Душа. Що таке душа і чи вона існує?

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем Василь, 28 гру 2009.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  2. Levko

Levko Well-Known Member

Миху, дякую за це відео!!!!
    Сильно воно мене підбадьорило!!!

3. vov66

vov66 Well-Known Member

Коментар до відео, яке розміщене вище...
    "...При великому енергетичному потенціалі і недостатньому рівні еволюційного розвитку, людина може вийти лише на різні рівні Землі. Часто, не знаючи законів еволюції, люди виходять на телепатичний контакт з астральним або (рідше) з ментальним рівнем Землі. Не розуміючи механізмів того, що відбувається, вони вважають, що вийшли на контакт з Богом, Абсолютом, Вищим Розумом...

Такою наївністю користуються істоти, що живуть на цих рівнях і харчуються чужою енергетикою. Вони сканують мозок такої легковірної людини і часто при телепатичному контакті надівають голографічний камуфляж того, про кого думає і кому більш всього довіряє дана людина. При цьому ментальні істоти можуть повністю візуалізуватися і віщати навіть у вигляді Ісуса Христа, Будди, Крішни і інших богів, а також приймати подобу померлих рідних і близьких людині людей, що робить контакт правдоподібнішим і достовірнішим.

Дуже часто ментальні істоти, вийшовши на контакт, прагнуть ввести людей в оману, направляють їх по фальшивому шляху. А самі, тим часом, використовують енергетичний потенціал цих людей для свого розвитку і життєзабезпечення. Сканування, посилання згустка енергетики із завданням про відповідність зовнішнього голографічного вигляду і внутрішнього вмісту того, що вийшов на контакт на всіх рівнях, дозволяє відразу викрити обман, з'ясувати хто є хто, насправді...
    Отже, знову і знову виникає необхідність знань, що роблять зрозумілим і доступним багато що незвідане і загадкове..."

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левко, а ви бачили попереднє відео на цю ж тему, що я виставляв? Воно мені більше сподобалося, бо там дуже все чітко і гарно показано.

5. Oxid

Oxid Well-Known Member

Це неправда...

6. Levko

Levko Well-Known Member

Не бачив, нажаль...
    Але дуже би хотів побачити!!!!
    Переглянув дану тему до першої сторінки, але Вашого відео так і не знайшов... Може скиньте посилання, чи ще раз виставте, якщо не важко... Дякую!

7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Циклічна смерть ... :)))
    Згадав анекдот:

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

http://www.youtube.com/watch?v=sD1ZHiffJO8&feature=player_embedded

2-гу й 3-ю частину знайдете, там вони поряд.

9. Levko

Levko Well-Known Member

Дякую, Миху!
    Як то так вийшло, що і я і Ви виставили однакове відео, але ні Ви мого не помітили, ні я Вашого:))) ?? http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=585053&postcount=195

До речі, це свідчення про пекло мене надзвичайно сильно вразило своєю правдоподібністю, по-перше, що факти свідчення дуже сильно збігаються з тим, що написано в Біблії, і по-друге, що це видіння бачив чоловік, котрий уже давно був народженим згори християнином...!!

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну так, згоден.
    Цікаві свідчення. А таких свідчень тисячі.
    Якщо вернутися до теми про СЄ, то такі факти з їх вчення, що пекла(а значить покарання) нема, розслаблює людину і веде до вічних мук. Просто шкода обманутих людей.

• Подобається Подобається x 3
  11. Levko

Levko Well-Known Member

100%!!!
    Мене також дуже дивують і шокують висловлювання людей про те що пекла немао_О! (Хоча в Біблії це чорним по білому написано і не один раз...)
    Якщо пекла нема, то який тоді сенс був у Христовій смерті за нас???
    Від чого Він тоді нас спасав???

• Подобається Подобається x 2
  12. Oxid

Oxid Well-Known Member

Тут трохи є про розповіді самогубців, що пережили клінічну смерть
    http://www.nosuicid.ru/node/7, і джерело авторитетне Raymond A. Moody, MD, Life after Life...

• Подобається Подобається x 2
  13. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Шкода, що не вказують хто, і під якою дозою був, коли вени собі поров.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви дійсно думаєте, що всі самогубці наркомани/алкоголіки?

15. ABDURAKHMAN

Mux//
    Просто шкода обманутих людей.
    //
    Meni takoж Вас шкода...

---------- Додано в 22:48 ---------- Попередній допис був написаний в 22:10 ----------

LEVKo//1. Мене також дуже дивують і шокують висловлювання людей про те що пекла нема ! (Хоча в Біблії це чорним по білому написано і не один раз...)
    2. Якщо пекла нема, то який тоді сенс був у Христовій смерті за нас???
    3. Від чого Він тоді нас спасав???
    //
    1. Пекла немає!
    Ви шоковані?
    2. Який сенс?
    Сенс в тому аби люди які повірять в Його викупну жертву не були знищені, але мали життя вічне.
    Щоб люди зійшли з дороги яка веде до знищення і стали на путь спасіння, щоб якщо навіть помруть все рівно воскреснуть і житимууть вічно вРАЮ НА зЕмЛІ.
    Бог не хоче щоб до Него приходили через страх чи обов!язок, але лише з доброї волі кожної людини і через її любов до Него.
    3. Від цілковитого знищення.

16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Левко, а мене більше дивує, коли люди кажуть, що вони вірять Христу, Біблії, а на практиці роблять їх неправдомовцями.
    Адже прослідкуйте:

Після воскресіння Ісус не раз просив своїх учнів ще раз і ще раз перевірити, що він воскрес в тілі, що він не дух бо має кістки і мязи, а також показав рани і просив доторкнутися. Навіть їв з учнями.
    Єговісти - ні, від був дух. (Мій сусід казав, що він ввів учнів в гіпноз, а тіло вкрали учні і закопали в невідомому місці.)

Ісус розповідає історію про багача і Лазара. Здається ясно розповідає, навіть не згадується, що це притча. Це звичайна історія. Навіть якби була притча, то не став би Ісус розповіти про неіснуючі речі.
    Єговісти - він попав під вплив якогось Платона. (невідомо, чому вони причепилися саме до Платона, адже Єгипет мав більший вплив на Ізраїль)

Ісус каже розбійнику - нині будеш зі мною в раю.
    Єговісти - то неправда і стараються пересовувати коми і крапки, які до речі не міняють змісту.

Про пекло я вже не кажу, бо і Ісус і апостоли безліч разів про це нагадували. Єговісти їм не вірять.
    Прикладів можна приводити безліч.
    Мене не дивує їхній засновник. Він був супербрехун і невідомо для чого він робив цей єретичний брейнвошінґ.
    Але мене дивують його послідовники. Відкрий Біблію і читай. Якщо ти віриш прочитаному, то істина на поверхні. Христос говорив до простого народу і простою мовою і для розуміння написаного не потрібно ні Шерлока Голмса ні Еркюля Пуаро.

• Подобається Подобається x 3
  17. ABDURAKHMAN

Pеdrо// Про пекло я вже не кажу, бо і Ісус і апостоли безліч разів про це нагадували. Єговісти їм не вірять.
    Прикладів можна приводити безліч.//
    які приклади?
    Якби Ісус і його учні говорили б: ідіть за нами, а то будете вічно горіти в аду і ваша мука буде нестерпною повсякчас і спасіння вже тоді вам не буде. То б на святі П'ятидесятниці тих хто стали послідовниками Ісуса було б не 120 чоловік, а як мінімум кільканадцять тисяч.
    Проблема в тім що Ісус і апостоли не знали тих ноухау що придумав Імператор Констянтин для легкого управління вівцями...
    Залякати, сказавши, що смерть це не кінець і якщо всі не відкупляться від гріха (в матеріальному сенсі цего слова) то будуть вічно мучені їх "ЛЮБЛЯЧИМ" БАТЬКОМ.

Душі і Пекла немає.
    Смерть - це кінець, і після неї нічого вже немає.

18. Pedro

Що знову сон рябої кобили, Абдурахман? Тобто брехня з порохової вежі?
    Я вас просив читати Біблію і вислови Ісуса.
    Я думаю, вашою вежою вже тут ситі всі.

19. ABDURAKHMAN

Це моє бачення

20. Pedro

Ні, Абдурахман. Це бачення Рассела і бруклінських єретиків. Ви придивіться до слів Біблії без їхніх окулярів. І побачите те що бачать всі.

а де твій аватар? :)