Відповідь: Дуже треба поможіть! Грошей дай мені я тобі куплю на Калинці яку схочеш денді чи сега 16 бітну, рекомендую сега у неї джойстик модерніше!
Відповідь: Дуже треба поможіть! Вимагательством займаєшся?! Підскажи, скачала емулятор, игрулю ,як їх поєднати, шоб грало?
Відповідь: Дуже треба поможіть! Я ж не скачав ігрулю, тай не буду, бо то вже не то..... шо було раніше, раніше було чисто прикольно, різалися цілими днями, не один телік сів за того.
Відповідь: Дуже треба поможіть! трагізму перед родами не допускаю у вираженні словотворних форм, повірте моєю досвіду.
Відповідь: Дуже треба поможіть! Так, я розумні Терези. А Ви чо себе ображаєте(нізя). В мені виховали повагу до своєї країни, мови і до Львова, і я не думаю, що проблема написати повністю так рідковживане слово.Я б вам радила і Чернівці(хоча там більше букв) писати повністю.
Відповідь: Дуже треба поможіть! Знаєте може ви в такому положенні шо і можете радити комусь, але культура писання вона все ж таки є, тому не думаю шо виліз з "рамок" культурного спілкування. А написав скорочено того шо більше мені подобається Л.та LEMBERG а не Львов чи Львів.
Відповідь: Дуже треба поможіть! На жаль для вас тут положення ні дочого, а слово подобається неумісне. Най буде LEMBERG, а не абрівіатура.
Відповідь: Дуже треба поможіть! Так але я поважаю вагітних ха те шо вони народять майбутніх може геніїв! А можна LEM без берга буд ласка я вас дуже прошу.