Un.Known, знайшов всі файли overall_footer Ну в мовному пакеті змінив але всеодно рядок лишився! Чому? ---------- Додано в 22:54 ---------- Попередній допис був написаний в 22:31 ---------- І до речі Також лишилось! ЩО РОБИТИ???
phpBB / cache / tpl_prosilver_overall_footer.html.php (або ж subsilver) І мій попередній пост. ) А взагалі негарно копірайти правити. )
Уоу, сорі, забув в cache змінити! Спс за допомогу! ---------- Додано в 23:21 ---------- Попередній допис був написаний в 23:16 ---------- І на рахунок: На скільки я знаю то phpBB вільне ПЗ з відкритим кодом! Тому змінюю всюди, де тільки можна! ---------- Додано в 23:22 ---------- Попередній допис був написаний в 23:21 ---------- Так, все зробив, копірайту немає! Але ще залишилось Як це змінити????
А що тоді зникло? ) Перевіряйте файли. Щодо вільного ПЗ - так, воно може вільно розповсюджуватись, доповнюватись, копіюватись, але ж можна принаймі поважати команду тих людей, котрі Вам це дозволили?
Та дякую, але я вже сам знайшов! Ось, кому треба буде: Для зміни копірайту потрібно редагувати оці фавли: overall_footer common.php tpl_prosilver_overall_footer.html.php tpl_prosilver_simple_footer.html.php От в останньмоу якраз МЕТА-тег ---------- Додано в 23:55 ---------- Попередній допис був написаний в 23:51 ---------- А щодо То з цим я згідний, але копірайт на мою думку не повинен стільки вставлятись (маю на увазі в таких об’ємах) Достатньо його написати в самому коді, так як є в кожному файлі у вигляді коментаря, Ось типу такого:
Не ускладнюйте людям життя. Навмисне щойно спробувала Вся заміна 15 секунд у одному файлі. Я тут нікого не виховую.
Ну-ну. В якому??? ---------- Додано в 15:57 ---------- Попередній допис був написаний в 15:53 ---------- А щодо Я що іменно вас питаю,? якщо вам важко, то можете не відповідати, я питаю тих хто знає і кому не важко допомогти!
Та в тому, в котрому писала. Хочете онлайн тест? )) Мені не важко відповідати, саме тому я Вам і відповідала. )
І доречі, мета-тег знаходиться не в tpl_prosilver_overall_footer.html.php Та к як ви казали, а в tpl_prosilver_overall_header.html.php Який тест??? давайте!
Що в скайп? я запитав як забрати копірайт і мета-тег А ви написали Отже overall_footer А треба було overall_header Тож получається що ви мені підказали просто в якій папці шукати!
Підказувати треба, але не просто сказати шукай там, або набирати в гуглі і давати першу попавшу силку ніби "на почитай, там є"! Коли людина питає щось конкретно потрібно так само і відповідати!
Ви запитали Я відповіла. Допис 21. Після того мав би зникнути рядок Получається, що я Вас примусила трохи думати. Тепер про це шкодую.
Un.Known, Та я і подумав! Але і на тому дякую! Тепер інша проблема: ставлю іконку типу так: Чому браузер не показує іконки???