Дурні питання.

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Hyligan, 16 лис 2013.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зараз по інтернету є багато матеріалу про те як призупинити лічильник, навіть умудрилися продавати магніти, які одягають на трубу і той магніт робить іншим потік газу, внаслідок чого лічильник менше крутить, а газ краще вигоряє. Класний бізнес для тих, хто не вчив фізику. Жоден магніт на жоден газ не впливає. Але то таке...

А що буде, якщо метр газ. труби до лічильника заморозити? Тобто довести, скажімо, температуру до -10 С. Тиск впаде, а кількість газу - це тиск і діаметр труби. А раз впаде тиск, впаде калькість газу в обємі, що рахує лічильник, але кількість корисного газу не зменшиться.
    Чим не ідея для кулібіних?

Я не розумію чому у нас газ низької калорійності, адже отримуємо з Європи і платимо сповна. Думаю, хімія йде на рівні приватих облгазів. Не виключно, що й лічильники мабть похибку +25%. Де ми носимо повіряти лічильник? Правильно - поставщику, але ж то просто смішно.

• Креативно Креативно x 1
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Труба в кожній хаті йде відкрито, в декого навіть лічильники на дворі...

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну так, але ми трубі нічого не робимо

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:facepalm:
    :)))

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

:facepalm:

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

на 100 прОцентів..

• Подобається Подобається x 2
  7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Кіпячу в чайнику на пару грам води більше ніж потрібно на каву, закипає до хвилини, нашо вам 3-4 літри води кипяченої?

• Подобається Подобається x 1
  8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Жеби було.. :)

• Смішно Смішно x 1
  9. galka fialka

galka fialka Active Member

Навіщо людині життя?

10. prius

prius Well-Known Member

Жеби було (с) Карабін

• Смішно Смішно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. UNIA

UNIA Well-Known Member

Термопот или простой термос съэкономят Вам много времени и электроэнергии :) .

12. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

тобто заварив в термос кави і попиваєш цілий день?

13. galka fialka

galka fialka Active Member

Я нічого не розумію

14. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

То така в них зашифровка:)))

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Колись в школі нам розказували шо якщо прикинутись мертвим то медвідь не зачепить...Щось мені здається шо то повна хрЄнь, по перше невже він такий дурний шо повірить в такий розвод :))), по друге твирини здохлятиною не гребують, особливо голодні....
    Звідки взагалі такий міф, і чи є в ньому щось раціональне?

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ведмідь чи шо?

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

@Dzeko саме так...

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В школі просто не сказали шо коли ти побачиш ведмедя то напудиш у штани і його налякає запах.

• Смішно Смішно x 1
  19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Поясніть мені хтось що наш гідрометцентр мая на увазі під "штормовим попередженням"?

За все своє попереднє життя я пам'ятаю один випадок штормового попередження, десь років 10 тому, оголошували по радіо, готували місця в лікарнях, на швидкій був якийсь серйозний шухер, правда ніякого шторму тоді так і не було...

А за останніх два тижні вже мабуть було зо п'ять "штормових попереджень", при чому не відбувалось абсолютно нічого, навіть середньої сили вітру, чи легкого снігу не було.
    От і нині знову, цитую

В Україні оголошено штормове попередження
    Детальніше читайте на УНІАН:В Україні оголошено штормове попередження

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

"24 січня на дорогах ожеледиця; вночі та вранці місцями туман, видимість 200-500 м", - йдеться у повідомленні.
    Детальніше читайте на УНІАН:В Україні оголошено штормове попередження

20. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Думаю, що всяким там гідрометеоцентрикам і емчеесникам простіше перестраховатися і оголосити "позачергове" штормове попередження, ніж не оголосити тоді, коли треба і потім одержати за це втик :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)