Прочитайте Біблію. Там написано про що Ісус розповідав. Я маю на увазі Біблію а не порохову (чи яку там) вежу.
Ось і я просив давати вислови Ісуса Христа і навіть поцікавився скільки буду чекати і дозволив призвати на допомогу інших єговістів.
Ісус був євреєм і коли говорив про душу вкладав в це понятття тойже зміст що і євреї. ---------- Додано в 17:24 ---------- Попередній допис був написаний в 17:23 ---------- так впевнений і укульт КОнфуція для китайських католиків дозволений ---------- Додано в 17:25 ---------- Попередній допис був написаний в 17:24 ---------- Ви робите неправдомовця з Бога. Оскільки євреям він виявився як Один, і нікроли не казав євреям про безсмертну душу.
А звідки знаєте ви чи ваше бруклінське кодло, що саме вкладав Ісус в свої слова? Я, наприклад, вірю в те що читаю. Це ж саме стосується всіх християн які довіряють Біблії я не всяким вежам чи "капіталам".
ну-ну... а можна більш детально: -розтлумачте нам єврейське бачення притчу про життя багатого (притча про бідного Лазаря) на тому світі, про його бажання попередити своїх родичів, будучи мертвим. -розтлумачте єврейське бачення про те, як Ісус каже розбійнику "сьогодні будеш зі мною в раю", про те як у єврейському баченні один день - то тисячі років.... У СЄ євреї є?
і як єврей у подібній ситуації відповів так що всі дивувалися... 23 Того дня приступили до Нього саддукеї, що твердять, ніби нема воскресення, і запитали Його, 24 та й сказали: Учителю, Мойсей наказав: Коли хто помре, не мавши дітей, то нехай його брат візьме вдову його, і відновить насіння для брата свого. 25 Було ж у нас сім братів. І перший, одружившись, умер, і, не мавши насіння, зоставив дружину свою братові своєму. 26 Так само і другий, і третій, аж до сьомого. 27 А по всіх вмерла й жінка. 28 Отож, у воскресенні котрому з сімох вона дружиною буде? Бо всі мали її. 29 Ісус же промовив у відповідь їм: Помиляєтесь ви, не знавши писання, ні Божої сили. 30 Бо в воскресенні ні женяться, ані заміж виходять, але як Анголи ті на небі. 31 А про воскресення померлих хіба не читали прореченого вам від Бога, що каже: 32 Я Бог Авраамів, і Бог Ісаків, і Бог Яковів; Бог не є Богом мертвих, а живих. 33 А народ, чувши це, дивувався науці Його. (Матв.22:23-33)
Хто вам сказав, що видихають, а може вдихають? я думаю, що коли людина помирає, то мязи розслабляються і тиск що в легенях, а що ззовні стає одинаковий, а у такому стані повітря не має ваги(що не можна сказати про масу повітря). Та й взагалі, повітря стає легшим, коли потрапляє у легені, бо там вища температура. Так що одне - другого компенсує.
На щастя вже немає і РЕТОРЕ. Клон зник. Цікаво, хто це клонується? Знову єговісти хочуть виїхати на брехні. ---------- Додано в 22:13 ---------- Попередній допис був написаний в 22:10 ---------- В черговий раз питаю, Абдурахман, ХТО СКАЗАВ??? Тільки не приплутуйте сюди Біблію, бо я і далі чекаю на слова Ісуса в підтвердження ваших слів.
Ісус нічого не говорив про: 1) безсмертну душу 2) життя після смерті 3) духовну природу душі 4) трійцю Це все небіблійні вигадки.
Абдурахмане, а що ви скажете відносно фактів, коли люди розказують про своє минуле життя з найменшими подробицями? Інформацію перевіряють, і все збігається. Теж вигадки?