Дурні питання.

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Hyligan, 16 лис 2013.

1. Люди, де купити монополію "Україна"? у Львові?

2. Hailie

Hailie Втілювачка мрій

Найоптимальніше - замовити в інтернет-магазині та отримати Новою поштою http://hobbygames.ua/learn/category...17-monopolya-ukrana-monopoly-standart-ukraine
    Також можете глянути в магазині "Гамбіт" - вул. Пекарська, 27

• Подобається Подобається x 1
  3. Alexandradmitrish

Alexandradmitrish New Member

Хтось куштував напій Becherovkа Fire&Ice? Хотілось б спробувати, але не можу знайти)Можна до речі, перевірити удачу і спробувати виграти. Заповнити анкету і взти участь в розіграші. Кому цікаво ось посилання https://www.survio.com/survey/d/3box

4. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Знову від здИхлого віслюка вуха... Вчи маркетинг, бо ніфіка не шариш, бачу...

• Подобається Подобається x 2
  5. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

Скупість львів'ян від бідності ? чи то в характері ?

6. terRen

terRen Дуже важлива персона

А чим львів"яни вас обділили?:dntknw:
    Це особистий такий ваш висновок, чи таке у вашому характері присутнє?;)

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А чому у морзі трупи "розмовляють" ? Як це пояснюється?

8. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

знаю менталітет як на півночі України так і російський. відкидаючи політичну ситуацію, із власного досвіду бачу що "широта души" відсутня, навіть хтось скаржився на ДП що немає в супермаркеті здачі по 5-10 коп чи щось таке , дрібних нема ... я от навіть чесно кажу не беру меньше 50 коп здачі, бо гаманець тяжкий робиться від тої дріботи і в кишені теж забуваєш витягнути потім вішаєш штани а по всіх хаті розсипаються копійки :) я розумію якщо береш морозиво 4,5 грн , але якщо в супермаркеті береш на 100-200-300-... грн повні торби то возитися з тими 25 коп :rock:

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

То як зрозуміти?

---------- Додано в 15:36 ---------- Попередній допис був написаний в 15:30 ----------

Яких конкретно львів'ян? Всі скупі, чи маєте список?
    Це не робить вас щедрим ;) А я от коли продаю то до 80 копійок закругляю до низу тобто якщо клієнт повинен заплатити 28.75 то беру тільки 28, не розуію чому б супермаркету не скидати копійки при тим більше що чеки на 200-300 грн. :pardon:

• Подобається Подобається x 3
  10. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Ну взяв, і обламав мініолігарха. Дарма він щоки роздував, что лі? )))))

По-перше, інколи дріб'язок можуть скинути, принаймі в мене вже було декілька разів. По-друге в них є касові апарати, де все має збігтися, інакше геморой (не медичний) Нє? ;)

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну так і збіжиться якщо керівництво маркету офіційно дозволить скидати...Хоча по всій мережі то мабуть кілька десятків тисяч в день набіжить) Добре бути щедрим коли то тобі недорого коштує :)))

12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

На це питання може Москаль чарівник відповісти :))

У нас в супермаркетах всю здачу до копійки віддають, а можкть "подарувати" 1-2 коп. Є ще така фішка коли копійки зараховуються на дисконтну картку .

13. Olenall

Olenall миється в бані

дуже зручно коли зараховують на карту. так збирається сумма

14. morze

morze Well-Known Member

Чи поллється кров блакитна, як пробити пану груди????

15. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

ось він приклад дрібязковості :blush: маю купу різних дисконтних карток, сенсу їх використовувати не бачу ну 1% бонусу ну 2 % , ну за рік назбирається 40 грн так потім з паспортом, або ще з якимись купонами отоварювати, і т.д і т.п. Зрозуміло , якщо це будівельний супермаркет от там того 1% ого-го після ремонту обмити вистачить, або якщо купуєш щось за 4000 - 30 000 ... і більше разово, то приємно капне бонус приват кредитки 1%.
    А от збір тих копійок на картку ? ну скільки назбираєте 10-30 грн за рік ? по 5 різних супермаркетах\аптеках ? і потім отоварити треба протягом якогось часу і не завжди саме тоді тобі треба щось купити , їдь окремо кудись щоб отоварити тих 30 грн :facepalm:

16. Campos

Campos New Member

Народ,скажіть, будь ласка, скільки коштує здати на права разом з автошколою і тд. У яку суму це обійдеться?

17. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Напевно, то як і де закуплятися.
    Наприклад, продуктові закупки я роблю в Сільпо переважно - то здачу завжди переводжу на картку сільпошну, плюс акційні пропозиції, які раз на кілька місяців приходять, теж балів додають (звісно, я беру лише ті товари, які справді треба, а не одразу ж ті, на які акційні бонуси додаються, якщо той товар мені не потрібен), то за рік в мене виходить десь в районі 500 гривень, на які я можу потім взяти продукти. Не думаю, що то аж так мало є.
    У Фокстроті вже маю досить велику знижку - накопичилася, ми там купили багато техніки на кухню - виявилося, що обрана нами техніка у Фокстроті дешевша була на той момент, аніж в інтернет-магазинах.о_О сама в шоці була.
    З будівельних/господарських - то Практікер зі знижкою 10%, теж суттєва економія, звісно, треба дивитися по товару ще, але, наприклад, крісло я там купила на 200 гривень дешевше, аніж аналогічне (виробник, модель, колір) коштувало в "Ліга Нова" на Княгині Ольги :)
    Щодо закладів харчування - маю дисконтну в "Нью Йорк", так як в нас це кафе майже під будинком, то часто там буваємо і за рік сума економії набігає таки значна, навіть якщо беремо мінімальне пиво-фрі-салат.

---------- Додано в 13:55 ---------- Попередній допис був написаний в 13:54 ----------

щодо цього:

це не дріб"язковість, а норми здійснення касових операцій. Здача повинна бути завжди, незалежно від того, бажає клієнт отримати ті 5 коп. чи ні.

• Подобається Подобається x 1
  18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

банк, який обслуговує клієнта (тут супермаркет) забезпечує необхідною кількістю копійок різного номіналу, якшо нема копійок на видачу решти, значить клієнт не замовляв..

• Подобається Подобається x 2
  19. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

перефразую дрібязковість на дотошність, і \ або занудство.

20. Mikhail

Mikhail Well-Known Member

а де твій аватар? :)