Мабуть козенята ненажерливі були, а в неї закінчилося молоко, до магазину пішла))))) а мене: чому Змія гризла явір на якому сидів Івасик-Телесик, коли вона вміла літати)))) Телесик лишень приплив до берега, а змія його хап та й полетіла з ним. І принесла його до себе додому. А в неї була донька, Зміючка Оленка. Каже стара змія: — Зміючко Оленко, топи піч, так топи, аби цегла розсипалася. Я біжу гостей закликати, а ти спечи Телесика. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------.... .... А Телесик своє кричить з явора. Вчула це стара змія, побігла до хати, придивилася до того м’яса — з Оленки м’ясо! Вернулася вона надвір і вздріла Телесика на яворі. І всі вони стали гризти явора. Та й гризуть, та й гризуть. Аж зуби в них поломилися. Пішли вони до коваля, та й укував їм коваль нові зуби. І ще трошки треба явора догризти. Уже лиш трохи тримається явір.... Телесик Українська народна казка
А що зимою робити не лінь? Наскільки я зрозумів з Ваших раніших дописів, те що Ви заробляєте не взимку і грошима можна назвати лише відносно))) @mypucm, якщо не секрет, Вам скільки літ?
А це ж чому? Якщо Ви думаєте, що на заробітках потрібно вкалувати зрання до смеркання без вихідних, то трохи помиляєтеся))))) Є тут знайомий у мене - він з Тернопільської області. А батько його - з Миколаївської, там і живе давно. Батько 1966р.н. То в кінці минулого року приїхав. Літом він і вдома має заняття. А на зиму сюди приїхав.
Перепрошую, що пхаюся до хлопів, але я вже випив пісят під шпондер. Так от, всі мої діти розібралися що тут не так... і заробляють вдома... Ні я, ні дружина також ні години не заробляли за кордоном. @mypucm, поки ви будете розбиратися - батарейки сядуть, свічка догорить, а ви так і залишитеся мрійником. Ще раз перепрошую, то все шпондер винуватий...)))
Підкажіть як популяризувати сайт про еврейскі новини в Україні? Я веду сайт cursorinfo.co.il, він популярний в Ізраїлі, хочу популяризувати його серед усіх євреїв світу, у тому числі і в Україні