Дурні питання.

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Hyligan, 16 лис 2013.

  1. VasMT

    VasMT Дуже важлива персона

    Як тільки німці зробили перший Варбург і Трабант.
     
  2. Capitoshechka

    Capitoshechka Наймоскальніший москаль

    Значить з кацапами такого не буде ніколи...
    Тим більше, української крові на кацапських руках в рази більше, ніж на німецьких. Тому прощення їм не бачити ніколи
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. mypucm

    mypucm 7777+ цікавих повідомлень

    от зараза цей ШІ :facepalm:

    IMG_20240402_155500.jpg
     
  4. mypucm

    mypucm 7777+ цікавих повідомлень

    а чому Мінцифри не зробить свій "Patriot"?

    (хіба воно складніше за літак " Мрія", чи ракету " Зеніт" ? :scratch_one-s_head:)
     
  5. mypucm

    mypucm 7777+ цікавих повідомлень

    Аміачна селітра добре розчиняється у воді. Цей процес відбувається з поглинанням тепла. При змішуванні 1 вагової частини селітри з такою ж кількістю води температура знижується з + 10 до – 20оС.



    це правда ? :scratch_one-s_head::scratch_one-s_head::scratch_one-s_head:
    це шо - полити селітру водою, і отримаємо лід ??? :scratch_one-s_head:
     
  6. mypucm

    mypucm 7777+ цікавих повідомлень

    яка риба - найсмачніша ? :scratch_one-s_head:

    :popcorm1:
     
  7. Capitoshechka

    Capitoshechka Наймоскальніший москаль

    Ковбаса. Або сало
     
  8. mypucm

    mypucm 7777+ цікавих повідомлень

    нє...

    ковбаса - з глутаматом натрію...

    а сало - це чистий жир, білку там нуль...
     
  9. Capitoshechka

    Capitoshechka Наймоскальніший москаль

    Не знаю - з часником як намолов, так і їв би спав, і спав би їв.
    А ковбасу можна і домашню зробити - без глютаматів
     
а де твій аватар? :)