Двомовність. 2-й раунд

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Дальневосточник, 10 чер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Язичники. Нє? Розпеченим залізом викорінювати і насаджувати нову віру. Я ото в виборі запутався. Поставити по новому, по сучасному ікону ВіктораХьодорича замість Миколи Чудотворця, чи відразу розп'яття замовити?

Щось в тій, хитромудрій, хіромантії не приліпився до газових контрактів ще один мученик-Луценко. Насмілюсь припустити- пальців не вистачило?

Хороший задум. Шкода тільки, що ду-у-уже довго
    не вдасться підписати нові контракти. А все таки, "покращення життя вже сьогодні" відбудеться до підписання контрактів чи після? А то вже замучились чекати.

Упс. Лише "борці за справедливість" забули хоча би притензії виставити другій (чи то першій) згаданій стороні. Чому б то? Бояться, що Путін може згаряча заїхати по холуйській морді тотих борців? Нє? ;)

• Подобається Подобається x 1
  2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Може Ви і праві, але...
    Тут є все ж один нюанс, спочатку Помаранчеві з Біло-синими ТАК певно і хотіли зробити, тобто прийняти закон про збільшення прохідного бар'єру, можливо і приписати собі голосів - одни на Сході, інші на Заході, але фраза "розвєлі, як котят" була сказана не просто ТАК. І дійсно, опозиція ж втратила через то що прогавила прийняття закону про мови рейинг саме на Заході і у Центрі, де живе їх головний електорат (навіть тема на форумі є відповідна про це). То і думаєш, що користь тепер зі всій цій вистави матиме лише Партія регіонів, а Помаранчевих ТАК всеж і правда "розвєлі"...

---------- Додано в 09:31 ---------- Попередній допис був написаний в 09:26 ----------

ЗІ і до речі "мова" здається все ж був останній козир для політичних інтриг, так що можна радіти - може тепер все ж почнуть і про економіку думати, щоб народ їх дупи на вили не натикав! ;)

3. zherech

zherech Well-Known Member

Не ехать во Львов:)Че мест что ли больше нет ,где можно отдохнуть?

• Подобається Подобається x 4
  4. zenyk

zenyk Well-Known Member

а тут я вже змушений вимагати: наведіть мені докази де я зневажливо поставився до мови!

---------- Додано в 08:46 ---------- Попередній допис був написаний в 08:43 ----------

ні, не правильно

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:)))
    Даремно Ви так погано про них думаєте... І у тих і у тих повні рукави козирних тузів і джокерів: це і питання історії (Мазепа, Бандера, Котовський, Махно...), це і питання НАТО/ЕС, це і питаня культури та релігії... Головне роздмухати це вогнище. Так що не до економіки... :)))

---------- Додано в 08:51 ---------- Попередній допис був написаний в 08:49 ----------

Не прикидайтесь...
    Все ж таки відчутна рука, точніше язик "свободи"...

6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я,шановний, ваши "заклики - вчiть мову" воспринял именно как указание - мой родной язык - "второсортный", его носители - "недограждане", они должны подтвердить свои права "сдав экзамен в объеме"... Вы - сами не замечаете этого - или прикидываетесь?

• Подобається Подобається x 7
  7. zherech

zherech Well-Known Member

Не совсем. Есть и городские рагули. Но в данном конкретном случае Вы недалеки от истины.

• Подобається Подобається x 2
  8. zenyk

zenyk Well-Known Member

які цікаві метаморфози: раніше противникам української нації всюди бандерівці ввижались:ninja:

9. Harakternik

Harakternik Well-Known Member

Не треба нікому ваших вказівок. От , на мій погляд, Ви людина може й типова, але зовсім нецікава для широкого кола народу.

Lana ! Ви, мабуть, жінка ? З усією моєю повагою до прекрасної половини людства...я не стану з Вами ані сперечатися, ані дискутувати. А от якби Ви змогли пояснити ваш інтерес саме до цього форуму, то я був би Вам дуже вдячний !)

• Подобається Подобається x 1
  10. VasMT

Дрібнішає націоналіст, вироджується... "Свобода", КУН, СНА та інший мотлох дешева китайська підробка ОУН, глузлива викривлена пародія. Тому всі їхні вибрики викликають або сміх, або гидоту...

• Подобається Подобається x 5
  11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

їх би через дрібне сито пропустити......,особливо шефа їхнього,мало шо би від них лишилось

12. zenyk

zenyk Well-Known Member

А діяльність ОУН викликає повагу?

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

14. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Я би дуже хотів побачити відповідь пана Кліберна на це питання!..

15. LANA

LANA Well-Known Member

Узнать мнение оппонентов из первых уст. Удобство. И не так уж часто я здесь появляюсь.

16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

17. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так в Фінляндії російська мова була теж офіційною, а потім вони Росії дали відкоша і прикрили цю ганебну лавочку. Нам теж так давно треба було зробити. А в Бельгії теж біда, тріщить мультикультуралізм по швам. Так шо якшо вам просто виправдати треба шось, то думайте перше башкою, перше ніж тупо когось в приклад ставити. Ми можем хоч японські закони приводити в приклад.

19. VasMT

Ненависть... Як і діяльність ВКП(б) і НСДАП...

---------- Додано в 11:55 ---------- Попередній допис був написаний в 11:54 ----------

Дійсно, спасибі...

• Подобається Подобається x 3
  20. OldMan

OldMan Well-Known Member

Ага, понятно. В память о шведской колонизации финны оставили у себя шведский язык. Но в память о русской не захотели.
    Т.е. ЗУ надо выбрать не русский язык, а язык какого-то из других колонизаторов ЗУ. Благо их хватает.
    Ага, понятно. Т.е. надо полагать, что в Бельгии однозначно скоро победят либо франкофоны, либо фландрийцы. Кто? Ваш прогноз.
    Dzeko, можно я Вам некоторое время не буду отвечать?
    Я опасаюсь что люди, которые меня понимают, перестанут понимать, что я играю в идиота. Перебор получается. :)

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)