Дуже треба поможіть!

Discussion in 'Всяке різне' started by Tony, Jul 2, 2007.

1. Nadin

Nadin Well-Known Member

Відповідь: Дуже треба поможіть!

Навіть якщо не визнаних геніїв, то все рівно найкращі генії для мене. А далі змучилась сперечатись, хочу позитиву -багато.

2. vasili

vasili Well-Known Member

Шо вам стопу помасажувати, чи віртуальним сексом займемось?

3. Nadin

Nadin Well-Known Member

Я думаю, шо ви Капітана підколюєте, то ви по собі судите. Правда в кожному жарті є доля жарту.

• Подобається Подобається x 1
  4. vasili

vasili Well-Known Member

Я ж вам не говорю: "Я думаю шо ви пані Nadin фрігідна", а вам видно дуже хочеться про постель пагаваріть!

5. Nadin

Nadin Well-Known Member

Да позітів, аж валить. Хорошо, шо "поговоріть"!

6. vasili

vasili Well-Known Member

Ви шо серйозно розглядаєте мене як об"єкт над яким проводиться дослід моральної профпригідності. Я вас поважаю шо ви кльова вам від мене квіти рози 1000000 шт. Ось так!

7. Nadin

Nadin Well-Known Member

Це на зло, чи від душі:beee:

8. vasili

vasili Well-Known Member

Від серця до серця, яких у вас два, судячи про вас ви десь на 1,2 місяці вагітності так?

9. Nadin

Nadin Well-Known Member

Ні, Василі, на 22 тижні(5-й місяць).

10. vasili

vasili Well-Known Member

А то мої шанування вам та вашій дитинці ножкою сильно тюкає вас значить футболіст!

11. Nadin

Nadin Well-Known Member

Тюкає, але по такому місці, шо сумніваюсь, що це нога:p

12. Відповідь: Дуже треба поможіть!

Танчиків вже ніхто не шукає…

13. Forpost

Forpost Стоїк

Вони вже повоювали

14. vasili

vasili Well-Known Member

Шреку ми простозавели бесіду та продовжували її, а дехто навіть підтримував.

15. Forpost

Forpost Стоїк

. Галичанка народжується для того, щоб: у три роки пасти курчата; у шість-сім навчитися доїти корову Маріанну і длубатися пальцем у носі; у дванадцять виявити ріст волосся на власному тілі у найнесподіваніших місцях і вишити свою першу подушку; у шістнадцять бути нагло притиснутою за шкільним п’єцом однокласником Іваном і виявити у його штанях страхітливого патика, схожого на міліцейський; у вісімнадцять закінчити школу із твердим переконанням, що найбільшим скарбом у цьому світі є її цнота; у двадцять спекти свій перший цвібак і закохатися у сорокарічного вчителя, якому подарувати свою цноту за прочитаний хрипким голосом вірш Б.-І. Антонича; у двадцять два, переживши трагічну любов, вийти заміж за Гриця з першої бригади і на другий же день після весілля вперше дістати в писок за те, що не була незайманкою; у двадцять три народити першу дитину і зрозуміти, що пов’язала свою долю з пияком, ідійотом і злочинцем; у двадцять чотири народити близнят і різко набрати вагу до одного-двох центнерів; у тридцять уперше вдарити Гриця виваркою по голові, коли той укотре обізве її льохою; у тридцять п’ять вступити до лав Союзу українок і вперше відвідати знахарку, щоб та наслала якогось дідька на Гриця, бо п’є; у сорок вчити доньку вишивати і народити ще одну дитину, будучи свято переконаною, що дітей бузьки приносять; у сорок два вставити перші золоті зуби; у п’ятдесят переконати дочок, що всі мужчини звірі, яких треба тримати за гратами; у шістдесят вишити першу хоругву до церкви; у шістдесят п’ять поховати чоловіка і так за ним голосити, ніби він був ангел небесний; у сімдесят бавити онуків і вчити їх хреститися; у сімдесят п’ять з’їздити нарешті до родини в Канаду, притягнувши звідтам старі лахи і ревматизм; у вісімдесят тихо згаснути на самоті, усвідомивши, що все на цьому світі гімна варте, крім здоров’я...

• Подобається Подобається x 2
  16. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

http://tema.in.ua/article/1005.html
    Є деякі відмінності між різними версіями ;) ця версія синопсису виглядає більш сучасною ;)

17. Nadin

Nadin Well-Known Member

Галичанка народжується для того, щоб бути щасливою. І кінець Шреку, а танчики не мож дістати,а?

18. vasili

vasili Well-Known Member

а де твій аватар? :)