Ой а в мене дурна звичка, що я запізнююся,збираюся з такою думкою що встигаю, на все маю час, а потім бац і запізнилася!
От і я така!Ненавиджу коли запізнююсь,не люблю коли мене чекають і сама не люблю коли хтось запізнюється.Я завжди стараюся вийди задовго до того часу на який маю бути,краще зачекати ніж потім бігти як обшпарена.Хоча ситуації бувають різні,але завжди стараюсь бути пунктуальною. ---------- Додано в 17:03 ---------- Попередній допис був написаний в 17:01 ---------- А ви собі годинник на 10-15 хв.вперед переведіть,тоді точно нікуди не будете спізнюватись,будете мати такий собі резерв))
раніше приходити це теж не завжди гарно, наприклад в гості (хазяйка залишила собі 10 хвилин) а тут і ви
Вже перевела, але підсвідомо знаю що в мене є ще той запас, і нічог не допомагає, треба щоб чоловік перевів всі годиники, тай мій в телефон щоб я нічого не знала, от тоді щось з того вийде може..!
Ну як на мене,то краще швидше,ніж коли все готове,а гостей нема.І потім починаєш все знову підігрівати.Дурного робота)) ---------- Додано в 14:55 ---------- Попередній допис був написаний в 14:51 ---------- Ну не знаю,мені допомагало.Хоча такої звички в мене вже давно не має.Дивіться бо одного разу спізнитесь на якусь важливу зустріч,то потім самі собі не вибачите.Можливо вам і порібен такий урок
А все тому, що всі так думають, - прийдемо зарано - негарно, прийдемо пізно - заставимо чекати, а прийти вчасно, ми ж не за кордоном живемо. Ось так і виходить, що всі так не люблять , але всі так роблять. Я завжди стараюся бути вчасно, можу трішки швидше, але не спізнюватися, бо сама страшенно нервую, як хтось спізнюється. ---------- Додано в 21:06 ---------- Попередній допис був написаний в 21:03 ---------- Так тут мова не зовсім про гості (застілля). потрібно все враховувати, куди йдеш і до кого, і яка та зустріч має бути і де...
так обставини різні. Люди теж. Одні приїдуть з другого кінця міста, а інші з сусідньої вулиці запізняться, ще й напридумають (крани течуть, двері не відчиняються(((
Оголошення в газеті "Ваш магазин": Хірург зі стажем надає кваліфіковану допомогу поганим танцюристам.
я теж до таких відношусь) завжди і всюди запізнююсь) жахливо просто, але чомусь завжди мені щось заважає прийти вчасно, навіть на роботу
зрозуміли - спізнюватися - дурна звичка! Вам подарували подарунок, а він не подобається - передарувати?
А ви собі годинник переведіть на 15 хв.швидше і завжди будете встигати))Але за цей резерв 15 хв.забудьте і виходьте по годинникуТоді все буде ок ---------- Додано в 10:27 ---------- Попередній допис був написаний в 10:27 ---------- добрий дядечка хірург
Я думаю,що можна)) А для чого буде дома пилюкою припадати,може комусь іншому приходиться.(або в когось хай припадає)Тільки дивіться,щоб не забули і не подарували тим самим,що вам його принеслиБо в моїх знайомих був такий випадок,коли їм на весілля подарували багато квітів,а на наступний день вони йшли в гості на день народження і взяли саме цей букет,який ті люди їм подарували..Було дуже весело...
А ви постарайтеся забути за них)І дома всюди переведіть,тоді точно всі члени сім'ї будуть приходити завчасно усюди