Її нема в соцмережах - давно ще сказала, що це зло. Мене теж нема)) Я в аднаглазники на початку зареєструвалась і було цікаво, навіть корисно, бо легко назбирались на чергову зустріч наши випускники... А одного разу на 9 травня мені на сторінку адміністрація націпила колорадську стрічку, потім по сторінці пробігло стадо бізонов моїх "друзів" та друзів цих "друзів" і закидали її російським патріотичним непотрібом. На цьому все і скінчилось. Ну не ідійоти? Вконтактик був у доньки, і коли мені було потрібно, я інколи дивилась фотки родичів та друзів. Зараз нема і ладно. Фейсбук дивлюсь у чоловіка, якщо є щось цікаве. Але не буду реєструватись, аднаглазники відбили охоту))
В мене теж було що сказати про бунтарів, які змінювали Божий світ і горіли в кострах інквізіції. Якось не можу погодитись, що і вони були в глобальному задумі. Бракує пазлів в картинці...У мене якраз бачення таке, що світ флори і фауни робив Бог чи космічний розум, як хочте. І зробилось як слід. Одни харчуються іншими і все до пуття). А людину Бог зробив "по своєму подобію" і тут почалось! В світі людини нема гармонії і ніколи не буде. Розумні і світлі штовхають світ вперед, як важкий камінь, а злі і корисні - відкидають назад і перешкоджають світлим. Але це не можна назвати правилом усіх часів і народів...Війни відкидали людство в прогресі назад. Навряд чи воно було так треба. Всі розуміють, что війна - це катастрофа і для жертви, і для нападника. Але ж торгівля зброєю - така прибуткова справа! Енштейн все життя спростовував - прямо боровся - з квантовою механікою. Ну не було потрібних доказів на той час. А з кібернетикою як боролись...Це не бджілки проти меду? Так. Фух,настрочила)
Мля.... Щось подібне ще вчора в голові крутилося. Тіко, не виформулювалося так гарно, як у @Silver bullet. Дякую!!!
У Латани більш позитивний і спокійний погляд на світоустрій. Коли віриш, що все продумано і збалансовано, світ здається доброзичливим. Мене ж часто дістає зневіра.
Я ж кажу, не побачать і не почують... А хто раптом вирішив, що бунтарі - поза системою? Але ж це не означає, що Бог уподібнюється окремим обмеженим і недалекоглядним людським істотам. Так, так, хижаків злих на шибеницю, щоб не ображали відкидали зайчиків пухнастих світлих...
В американців(не у всіх звичайно) навіть ціла філософія є abundance mindset , звучит то приблизно так (в моєму розумінні) -Світ дружелюбний -Всесвіт повний ресурсів. Жінок, грошей, матеріальних цінностей, емоцій і взагалі всього в світі є достатньо для всіх. -Кожен отримує те чого по справжньому хоче тут взагалі цікаво, тобто один хлоп отримує секс, а другий "по морді" в основному через свій спосіб думок а не з якихось інших причин -Співпрацюй з іншими, ділись інфою, і воздасться тобі в тому житті грошима, сексом, релейшеншипом і лайфстаїлом Але те що працює в Нью Йорку чи іншому місті не обовязково спрацює в "мальовничому українському селі"
З'їв більше 20 собак: стало відомо про жахливі злочини шкуродера на Черкащині Сусіди скаржаться, що ніхто не покарав шкуродера OBOZREVATEL.COM Чому вбити і з'їсти свиню то нормально а собаку "жахливий злочин"?
Мене на Магаданщині в 1990 році обіцяли собачатинкою нагодувати... Якось не сталося те. В 2013-2014 на Камчатці мєстних запитував, чи їли собачатину. Практично всі відповідали ствердно. Але, якось мене то минуло)))) Оленя північного їв)
Згадалося... Вуйко Микола тримав козу. Але всім казав, шо козєчого молока не п"є, а п"є тільки магазинове. На шо цьоця Люба раз тихенько зауважила: - Він там знає, яке молоко він п"є...
Ну, оленину від собачатини я б таки відрізнив)))) В котлетах, може й нє. Але, якщо то мнєсо на ребрах - то, таки, так!!! )))
А шо то вже реклама в Фейсбук може бути налаштована по тому що ти шукаєш в Гуглі? Вчора шукав ватин то така фігня з якої підклатки роблять в одязі, а також можна її постелити на стіл, розставити зверху розсаду і так поливати всю разом, щось типу гідропоніки і нині фейс мені пропонує "вподобати сторінку" Текстиль контакт і на картиночці, щоб ви думали...ватін сАвпадЄніє?
Так , я шукав фільтр для акваріума так мені тепер рекламу фільтра пхають повсюду навіть на цьому форумі теж
Ну тут то нічого дивного нема, бо то є оголошення від гугля, а тут абсолютно різні платформи в моєму випадку абсолютно різні імена.
Помітив, що на деяких пішоходних переходах на стовпах світлофорів є такі кнопки, які люди натискають, щоб швидше загорівся зелений сигнал. Ця штука реально працює?
Не швидше, а щоб ВЗАГАЛІ загорівся. У Варшаві таке є на дуже багатьох перехрестях. Якщо не тицьнеш, то й не загориться. Для машин червоний засвітиться, а для пішоходів так червоний і буде горіти.
Через скільки часу після натискання він має загорітися зеленим? У мене таке враження, що ці кнопки взагалі не підключені. Знайшов відповідь на своє дурне питання.