дурні звички

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Olenall, 9 жов 2014.

1. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Ой а в мене дурна звичка, що я запізнююся,збираюся з такою думкою що встигаю, на все маю час, а потім бац:scratch_one-s_head: і запізнилася!

2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я ніколи нікуди не запізнююсь і сама того вимагаю від інших.

• Подобається Подобається x 3
  3. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

От і я така!Ненавиджу коли запізнююсь,не люблю коли мене чекають і сама не люблю коли хтось запізнюється.Я завжди стараюся вийди задовго до того часу на який маю бути,краще зачекати ніж потім бігти як обшпарена.Хоча ситуації бувають різні,але завжди стараюсь бути пунктуальною.;)

---------- Додано в 17:03 ---------- Попередній допис був написаний в 17:01 ----------

А ви собі годинник на 10-15 хв.вперед переведіть,тоді точно нікуди не будете спізнюватись,будете мати такий собі резерв));)

4. Olenall

Olenall миється в бані

раніше приходити це теж не завжди гарно, наприклад в гості (хазяйка залишила собі 10 хвилин) а тут і ви:russian_ru:

• Подобається Подобається x 1
  5. Veselka alj

Вже перевела, але підсвідомо знаю що в мене є ще той запас, і нічог не допомагає, треба щоб чоловік перевів всі годиники, тай мій в телефон щоб я нічого не знала, от тоді щось з того вийде може..:blush:!

6. Lvivska Kvitka

Ну як на мене,то краще швидше,ніж коли все готове,а гостей нема.І потім починаєш все знову підігрівати.Дурного робота))

---------- Додано в 14:55 ---------- Попередній допис був написаний в 14:51 ----------

Ну не знаю,мені допомагало.Хоча такої звички в мене вже давно не має.Дивіться бо одного разу спізнитесь на якусь важливу зустріч,то потім самі собі не вибачите.Можливо вам і порібен такий урок;)

7. Olenall

Olenall миється в бані

так то воно так, але вчасно приходять дуже рідко, мені подобається коли всі разом

8. terRen

terRen Дуже важлива персона

А все тому, що всі так думають,:pardon: - прийдемо зарано - негарно, прийдемо пізно - заставимо чекати, а прийти вчасно, :scratch_one-s_head: ми ж не за кордоном живемо. Ось так і виходить, що всі так не люблять , але всі так роблять.;)
    Я завжди стараюся бути вчасно,:) можу трішки швидше, але не спізнюватися, бо сама страшенно нервую,:ireful1: як хтось спізнюється.

---------- Додано в 21:06 ---------- Попередній допис був написаний в 21:03 ----------

Так тут мова не зовсім про гості (застілля).:drinks: потрібно все враховувати, куди йдеш і до кого, і яка та зустріч має бути і де...:dntknw:

Останнє редагування: 27 жов 2014
  9. Olenall

Olenall миється в бані

так обставини різні. Люди теж. Одні приїдуть з другого кінця міста, а інші з сусідньої вулиці запізняться, ще й напридумають (крани течуть, двері не відчиняються(((

10. Lvivska Kvitka

О це точно є і такі екземпляри:haha:Як то кажуть:поганому танцюристу заважають...:blush:

Останнє редагування: 28 жов 2014
  11. Locke

Locke невиправний реаліст

;) :haha:

• Подобається Подобається x 2
  12. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

я теж до таких відношусь) завжди і всюди запізнююсь) жахливо просто, але чомусь завжди мені щось заважає прийти вчасно, навіть на роботу :)))

13. Olenall

Olenall миється в бані

зрозуміли - спізнюватися - дурна звичка!
    Вам подарували подарунок, а він не подобається - передарувати?

14. Lvivska Kvitka

А ви собі годинник переведіть на 15 хв.швидше і завжди будете встигати))Але за цей резерв 15 хв.забудьте і виходьте по годиннику;)Тоді все буде ок:good:

---------- Додано в 10:27 ---------- Попередній допис був написаний в 10:27 ----------

:haha:добрий дядечка хірург:haha:

15. Kergudu

у мене переведено на 20) але мене не обдуриш, я добре про то пам"ятаю :))):))):)))

16. Lvivska Kvitka

Я думаю,що можна))

• Подобається Подобається x 2
  17. Lvivska Kvitka

А ви постарайтеся забути за них)І дома всюди переведіть,тоді точно всі члени сім'ї будуть приходити завчасно усюди:)))

18. Kergudu

проблема лише в мене) неорганізована)))

19. Lvivska Kvitka

Ясно))То мусите якось боротись з тою поганою звичкою.;)

20. Veselka alj

І я теж, тисячі причин знаходяться на відповідь чому невчасно!

а де твій аватар? :)