Две роты автоматчиков...

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Heartland, 7 гру 2010.

1. bayard

bayard Дуже важлива персона

чем полезны?

2. tanna

tanna Дуже важлива персона

[OFFTOP]Із задоволенням! Ти у харчевні, а я - в ресторані! :preved:[/OFFTOP]

3. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Не треба сперечатися, й пускати у хід аргумент - "а ти що конкретно зробив ?!".
    Як то кажуть, Mens agitat molem - розум приводить до руху матерію.
    Не треба прямо зараз бігти кудись самому, коли кількість людей, які поділяють точку зору, що в країні негаразд і це треба змінювати знизу, стане достатньою - то щось буде, новий майдан, чи януковича просто одного дня не пустять до Київа, коли він їде з його міжгір'я.

4. Norton

Norton камышовый кот

никто не умаляет достоинства прокопа и гранда....и ваща на себя пасатри кто ты такой? и не твое паскудное дело мне что то говорить умник...хотел фак тебе добавить но нет такого смайла...и не лезь когда люди разговаривают, тебя не приглашали...тявкай в другом месте...

5. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Вау, как мы серчаем... Не тебе предназначалось в принципе, ну да ладно, видно задело.)
    Кто я такой?! Скромный обладатель отличия с грамотой нем ордена св. Мартина, именно за активное участие и помощь в укр общине. Не о мне речь.
    Противно просто читать нападки на Прокопа с Грандом. Те хоть откровенны и умны, и свои мысли излагают, а не копирайством виршиков и чужой "цитатной войной" занимаются. Стыдно считать себя Українцем, гордясь дедом да УПА-статьи копируя, и одновременно форумную херню печатая на побратымив, в угоду московским самураям.

6. bayard

а мне противно читать обвинения в фашизме, жлобской культуре и гилляки которые, по идее, должны были нас пронзить через все возможные отверстия.
    Сами по себе эти люди могут быть очень хорошие, как отцы, деды, сыновья....
    Но....те идеи которые они излагают не имеют ничего общего не только с украинским национализмом, но и очень сильно попахивают обыкновенным фашизмом.

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Все вірно. Тільки він сплутав "український" з "салтівським", а про "фашизм" взагалі уявлення не має, теж плутаючи його з "нацизмом".
    Баярд, ваш "націоналізм" називається простим словом - УГОДНИЦТВО з загарбником.

8. Mr. Blick

Ну, bayard, ти ж давно вже перейшов на світлий бік, тож тебе гілляка не загрожує. І, нагадаю, сам збирався відокремити свою ж східну Україну нах від України, було ? Так чим твоє ставлення до своїх же русифікованих співвітчизників відрізняється від Грандового чи мого ? Тим що ти їх просто вигнав разом із теріторією ? Так я теж не проти такого рішення.
    Не треба ж розуміти так буквально. Гіляка - це ж образ такий. :)
    І взагалі, це природно, що у лавах однодумців є більш радикальне крило, більш помірковане. Це не привід сратися, головні тези, які усі підтримують однакові - геть януковича, обмежити уплив Росії на наші справи, європейський вектор розвитку. Який привід сваритися ? Як тут не згадати гетьманщину з руїною. :sad:

9. bayard

хто вин?
    а откуда вы знаете как называется мой национализм?
    собирался..... в эмоциях.
    тему Ксенофобия-2 открывать не собираюсь:)
    для меня важно чтобы это было украинское а не фашистское крыло:)

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Самойловичу,на вашу думку,в чому повинна полягати боротьба з існуючим режимом? І,на скільки одиниць(хм,назви не знаю),більший патріотизм Прокопа,який(за його ж словами) є часткою цього режиму? В писанні листів вищестоящим інстанціям? Я писав. Правда,з нізмєнною і егостичною метою. Ці листи,мабуть були використані за признаіченням(зі срайтасьмою,напряг був,видно) патріотами,типу того ж Прокопа. Бо писав я і до Ющенка,і до Тимошенко. В результаті,я в лісі. В даний момент теж. Можу потішитись з вами разом. ГИ. І ще раз. ГИ.

11. ange ou?

ange ou? Well-Known Member

:) правильно. чем больше врагов, тем солиднее выглядит идея) а ведь Танна все верно сказала, хоть и жестко. и "московское мышление" здесь не при чем. никакая власть вам не предоставит на золотом блюде дольче виту, если вам проще заниматься поиском врагов, а не самореализацией. а чего стоит человек, становится ясно именно в сложных условиях.

12. Romko

А по темі... Мєчтать нє врєдно,врєдно нє мєчтать(с). Але то лиш мрії. Шанс стати незалежною, Україною профуканий в тому ж приснопам'ятному 1991-році. Коли відбулась лялькова "зміна влади",Президентом став головний ідеолог компартії. На манежі залишились ті ж. Перефарбувались,почали ходити в церкву,мімікрували і тепер,як сказав той же ідеолог:"Маємо те,що маємо". Є гарне російське прислів'я:"Нєча на зеркало пєнять,кали рожа кривая"

13. Mr. Blick

tanna сказала, що вона буде вівцею драною, бо тільки таке місце може в неї бути в системі людина-держава. Ти, бачу, з нею погоджуєшся ?

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та він же світиться в ваших дописах, особливо в їх мові написання.

15. Romko

Мені не соромно.
    А такі,як вищезгаданий Прокіп мені не побратими.
    А хамло,котрий і привів до влади те,що маєм.

16. ange ou?

ange ou? Well-Known Member

да вы много чего видите, чего нет. не боитесь окончательно потерять объективность в своем радикализме? хотя это риторический вопрос. :)

17. Mr. Blick

Я завжди об'єктивен.
    По-перше, вона сказала, що вона повний ноль (тобто вівця покірна), а по-друге збрехала, що так у кожній країні. :)

18. Mr. Blick

Ну-ну.
    А ось мені згадується, що тут дехто інший казав, що йому однаково Ющенко, Тимошено чи Янукович. Так що, хто привів теперішніх до влади, мабуть не Прокіп.

19. Romko

Звичайно,що однакові.
    Я своєї думики не міняв.

20. ostrov_Norman

ostrov_Norman Well-Known Member

Знаешь, самореализация хороша немного в других условиях...

а де твій аватар? :)