так тож не масло розлити (Аннушку згадаємо) посковзнутися можно. То вже травма, тут тільки страхова гарна допоможе, може австрійскька (матеріально) наприклад Випадок Турбота. А кава то таке
співчуваю, життя готує несподіванки. Інколи вони приємні і радісні, а інколи викликають біль і непередбачувані видатки. Нещасний випадок спричиняє не лише витрати на медикаменти і лікаря, а й позбавляє на певний час фінансового підґрунтя. То ж краще на цей поганий випадок мати гарну допомогу, в вигляді страховки Випадок Турбота, (амбулаторна і стаціонарна допомога)
alico - американська GRAWE - австрійська (понад 150 років на ринку, якщо не помиляюся). Хіба хтось заставляє лише в наших страхуватися? ---------- Додано в 19:16 ---------- Попередній допис був написаний в 19:14 ---------- кваплюся квапитися доквапилася
О, пан захотів побавитися в українця? http://slovopedia.org.ua/30/53407/25935.html http://sum.in.ua/s/spishyty Василь СИМОНЕНКО * * * Ти знаєш, що ти — людина? Ти знаєш про це чи ні? Усмішка твоя — єдина, Мука твоя — єдина, Очі твої — одні. Більше тебе не буде. Завтра на цій землі Інші ходитимуть люди, Інші кохатимуть люди — Добрі, ласкаві й злі. Сьогодні усе для тебе — Озера, гаї, степи. І жити спішити треба, Кохати спішити треба — Гляди ж не проспи! Бо ти на землі — людина, І хочеш того чи ні — Усмішка твоя — єдина, Мука твоя — єдина, Очі твої — одні. 16.XI.1962
Богові - Богове, кесарю - кесареве! Поетам можна більше, ніж смертним І не варто на такі виправлення ображатися, чи щось таке.... Чим частіше будемо виправляти один другого, тим правильніше будемо спілкуватися солов"їною
А що каже скрипниківський...? ---------- Додано в 22:59 ---------- Попередній допис був написаний в 22:56 ---------- Їй-Бо, вірю! То прошу завести відповідну тему, де виправляти інших (в плані, робити такі-сякі семінарчики з метою підвищення загальносвітнього рівня форумчан).
я так, в Випадок & Турбота, Життя щодня готує нам несподіванки. Інколи вони приємні і радісні, а інколи.... Дякую, треба вивчати солов'їну ... .. Кваплюсь кохати! Думка за думкою, слово за словом... Діло за ділечком треба робити. День мій згасає, ясний, пурпуровий. Кваплюся жити! ---------- Додано в 19:01 ---------- Попередній допис був написаний в 18:57 ---------- мені, здається - спілкування це не окрема тема, там не цікаво, а ось так випадково, !!!! Це те, що треба!