Дурні питання.

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Hyligan, 16 лис 2013.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Шо за фігня з газом твориться, готить червоно, і ше так якби з іскриться, в котлі повно сажі...
    В когось ше є таке?

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це Ваша кохана влада розбавляє москальський газ українським повітрям, щоби у москалів менше газу брати, а у Вас більше грошей.

А якщо серйозно, то у Вас проблема з пальниками. Не достатня подача повітря і як результат несбалансована газово-повітряна суміш. Газ повністю не вигорає. Чисти треба.

• Тупо Тупо x 1
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Почистив
    Але так горить і в плитці, там то повітря достатньо.

4. VasMT

Значить перша половина моєї відповіді більш вірогідна.

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Що цікаво, в мене зараз горить "з іскорками", а в тьощі нормально, всього то 3 км різниці, якось вибірково підмішують :dntknw:

6. VasMT

Хулігане. Якби мішали повітря, то горіло би нормальним, голубим полум'ям. Якщо червоне - значить мало повітря в суміші. Як газовий пальник: поки кисень не пустиш горить жовтим, а даси кисень - голубим. Мо повітря в котєльню не доходить?
    А у тьощі завжди в городі вогірки грубші... :)))

• Тупо Тупо x 1
  7. Hyligan

Hyligan Іронічний

В газовій плитці в кухні горіло (бо вже зараз нормально) червоним, і з іскорками, в газовій колонці те саме, повітря там достатньо, дверима ся рипає цілий день...

8. Hoakina

Hoakina Well-Known Member

я в газі мало розбираюсь, бо в мене електроплита в хаті, але він не про те повітря, здається

9. VasMT

Іскорки - то є сажа, або окалина, або якась пилюка...
    Зрештою є 04, задзвоніть їм.

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Мабуть на другий раз так і зроблю, бо то вже двічі було таке.

11. UNIA

UNIA Well-Known Member

Иногда и газ такой идёт - красным горит.
    Если же искры с красным -значит сопла забились, а вот из-за чего, - то и из-за недостатка подачи воздуха возможно.

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Одночасно в двох плитках і колонці, а потім одночасно прочистились? Справа явно в газі, буду питати сусідів чи в них таке було.

13. UNIA

UNIA Well-Known Member

В Москве такое в этом году было - сначала газ горящий красный был, потом резкое повышение давления и пожар в трёх квартирах. :)

14. galka fialka

galka fialka Active Member

навіщо святкують старий новий рік?

15. VasMT

Бо Василя.

• Смішно Смішно x 3
  16. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Так нам українцям їсти не дай,а дай повід для свята):)))

• Подобається Подобається x 1
  17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Щоб поїсти :)))

• Смішно Смішно x 1
  18. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Як варіант, впав тиск газу, або залило конденсатом якийсь прогин труби і недостатня витрата через зменшений переріз. На ежекторних пальниках (всі прилади, які ви перерахували, мають такі пальники) недостатня швидкість вильоту, відповідно недостатня кількість повітря, що підсмоктується. Тому газ не вигоряє повністю, а мікрочастинки вуглецю розкалюються, даючи червоне забарвлення і сажу.
    Якби там мішали повітря, то при прикручуванні подачі може відбутися проскок полум'я і шандарахне в трубу. І в кращому випадку виплюне емульсію із затвору. Про це вчать навіть газовщиків першої категорії (обслуговування побутових приладів), не кажучи про тих, хто обслуговує ГРП і ГРС. Тому швидше погоджусь, що хтось по недоучуванності чи неуважності може тупанути при налагодженнях, ніж хтось ризикне добавити повітря в газову трубу.

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Я чув (за шо купив за те і продаю) шо багато азоту. В мене раніше чайник на 3 чи 4 літри закипав за 5 хв, а зара ледво за 10 хв

• Інформативно Інформативно x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

а ви чайник утеплили? застосували новітні технології?

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)