Раз створив значить так треба. Хто ми, щоб Божі заміри підважувати. В духовному світі є буття (відсутність часу, нема змін), а матерія має. Душа в тілі має одну цінну властивість - змінюватись. Я також можу засипати безглуздими питаннями, на подобі Ваших, мов, а чому я народився грішним, я яблок в раю нє воровал, где здесь справєдлівость, чому я мушу терпіти за Єву і Адама? ---------- Додано в 19:29 ---------- Попередній допис був написаний в 19:25 ---------- Перше заперечує друге - абсурд.
але ті знання обмежені людським мозком - я про це теж писав. ---------- Додано в 20:18 ---------- Попередній допис був написаний в 20:10 ---------- пояснюю популярно. Ви знаєте віндовс, офіс, корал-дро та інше, але у вас 286 комп з ч/б монітором. Багато видасьте на гора?
відповім вашими словами: "Раз створив значить так треба. Хто ми, щоб Божі заміри підважувати." Дійсно, хто ми такі щоб судити божі наміри, ми лиш мурашки.
Відповідаю. До Ісуса Христа, всі грішники потрапляли в ад. І тут неважливо було: був ти великим грішником, чи малим, чи майже безгрішником. Всіх чекала одна доля: ад. Після Воскресіння Ісуса Христа, всі, хто вірив в Бога, намагався жити праведно отримали спасіння(хоч були грішниками). Ті, хто не визнав Бога, свідомо відкинувши Його отримали пекло. Справедливо?
1. Обмеження, обмеження, обмеження... Здається ми вже здатні, з допомогою Змія розрізняти добро і зло, ми стали немов боги... Чесно вас послухати то мєдітациЯ І спіритизм - це лиш спосіб досягти істинного знання. Ібо хфальшиве обмежене мозком. 2. Порівняння недоречне. Воно навпаки стверджує, що саме розвиток заліза (мозку) сприяє розвитку й становлення пз (особистості). Моноїстична концепція виходить. Себто будь-який розвиток залежить від мозку. І ще питання: чому фізич.травми мозку сприяють психічним розладам? Душа така нестабільна? ---------- Додано в 19:46 ---------- Попередній допис був написаний в 19:43 ---------- Там БУЛИ ОГНЯНІ МУКИ, ЧИ НІ?
Якщо память в компі пошкоджена, то процесор такий нестабільний? ---------- Додано в 20:52 ---------- Попередній допис був написаний в 20:48 ---------- та я то саме можу сказати, але у мене є ще в запасі думки.
Я б так не сказав. процесор діє строго за завданим алгоритмом. Людина ж алогічна, непередбачувана. Вона може на одне і те ж запитання відповісти в різний час по-різному. Допустимо, вам поставлено логічну задачу. Ви можете її виконати не заглиблюючись, формально. Ви можете її добре обдумати, тобто як слід використати ресурси свого мозку. Тобто є то Я, яке керує мозком. процесор такого немає. ---------- Додано в 21:05 ---------- Попередній допис був написаний в 21:04 ---------- про вогонь не скажу, але муки були.
я схиляюсь перед вами Майстре Флуду й Офтопу. ---------- Додано в 20:21 ---------- Попередній допис був написаний в 20:06 ---------- 1. Мозок=Я+ПРОЦЕСОР+Жорст. диск. 2. А якісь библийни пидтердження маєте? Чи це чергові фантазії?
Генільно! Я є частиною мозку!) Я то наївний думав, що мозок є часткою мого я. ---------- Додано в 21:33 ---------- Попередній допис був написаний в 21:31 ---------- У чому саме вас гризуть сумніви?
мозок це є наше Я. ---------- Додано в 20:40 ---------- Попередній допис був написаний в 20:37 ---------- значить це чергові фантазії й казочки
лєвоє, чи правоє полушаріє? Бо я чув, що якщо людині видалити частинку мозку, то вона не помре. А ото видалене, то кавалок Я? Чи Я залишиться на 95%, як і мозку? ---------- Додано в 21:46 ---------- Попередній допис був написаний в 21:44 ---------- я б образився, якби то ви говорили, а то ваш мозок. А хіба можна ображатися на сіру дриглеподібну рідину?
Але навчання новому таки ні до чого Не треба викручуватися - вже проходили... щоб ми могли ним скористатися і показати, що ми можемо жити в мирі з іншими - вічно...(душа - лише суддя наших справ) Ви дивилися але не побачили - Мих сказав що думає мозок - тіло... І по вашому допису. Чувак може втратити розум і попасти на Кульпарків - то Бог позбавляє таке тіло душі ( Божевільний...) Уважно прочитайте те, що в лапках. А ви спробуйте пояснити ангелу - що таке біль... Бачу ви легко зможете відповісти на моє попереднє питання. Хоч це вже і так відповідь... Хіба, що ви відмовитеся це визнавати... Душа не може діяти, вона лише спостерігає і болить. Я би сказав - з життям душі тіло змінюється. Думаю це як під час сну - душа нафік не потрібна... ---------- Додано в 00:58 ---------- Попередній допис був написаний в 00:55 ---------- Як закохаєтеся - огняні муки будуть для вас - "по барабану". Веду до того, що душевні муки швидше доведуть людину до суїциду, а ніж фізична біль.
1. Лише з попавки вищих світу сєго... 2. Але ж це суцільне обмеження.. 3. Нє, душа це і є саме тіло. Смерть тіла = смерть душі. 4. Тіло змінюється в процесі життя. 5. А я думаю, що сама людина є душею и будь які травми тила призводять до психічних розладів. 6. Це зрозуміло, що головною причиною суєциду є психічні розлади. Але не про те мова, а про наявність/відсутність свідомого існування й огняних мук в загробному житті до Христа.
Та тут без травми тіла ТАК можуть психічно трвмувати, що ого! ---------- Додано в 10:28 ---------- Попередній допис був написаний в 10:16 ---------- Псалми 41:7 Мій Боже, душа моя тужить в мені, бо я пам'ятаю про Тебе з країни Йордану й Гермону, із гори із Міц'ар. як то пляше з тим, що душа=тіло? якщо душа = тіло, а я - то є мозок і тоді виходить, що тіло в мені, значить в мозку? ))) Абдурахмане, у вас класно виходить, просто пишіть не сюди а в гілку "кімната сміху". ---------- Додано в 10:35 ---------- Попередній допис був написаний в 10:28 ---------- Абдурахмане, у світлі того, що душа=тіло, поясніть нам з Біблії наступну фразу: Йов 14:22 Боліє він тільки тоді, коли тіло на ньому, коли в ньому душа тоді тужить..
Итак, никакой невидимой души нет? Спасибо. У них будет новое тело. ---------- Додано в 19:20 ---------- Попередній допис був написаний в 19:17 ---------- Вопрос стоит не так. Я не спорю с Богом. Я спорю с вами, которые приписывают Богу странные поступки. На самом же деле все обстоит так: Бог создал людей для жизни на Земле и только на ней. Он не давал нам никакой души, которая будет где-то там летать потом после смерти, ибо создавал нас для вечной жизни здесь. По его замыслу, Адам и Ева должны были жить до сих пор; жить здесь на Земле рядом с нами. И продолжалось бы это вечно.
1. звичайно ви праві. 2. щось я не бачу тут і ніде в цілому Писанні думки про безсмертя тої душе 3. Дивно, дуже дивно! Мені завжди здавалось що пишу саме туди....