Абдурахман, ви, виявляється, не тільки Біблії не читаєте, але і наших дописів, бо ми вже стільки цитат на цю тему привели, що стверджувати подібне, треба бути або сліпим, або викінченим атеїстом-фанатиком. Або невилікувано зазомбованим бруклінською бандою з їхньою вежою...
A як же можна перевірити ким була людина в минулому житті? Мені от здається, що я був часткою гірської породи. Як то можна довести чи спростувати? ---------- Додано в 15:01 ---------- Попередній допис був написаний в 14:59 ---------- то галюцинації ---------- Додано в 15:03 ---------- Попередній допис був написаний в 15:01 ---------- Атеїзм - це заперечення існування Бога. ---------- Додано в 15:06 ---------- Попередній допис був написаний в 15:03 ---------- Те ж саме можу сказати і про вас, але не буду.
Ви хочете сказати, що людина живе кілька разів, тобто тіло помирає, а безсмертна душа знову народжується в іншому тілі??? Cансара, чи що?
хм... з точки зору Біблії - перевтілення душ нема а от вселення "духів" (інакше кажучи бісів) у тіло люди - це цілком реальна річ... то чому б одному і тому ж бісу не бути спочатку в одній людині а потім не переселитися до іншої? а мета тут одна... - затуманити людям очі... от і живуть деякі так - ніби попереду ще тисячу раз народжуватися будуть... але - 27 І як людям призначено вмерти один раз, потім же суд (Євр.9:27)
А ви читали визначення атеїзму? ---------- Додано в 21:37 ---------- Попередній допис був написаний в 21:36 ---------- Здається правила форуму забороняють образу релігійних почуттів
Здається, в церкві вчення про переселення душ ніколи не було, тобто це вчення завжди було поза церквою... Так само як фашизм, марксизм чи жива етика... Просто в 1082 році хтось із членів церкви захопився ідеями реінкарнації, почав баламутити християн, його й вигнали з церкви рішенням собору... Буває...