Двомовність. 2-й раунд

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Дальневосточник, 10 чер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. zenyk

zenyk Well-Known Member

посту такого може й не найдемо. Я думаю, що Вас зарахували до ярих прихильників НКВД-шників, так само асоціативно, враховуючи Вашу абсолютно одинакову з ними позицію до українців, так як і Ваші брати-росіяни, зараховують мене до прихильників ВО "Свободи".

Міняйте свою позицію до українців!

Радянські серп-молот, зірка і червоний прапор заборонені в більшості країн Європи на рівні з фашистськими символами.

Не будьте фашистом, змінюйте своє ставлення до українців!

• Подобається Подобається x 2
  2. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Считать умеете? Приведите сколько стран в Европе и во свкольких запрещено.

Ставлення до украинцев - это про таких как вы? ы же самый самый, а остальные нормальные украинцы....А вас так 5-6%

• Подобається Подобається x 6
  3. zenyk

zenyk Well-Known Member

Церковну брехню?о_О
    то котра така?

---------- Додано в 15:02 ---------- Попередній допис був написаний в 14:53 ----------

ось тут на форумі зустрічаються вимоги порахувати кількість країн де заборонено. А натомість самі в тому ж дописі наводять цифри взяті зі стелі! І нічо докори сумління не мучать. На такі дописи я навіть гугл відкривати не буду, щоб ті країни порахувати!!!!

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не повторюйте дурниць за брехунами. Десятки разів їх вже тикали писками в їхнї вигадки, а вони і далі тієї самої...

---------- Додано в 15:20 ---------- Попередній допис був написаний в 15:17 ----------

Приєднуєтесь до зграї дурноляпів? Не раджу...

5. Real

Real Well-Known Member

Это Львов взялся в моей стране, в 1939 года завоеван у Польши и присоеденен к УССР.

• Подобається Подобається x 3
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не поняв, ви в Польщі перше жили?

7. Real

Real Well-Known Member

так может вас к СС-совцам отнести? По вашей ассоциативной логике так получается.
    ну и что? я вам предлагаю красный пионерский галстук носить, что-ли?
    Во многих странах фашизм осужден, а у нас пособники фашистские в героях нонче ходят. Так что ваши аллегории не в тему!
    Я - украинец. Менять отношение к вашим идолам не собираюсь. К языку - тоже. Принимайте Украину такою, как она есть, а не такою, как она выглядит из Пасек Зубрецких. ;)

• Подобається Подобається x 7
  8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ну тепер ясно, ваша страна УССР. Розчарую вас, діда мороза такої країни не існує

• Подобається Подобається x 1
  9. Real

Real Well-Known Member

не скоморошничайте, не к лицу это жителю такого прекрасного края.

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А я китаєць.

---------- Додано в 15:44 ---------- Попередній допис був написаний в 15:43 ----------

Так УРСР дуже далеко від Львова починалася. Де ви там взялися?

11. MARTINI

УССРєц ви, а не украінєц :mocking:

12. MARTINI

УССРєц ви, а не украінєц :mocking:

13. Real

Real Well-Known Member

у нас сегодня конкурс на самый (цензоред) пост?

---------- Додано в 15:46 ---------- Попередній допис був написаний в 15:44 ----------

ну тогда вы тоже не украинец. Вы - бендеровец, и такой страны тоже не существует. :pardon:

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А якщо я проживу 30 років в Китаї, я буду китайцем?

15. Real

Real Well-Known Member

даже если вы проживете 50 лет в Китае, все равно вы останетесь (цензоред) :pardon:

• Подобається Подобається x 5
  16. zenyk

zenyk Well-Known Member

є в америці афроамериканці, а на Україні - рускоукраїнці. Такі ж самі: мови не знають, працювати не бажають. А скажеш кому в разі (не доведи Боже) воювати за свою неньку Україну - то точно відкосять, або й гірше - на бік ворога відразу ж перейдуть. Тільки за дотримання своїх прав воюють, хоч ні ті в США ні інші в Україні - нафіг нікому не потрібні, щоб їх права порушувати.
    Але проявлятись якось мусять, то й пхають свій "язик" у всі "шпари" законодавства....

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

О! Що й треба було довести. Так шо проживи ви ще хоч 50 років у Львові, ким ви залишитесь?..

---------- Додано в 15:53 ---------- Попередній допис був написаний в 15:49 ----------

Ні, це порівняння взагалі недоречне. Афроамериканці не виносять нікому мозок за свої африканські мови, вони їх і не знали. Права у них абсолютні - президент афроамериканець. І працюють будь-здоров - прочитав реп якийсь - і мільйонер через рік.

18. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

От себя добавлю, что УССР уже тоже 21 год как нет...:nea:

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Якусь організацію нагадало, не можу пригадати... Не підкажете, хто там цілувався з Кохом 30 червня 41-го?

• Подобається Подобається x 3
  20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

У вас навіть такі дані є, серйозна агентура. А хто цілувався з Кохом у першому класі?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)