Двомовність. 2-й раунд

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Дальневосточник, 10 чер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Скажіть, що питання Тузли підняла Україна, а Росія тут ні при чому.

• Подобається Подобається x 1
  2. morze

morze Well-Known Member

Фарватер загальний вже 80 років! Тузла - для лохів!

• Подобається Подобається x 2
  3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

---------- Додано в 21:12 ---------- Попередній допис був написаний в 21:09 ----------

ключове слово "ще"

4. Real

Real Well-Known Member

Та який жеж це оффтоп?! Це питання принципове! От навожу вашу цитату:
    Ви тут самі написали, що писати українською російськими літерами не можна, писати російською українськими літерами не можна. Але самі саме цим й займаєтесь, подаючи приклад учасникам форуму. От власне у контектсі двомовності мене беспосередньо цікавить питання чи то дозволяється тільки модераторам, чи то можна робити тільки у принизлівій формі, перекручуючи російську мову, і чи не образять вас подібні перекручення української мови?

• Подобається Подобається x 5
  5. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Вам за
    прикро?

6. Real

Real Well-Known Member

мені просто неприємно, коли таким чином намагаються принизити мову, будь яку. Собі я ніколи подібного не дозволяв.
    Від модератора це особливо дивно бачити.

• Подобається Подобається x 4
  7. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

:)))

• Подобається Подобається x 3
  8. Real

Real Well-Known Member

9. MARTINI

ви зараз маніпулюєте і вириваєте з контексту

у моєму дописі лише два слова написані таким чином. Словосполучення, яке стало ідіомою.

А ви пишете транскрипцією цілі дописи, ставлячи собі за мету саме перекручення мови.

10. Real

Real Well-Known Member

Угу. Тобто писати таким чином стійкі словосполучення у два слова можна і треба? Типу "зчырый хахоль", "золовьинна мофа" і т.д. , і це не повинно розцінюватися як приниження мови? Я вірно вас зрозумів?

11. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Real, а чого Ви мовчите, коли Полковник, Жерех та інші Візарди перекручують українську, коли пишуть російськими літерами словосполучення та навіть речення?:scratch_one-s_head:

12. MARTINI

Він вмикає дурачка. Профі

13. Real

Real Well-Known Member

Да вы не переживайте особо, быть настоящим мужчиной, признать ошибки и извиниться вас никто не призывает ;) Вы ж всего-навсего администратор, а не какой-то там заоблачный эталон культуры и уважительного поведения. :pardon:
    Ну а пока моральный кодекс админам не писан, подумайте над предложением внести в правила запрет на подобное извращение с любой, так сказать, стороны . :ThankYou:

14. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Росія вже ближче до становлення демократичного суспільства...

15. Real

Real Well-Known Member

Я никого в этом не поддерживаю. Просто, наверное, не обращал внимания. А тут резануло, своя ведь рубашка ближе к телу. Да и прозвучало это от человека, который меня банил за хамство. :mocking:

• Подобається Подобається x 4
  16. MARTINI

Real, звичайно ви можете думати, що віртуальні заклики "бить музчіной" роблять із вас альфа-самця, але для всіх інших це виглядає як дешевий тролінг. Я пояснив чому вжив те, що ви називаєте "ізвращєнієм". Вжив епізодично. Вжив не вперше, і не в останнє, і подібний прийом на цьому форумі використовують усі учасники дискусій протягом останніх 8 років існування форуму. І тут з"являєтеся ви, і вимагаєте для себе права спілкуватися тут на 100% в такому "ізвращьонному" форматі. Я вважаю це неприпустимим. Сподіваюся, тепер до вас дійшло. Питання закрите, офтоп припиняємо, повертаємося до теми обговорення.

17. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

18. Полковник

Полковник миється в бані

Я никогда никого не банил.
    У меня на форуме таких прав нет.
    Разве Вы этого не знаете?

19. zenyk

zenyk Well-Known Member

то Ви таки себе вважаєте на одній стороні, а українців на іншій? Ну і як то Ви за такої позиції збираєтесь порозуміння найти, якщо Ви "на іншій стороні"? Чи Вам нне порозуміння потрібне а якраз протиставлення і конфронтація?

20. Полковник

Полковник миється в бані

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)