Знову ж ви сумніваєтесь у Божій всесильності, міряючи діла Божі матеріяльною лінійкою. Він не зміг.... Це не можливо... Як це так., Люди Він Абсолют і для нього немає Нічого неможливого. Якщо мізерна людина від свого безумства почала лізти туди куди їй не слід втручатися, беручи на себе те що по праву належить тільки Богу: вирішувати долю нового життя: ~клонування ~штучне запліднення Й людині стало вже під силу відтворити житія з залишків носіїв спадкової інформації - нуклеїнових кислот. ДОРЕЧІ, клонована людина яка матиме ідентичні умови житія, спілування, розвитку буде АБСОЛЮТНО ІДЕНТИЧНОЮ батьківській хформі. Себто, матиме абсолютно ідентицну душу (на цирковну манеру.) будуть ідентичні особи й особистості.
Душа - то психіка, і більш нічого! Все інше - не фізичні поняття, а лише вигадки людей, що не знають, що таке світ.
1. Поза часом небуття. 2. Ну я теж є той хто я є. І цього вже не зміниш. 3. '...початок Божого творива...' '...роджений найперше...' 4. Сатана й невірні анголи були створені відразу, вони не народжувалися й не померали вони мали свободу вибору й були досконалими. ВОНИ СВІДОМО ОБРАЛИ свій шлях, що веде до погибелі, свідомо знехтували Божі настанови. Тепер проводим аналогію з грішним людством котре не знало що таке досконалість. Людина ще від народження є грішною і тому якщо вона будучи по вуха у гріху стає на шлях покаяння і любові - то ціни не має такій людині, й вона цим перекриває свої гріх й отримує шанс спастися. Досконалі від початку адам і єва не матимуть шансу на вічне життя. ІМХО. Тобто той хто був досконалим і згрішив проти бога в найменшому не матиме шансу бути прощеним бо зробив це СВІДОМО. 5. Йой, що се стресло???!!! А хтось, недавно доводив з піною на губах, що є можливість покаятися, що є ЧИСТИЛИЩЕ?!
1) Досконалі в чому? І якщо вони були досконалі, то як могли згрішити? Грішити може тільки той, хто НЕдосконалий. Чи ви так не думаєте? 2) А ви, коли грішите, то робите це НЕсвідомо? Вам у той час щось затуманює очі? Якщо так, тоді ви ні за що не будете відповідати перед Богом, адже ви грішите несвідомо. Подібно, як у сні, коли ви когось вбиваєте, то це ж не гріх, бо ви це зробили несвідомо (у сні), так само і в житті, правильно?
Я ніколи не сумнівався, що Бог є всесильним і всюдисущим. Але Бог - це ще і вершина мудрості. А єговісти з нього хочуть зробити фокусника.
а стреслося те, що у вас впав зір і читаєте ви пяте через десяте. Хто вам сказав, що у чистилищі каються?
1. Не мали гріха. 2. Бог нас створив не роботам, й дав нам свободу вибору. А через це люди й згрішили. 3. Тобто ви стверджуєте що бог створи.в демонів такими як вони є? Для гармонії шальок терезів? Добро-Зло? Й створив Грішну людину, вона згодом, будучи грішною, - 3ґрішила(бо виходу в неї не було), а за те що вона згрішила - вічно її мучити? Грішити може як досконалий так і недосконалий. Адам тому підтвердження. 4. Я роджений в гріху, живу в грішному світі, я недосконалий, я грішу. Грішу постійно, і байдуже чи я щось роблю, чи сиджу чи думаю, постійно. Але я не вибирав шляху гріха... Він сам мене обрав. І на то немає ради. Бо гріх ввійшов через одного чоловіка у світ. А я його нащадок. 5) ісус говорив що навіть лиха думка чи пожадливий погляд це вже є переступом закону. Щодо сну то як правило людині сниться те про що вона думає. Отже й сон є гріхом. Навіть те що просто дихаєш чи живеш є гріхом. Він всюди. ---------- Додано в 16:43 ---------- Попередній допис був написаний в 16:35 ---------- точно я 3абув там за людину каються живі родичі, живими грошима. Людина просто очищується огнем й платить за гріх не вічність а N-ою кількістю років. Якщо родичі були благоразумні й відкупили його то він іде до раю. А якщо в родичів не було грошей на нього чекало вічні муки в аду. ДУМАЄТЕ БОГУ ПОТРІБНІ ГРОШІ? Ні, вони потрібні грішному людству. ---------- Додано в 16:45 ---------- Попередній допис був написаний в 16:43 ---------- одна фраза суперечить іншій
Ні, я думаю з вашими умозаключєніямі вам пряма дорога до СЄ. Їм такі потрібні. Ви їм настількі цінні, що навіть вас вони спокійно позбавлять обовязку ходити по вулицях і в хати. Головне, продовжуйте у цьому стилі.:y: ---------- Додано в 17:52 ---------- Попередній допис був написаний в 17:50 ----------
розум - як сутність людського буття або ж як знання? Знання можна продати й отримати матеріяльні блага. Знання можна використати не в тому руслі й стати на дорогу погибелі. Сутність людини також можна продати і отримати матеріальні кошти. При цьому людина зраджує сама собі і йде на компроміс зі своєю совістю заради матеріальних благ. Якщо людина присвячуе своє життя злу можна сказати що вона продала своє життя. Бо в неї немає нічого окрім життя.
Якщо Бог - абсолют і є всесильний, то чому ви не вірите, що Бог міг стати людиною? Ви не вірите, що для Нього нема нічого не можливого?
Тут проблема не в вірі, а в тім, що бог не є фізичним поняттям, а лише віртуальним, тоді як людина є фізичною живою істотою!
У вас явна проблема з термінологією. Вираз "фізичне поняття" сам по собі не є фізичним - це просто звичайний абстрактний умовивід. Тому ваші слова мали б звучати так: "Бог - не є об'єктом фізичного (матеріального) світу". І якби ви написали саме так, то написали б правду, бо Бог дійсно не є об'єктом фізичного світу, оскільки наші органи чуття Його ніяким чином не сприймають. P.S. "Поняття" і "об'єкт" - це різні речі.
Ви не праві, бо якраз поняття і поділяються на такі, які є фізичними, тобто такі, які мають фізичний відповідник, і такі, які є результатом абстрактного умовиводу. Відтак, поняття бога є результатом лише абстрактного умовиводу, тобто не є фізичним поняттям.
Вмирають не від мудрости, а від куль, катастроф, хвороб та від старіння організму. Тільки обговорюваної теми це мало стосується.