис був написаний в 13:21 ----------

"парламент області" - це не більшість. Це якась сотня людей, в основному злочинців. Вони не можуть змінити Конституцію

17. redfox

redfox Well-Known Member

демократия, это когда соглашаются, а не когда их вообще никто не спрашивает.. и может их не такое уж и меньшинство? тех, кто за? вы считали?

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

во така більшість?

19. -Erebus-

Дякую К.О. :)

Їх же обрав народ...
    Сподіваюсь чесно обрав!

20. MARTINI

а ми вже навіть не сподіваємся... Нас впевнено ведуть шляхом білорусів :sad:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)