Ну!!!!!Просто золоті слова. Прямісінько в цятку Ото ж бо цікаво Вас побачити.Знаєте це те саме,коли хочеться ляпнути,так само хочеться бачити людину з якою приємно вести бесіду....Хоча б мацюпусіньке фото...Га? ---------- Додано в 22:35 ---------- Попередній допис був написаний в 22:33 ---------- А ше прийшло шойно... В цій темі можна ляпати,шо завгодно(тіко знати міру),тобто так,шоб від душі відлягло.Во наляпала...
Хіба в "приват". Завтра пошукаю малесеньке фото. Але нікому-нікому. Ага? ---------- Додано в 22:58 ---------- Попередній допис був написаний в 22:55 ---------- То ніц, якщо трошки перебрати міру (але тільки від душі). Модератори підчистять. Штірліц йшов по берлінській вулиці і побачив, як маляр замальовує на паркані слова з трьох букв. Модератор - подумав Штірліц.
Чесно...Ні-ні!!!! (я й не дуже вмію з цими фото) ---------- Додано в 23:00 ---------- Попередній допис був написаний в 22:58 ---------- Та то Ви таки пустун троха.Нє? Шо так з підтекстом.....
Та той підтекст більше мене стосується. Бо коли "ізліваю душу" чи дуже щиро чимось обурююся, то можу написати і зайвого (за що потім буває соромно)