1. Десь тут була тема про те шо і як можна дістати у Львові, як вона називається? 2. Якщо не знайду то.....Де можна взяти за дурно, або за невеликі гроші Б\У папір і картон в кількості кількох тисяч квадратів )) Можна розтягнуто в часі, на рік і більше....Ну тобто забирати якусь енну кількість в день чи в тиждень. Скільки то могло б коштувати на макулатурних пунктах?
Питання Чому в передвиборчій агітації не використовують еротичні фото? Будь який інший товар успішно рекламують голими тьолками, навіть моторні масла і металопрокат, а в політичній рекламі тільки наглі депутатські мордяки...а чО?
А я тут навіть не приколююсь, а й справді, чому? Не може бути щоб вся реклама була направлена тільки на пенсіонерів....
@Alias почитайте спогади якихось пионерів у минулому, пионерських і комсомольских керевників і вожатих таборів. Того часу, я маю на увазі.
А було би класно... Бігборд на всю стіну: "Всі бляді Сихова обирають блок Педра Підорасовича!" На фоні трьох ковирялок волохатим гудком до виборця стоїть Петрик і масує чоколядове гніздо середнім пальцьом... Классс.
Це, наївна дівчинко, не фантазії. Реалії... Все, до чого долучились пАмаранчові шльондри, перетворюється на величезну, брудну задницю.
Ну я имел в виду, что вы там опровержение своих представлений нашли бы. Эта информация показывает всех этих вожатых и молодёжь, как бы, в немного другом свете.