Файно... Цікаво...чи в мене є якийсь двійник...крім того,жи Малєвич намалював..і Балу(бо 20 кіля спласло..)?
Такс, зараз хтось себе точно впiзнає Ой ну ше й фотошопити... хватить шо я халявлю тут шукаючи фотки... ет, розбалуваний в нас народ. Романе, а рубашонка то ж не головне. Головне то ружжо, i цигарка!
А це все одна людина - Дженiфер Тiлi (Jennifer Tilly) Але я думаю що одна наша форумлянка i моя дуже добра знайома подiбна на неї. Ну хоч трошки Колись менi приписали двiйника Оксану Баюл. Смiшна ситуацiя, ходжу по аптецi щось вибираю, бачу що за мною з ряду в ряд слiдом ходить, хм, чорнобривий хлопчина. Ну я повна стереотипiв та пересторiг, тривожно прижимаю сумку, вже подумки перебираю можливостi втечi... i вiн якось так дивився на мене уважно, а потiм вiдiйшов, менi полегшало, потiм бачила вiн говорив ще з одним чорнобривим, кивав в мою сторону i я почула Оксана Баюл. Менi було смiшно, бо я може крiм великих круглих очей нiякої схожостi не бачу. Але ми видно їм всiм на одне лице так же як i вони нам (або менi).
Мені Іспанку нагадує... ну якщо колір волосся не враховувати... П.С. Я не всі фото на форумі дивлюсь, тому можу помилятись.
Нi i Нi! От Лiля зразу вгадала. Даю пiдказку... тепер вона блондинка (з останнiх фото) ранiше була брюнетка.