Зараз по інтернету є багато матеріалу про те як призупинити лічильник, навіть умудрилися продавати магніти, які одягають на трубу і той магніт робить іншим потік газу, внаслідок чого лічильник менше крутить, а газ краще вигоряє. Класний бізнес для тих, хто не вчив фізику. Жоден магніт на жоден газ не впливає. Але то таке... А що буде, якщо метр газ. труби до лічильника заморозити? Тобто довести, скажімо, температуру до -10 С. Тиск впаде, а кількість газу - це тиск і діаметр труби. А раз впаде тиск, впаде калькість газу в обємі, що рахує лічильник, але кількість корисного газу не зменшиться. Чим не ідея для кулібіних? Я не розумію чому у нас газ низької калорійності, адже отримуємо з Європи і платимо сповна. Думаю, хімія йде на рівні приватих облгазів. Не виключно, що й лічильники мабть похибку +25%. Де ми носимо повіряти лічильник? Правильно - поставщику, але ж то просто смішно.
Кіпячу в чайнику на пару грам води більше ніж потрібно на каву, закипає до хвилини, нашо вам 3-4 літри води кипяченої?
Колись в школі нам розказували шо якщо прикинутись мертвим то медвідь не зачепить...Щось мені здається шо то повна хрЄнь, по перше невже він такий дурний шо повірить в такий розвод , по друге твирини здохлятиною не гребують, особливо голодні.... Звідки взагалі такий міф, і чи є в ньому щось раціональне?
Поясніть мені хтось що наш гідрометцентр мая на увазі під "штормовим попередженням"? За все своє попереднє життя я пам'ятаю один випадок штормового попередження, десь років 10 тому, оголошували по радіо, готували місця в лікарнях, на швидкій був якийсь серйозний шухер, правда ніякого шторму тоді так і не було... А за останніх два тижні вже мабуть було зо п'ять "штормових попереджень", при чому не відбувалось абсолютно нічого, навіть середньої сили вітру, чи легкого снігу не було. От і нині знову, цитую В Україні оголошено штормове попередження Детальніше читайте на УНІАН:В Україні оголошено штормове попередження Про це повідомили в Укргідрометцентрі. "24 січня на дорогах ожеледиця; вночі та вранці місцями туман, видимість 200-500 м", - йдеться у повідомленні. Детальніше читайте на УНІАН:В Україні оголошено штормове попередження
Думаю, що всяким там гідрометеоцентрикам і емчеесникам простіше перестраховатися і оголосити "позачергове" штормове попередження, ніж не оголосити тоді, коли треба і потім одержати за це втик