Двомовність. 2-й раунд

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Дальневосточник, 10 чер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Real

Real Well-Known Member

нет, потом я повнимательнее присмотрелся к вам, и желание пропало... Но я вам обещаю: как только вы сделаете хоть что-то, что заставит меня вас уважать, - я буду обращаться к вам исключительно на чистом украинском языке. А не так:

• Подобається Подобається x 3
  2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

що тільки не вигадають, шоб виправдати свій нацюкізм :)

• Подобається Подобається x 2
  3. Real

Real Well-Known Member

Вы по своему обыкновению все пытаетесь поставить с ног на голову! Я - за двуязычие! Нацюк - за моноязычие! Так кто из нас двух нацюк ? ;)

• Подобається Подобається x 4
  4. MARTINI

Я двомовний, приходячи на російський форум, я спілкуюся російською. А ви ніби-то за двуязичіє і принципово на українському форумі спілкуєтеся виключно російсьскою. А отже насправді ви домагаєтеся російської одномовності

5. Real

Real Well-Known Member

то , что вы двомовный, это конечно же слишком жалкое описание всех ваших достоинств :facepalm: я спробую українською, бо цілком можливо, що російською ви говорите, але по comprehension скоріш за все ви мали двійку :)
    Спроба номер два: коли я прийшов на ЛФ, свої пости я писав виключно українською мовою, навіть звертаючись до російськомовних. Наівно вважати, що адмін не в курсі, як це перевірити. Після більш глибокого знайомства з вами та з іншими прихильниками мономовності, аргументацією, відкритістю до сприйняття іншої точки зору та атмосфери взагалом, це бажання відпало. Логіка проста: чому до людей, які зневірили мене у можливості вирішити питання у дусі взаємної поваги та бажання знайти компроміс, я маю звертатися на їх мові? Змінеться ситуація - змінеться ставлення. А поки що вибачейте :pardon:
    Так пану зрозуміло?
    ПС. Заради Бога, облиште дешеві інсинуації про ненавість до всього українського для більш вдячної публіки. От в мене сусід нацюк ще той, але ж в нас взаємна повага, бо коли треба було, тоді.... треба було.... :pardon:

• Подобається Подобається x 5
  6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

то подавайте ваші пропозиції для спільного вирішення проблеми

7. MARTINI

мені все з вами давно зрозуміло, вам не обов"язково було себе так гвалтувати

8. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Я знаю за что. Несколько лет тому Мартини на 9 мая установил георгиевскую в честь дня Победы. В честь деда. Подвергся остракизму нациков.
    Потом стал" осторожнее". Наверное. За это надо и уважать.

• Подобається Подобається x 6
  9. MARTINI

По-перше, не на честь діда (точніше, не лише його), по-друге, це було не один рік і не два, по-третє, "остракізм нациков" мене в тій справі не зупиняв. Стрічку я вішав на форум до тих пір, поки російські нацики не зробили із неї огидний істеричний фетиш.

• Подобається Подобається x 7
  10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Цікава позиція...
    А от як Ви гадаєте, матадор із червоною мулетою, але без бика на арені - захоплююче явище? Чи навпаки, бик, мулета і нема матадора... Або навіть не так: чи відбуватиметься корида без мулети?
    І що головніше в кориді - бик, матадор чи шмата?

11. MARTINI

Це ви зараз георгіївську стрічку назвали шматою?

12. VasMT

Ні. Тим більше, що вона не червона. Мені просто цікаво, чи реагуватиме бик на матадора без мулети ?

13. MARTINI

Василю, бик, він і є бик. Російські нацюки нічим не ліпші.

Ось Ви, скажімо, на ветеранів в упівських строях реагуєте так само по-бичому.

14. VasMT

Невелике уточнення: який розділовий знак стоїть в кінці цього речення? Крапка?
    Якщо крапка, то бикуєте явно Ви.

15. MARTINI

Крапка, крапка. Але я якраз і не бикую. Я шаную подвиг тих, хто воював в ЧА і тих, хто воював в УПА. А російські нацюки щодо УПА виключно бикують.

16. VasMT

Звісно Ви маєте моральне право так себе поводити. По-перше ви "шеріф" цього форуму і маєте виключне моральне право порушувати його правила. По-друге: Ви представник титульної нації, і це дає Вам виключне право нагороджувати епітетами та ярликами інших, менш родовитих та другогатункових громадян України. Ну і третє, і напевно це головне, Ви носій єдиновірної ідеї та моральності, і це дає Вам виключне право... (кінець речення)

17. MARTINI

ну от хто б говорив... майте встид, пане Василю! Не знаю, чи на цьому форумі знайдеться більший любитель різних епітетів, ніж Ви

18. VasMT

Ну я ж не представник адміністрації форуму, мене можна і карточкою покарати, в баню відправити... Нє?

19. MARTINI

єдина карточка, якою я вас караю за бикування (саме вашу любов до епітетів я називаю бикуванням) - це мінус в карму. Хоча, може Ви й маєте рацію, варто було б реагувати жорсткіше. За останній час градус дискусій на форумі значно зріс. Я, певно також не без гріха, бо крім того, що "шеріф", ще й звичайний учасник дискусій, зі своїми переконаннями, з людськими емоціями і слабкостями.

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)