А хіба шось зміниться якщо змінити порядок??? Ну зараз попробую! ---------- Додано в 21:49 ---------- Попередній допис був написаний в 21:48 ---------- І ще Un.Known, це ти до мене в скайп долучилась??? ---------- Додано в 21:51 ---------- Попередній допис був написаний в 21:49 ---------- Ніі, нічого не змінилось, іконку далі не показує! Що робити?
Вже ні. Я вже з Вашого скайпу вилучилась. Не знаю, я не телепат. Я не знаю, де у Вас лежить іконка. Я не знаю, куди Ви її прописуєте. А ще допомагає почистити кеш браузера.
Іконка лежить там де треба (в корені сайту) Прописую в файлі tpl_prosilver-se_overall_header.html.php Тому що стиль форуму prosilver Special Edition А кеш не чищу, а перевіряю в 3-ох браузерах (Мозілі, Експлорері і Опері портабл) То як? тепер зрозуміло?
/styles/prosilver/template/overall_header.html Знайдемо рядок <meta name="description" content="" /> після нього вставляємо <link href="/favicon.ico" rel="shortcut icon" type="image/x-icon" /> І чистимо кеш. Бажано ФФ.
Але чому в /styles/prosilver/ В мене кажу стоїть стиль новий Special Edition Він в іншій папці! Але зараз попробую! ---------- Додано в 22:49 ---------- Попередній допис був написаний в 22:40 ---------- оу, отут помогло /styles /prosilver_se /template/overall_header.html Спасибі!
І все-таки коди читаються в файлі tpl_prosilver-se_overall_header.html.php в папці cache код появляється якщо його вставляти в цей файл! перевірив разів 5-7 А у мене не працювало, тому що була затримка при збереженні файла, тепер все зрозумів!
Ото балаган розвели. Фавікон просто в корінь кидається з назвою favicon і розширанням ісо. Тобто favicon.ico У футері просто код видаляється/редагується у файлі теми overal_footer Кеш потрібно чистити після кожної зміни, оскільки змін не буде видно в браузері. В автора теми форум переїхав на ******* — двигун phpbb3
Кажу ш, перевіряв у опері портабл, у неї налаштування змінив, Вона взагалі не має слідів реєстру на компі і КЕШ вимкнений!
В мене ще одне питання: Як на всі посилання в форумі (phpbb3) добавити до посилання мітку: Наприклад:
ручками все можно а на счет сабжа... с булкой дел иметь не хочу. дырок в ней - масса. а апдейтами они не все заделывают, даже и стого, что есть в паблике. pHpbb - рулит. настраивать тяжелее, но проще для управления. а булку можно и фришную скачать.ггг.. в нашей стране можно все фришное скачать, ребят)
двигунець залежить від потрібного функціоналу сайту. якшо це буде блог - то краще вордпрес, якшо якийсь форум - то vbulletin. якшо портал - то можна почати з джумли
фрішної булки не буває, буває лише нулена (крякнута, хакнута, крадена, піратська), а ліцензія коштує 195 доларів. Щодо дірявості ви праві. Після того як vBulletin продали Internet Brands Inc. і повністю змінилася команда розробників, було випущено четверту лінійку vBulletin, на яку зараз дуже багато нарікань. Третя лінійка в тому плані значно надійніша, хоча, дуже шкода, що вона уже практично не підтримується і не розвивається. Тому рано чи пізно нам доведеться або переходити на 4 (сподіваючись що її таки доведуть до ума), або шукати альтернативу. А альтернатива поруч. Колишні розробники vBulletin, які зробили його свого часу найкращим форумним двигунцем, започаткували новий проект - http://xenforo.com/. Вже зараз виглядає, що проект дуже перспективний і я гадаю, незабаром XenForo стане найкращим форумом, багато форумів на "булці" уже замість оновлення до четвірки переходять на XenForo. До речі, ліцензія на нього дешевша - 140 доларів - і, що важливо, розробники передбачили простий спосіб міграції з vBulletin на XenForo