Дуже альтернативна енергетика

Тема у розділі 'Наука і технології', створена користувачем NewWorld, 21 січ 2014.

1. Michel

Michel Active Member

Перевір, хто заважає? Не обов'язково робити прототип, порахуй, якщо в школу ходив.
    Я порахував, буде працювати. Гарантую.
    Або знайди когось хто вміє рахувати. Шкільного вчителя фізики напр., у вас є університет, там є фізики й математики, навіть студенти порахують. Справа того варта. Якщо проблема зі смикалкою то я можу попробувати придумати фіксатор, не будете в темряві сидіти. Навіть можеш відкрити якийсь заводик і виготовляти В.Д. серійно, продаватись будуть як булочки, грітись всім треба як їісти.

Останнє редагування: 18 жов 2025
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну добре, а ти сам зробив?

3. Michel

Michel Active Member

Мені нетреба, в мене є світло і мене гріють.
    Сьогодні тєлік перестав показувати, подзвонив і вже показує.
    Поки що всьо в нормі, війни тут нема, всьо працює. Буду рухатись як треба буде, але надіюсь що не буде треба.

Останнє редагування: 20 жов 2025
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та й мені поки не треба.

Є сонячні панелі, акум. Все грає.

5. Michel

Michel Active Member

Ту знаю чи ти знаєш що сонячні батареї виробляють на багато менше енергії зимою і зовсім нічого вночі, а гравітація постійна зимою і літом, вдень і вночі.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знаю. Ще маю генератор на бензині.

Все це працює. Акум накопичує енергію за день.

7. Michel

Michel Active Member

Роби що хочеш, хоч на вухах танцюй, мені фіолетово.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Взаємно!:)))

9. Michel

Michel Active Member

• Смішно Смішно x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

11. Michel

Michel Active Member

Не всі не працюють, але треба мати трохи клепок в голові щоб зрозуміти які працюють. Закон збереження дурості йде в еротичну прогулянку.
    Шізики вирішили що вони будуть писати закони для природи, але природі начхати на написані для неї закони, вона знає свої і ніяких більше.
    Якщо хочеш знати які працюють то досить на цьому форумі звернути увагу на двигуни під якими немає коментарів. Там професіонали перевіряють і пишуть зауваження.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Потрібне наявний приклад, а не клепки.

Бо говорити всі гаразд, а показати нема кому, за вийнятком шахрайства.

Комітет по патентуванню припинив приймати/розглядати "no-haw"... просто набридли ті спеціалісти по вічних двигунах своїми фантазіями з своїми клепками.:)))

13. Michel

Michel Active Member

Клепки потрібні в першу чергу, бо без клепок не то що не зробиш, а навіть не зрозумієш.
    Люди без клепок ненавидять все що не розуміють. Колись люди без клепок спалили живим Джордано Бруно. Галілея теж чуть не спалили.
    Істоти без клепок тепер з вами воюють. Тупість дуже небезпечна. Краще бути з клепками як без них.
    Ті що з клепками будуть мати дармове світло і будуть даром грітись зимою, а ті що без клепок будуть сидіти в темряві й мерзнути.
    Ось такі то клепки.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ще гірше, коли людина думає, що має клепки.

Глянув оце:

Смішно думати, що це буде крутитися.

Людина не розуміє що таке момент, але зате вміє добре малювати.:)

15. Michel

Michel Active Member

Ти помиляєшия коли думаєш що краще знаєш що таке момент як сучасна професійна програма для механічного проектування.
    Ти запостив хорошу картинку в якій прога SolidWorks 2025 розрахувала і визначилаа центр ваги. Якщо зміщений центр ваги то є нерівновага, а якщо є нерівновага то буде крутитись. Там є й інші двигуни які точно будуть працювати, але цей найвиносливіший, дітям в спадщину передаш. В ньому просто треба колеса поставити ближче одне до одного. Там написано що двигун маленький на рисунках, відстань між осями коліс 80 см, тому й центр ваги зміщений мало. Малий двигун і відповідно мале зміщення в міліметрах.

Останнє редагування: 17 лис 2025
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Момент є при круговому русі, а не вздовж вертикальної осі між осями. Тому це не момент, а врівноважена система справа та зліва від осі. Хоча хочеться це сприйняти, як момент. А фігушкі. Тому система для руху мертва.:)

17. Michel

Michel Active Member

Якби ти уважно прочитав що там написано то й питань би не виникало. Там ланцюг з масами висить на верхньому колесі, нижнє служить для тощо щоб направляти ланцюг і для відбору механічної енергії. Нерівновага створюється відносно осі верхнього колеса. Воно крутиться, тягне ланцюг, який крутить нижнє колесо і чим більше двигунів тим більша нерівновага і сила, яку двигун може віддавати. Так професійна прога каже. Яукщо ти крутіший від професійної проги то напиши кращу.
    Бачу що ти віриш в закон збереження дурості. Я вже писав що для віруючих є церква. І питання на яке ти напрсився: - Що ти винайшов ??

Останнє редагування: 18 лис 2025
  18. Michel

Michel Active Member

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ой, Михайле....

Нема там жодної нерівноваги.

Якщо провести вертикальну вісь через осі шківів, то вага зліва від осі буде дорівнювати вазі справа і тут як не крути.

А що до оцих штирків, по яких рухаються гирки - то це до дупи і ось чому. Якби мова йшла про момент (ньютон*метр), тоді б можна було про щось говорити, а тут звичайне врівноваження мас. Якщо зважити зліва і справа це все, то воно буде рівне. Зрозумів?

От якщо до цього механізму приробити педалі, то тоді так, можна й покрутити.:cools:

Знаєш... якби можна було б таке зробити, щоб без енергії виробляти енергію, то це б вже давно зробили і користувались. І жодні нафтові магнати б не змогли б це зупинити.

20. Michel

Michel Active Member

Слухай старших, Дуже важлива персона )), і будеш довго жити на землі (Біблія). Ну що я тобі зроблю якщо ти не можеш зрозуміти. З логікою в тебе явні проблеми. Давно не зробили бо віруючі. вірять в "закон" збереження дурості і цей закон прекрасно працює, ти являєшся наглядним прикладом. Почекай декілька днів, не думаю що тижнів чи місяців і почуєш/побачиш. Я так думаю, а я дуже рідко помиляюсь, хоча буває.
    Сюди зима прийшла, завтра буде -3°C зранку, якраз кажуть по тєліку. Зима буде до неділі, а потім потепліє, добре що мене гріють.

P.S. Якщо пройтись по темі від початку то там є не тільки цей двигун, там є 6 гарантовано працюючих.

Останнє редагування: 18 лис 2025
а де твій аватар? :)