Дайте спокій...наш суд відпустив всіх кого міг, навіть ворога влади номер один, і екстрадованого Каськіва, а того не відпускають, чому?
Як то ви вмієте всьо перекрутити... Мені боляче що решта не сидять, мимо волі задумаєшся чим то Єфремов гірший за Кернеса чи Допкіна, які при владі ходють, чи Медведчука переговорщика. Чи справді такий принциповий, не захотів домовитись...
То не я перекрутила, то Ви акценти неправильно ставите. Не чим гірший Єфоемов, а чим решта кращі. А Єфремов - це саме той "директор, який сидить" коли щось піде не так.
Нє я б ще зрозумів якби інші повтікали, чи хоч притихли але вони ж реально процвітають, засідають в Раді, по ефірах ходять, а той один сидить як дурний...
Сьогодні сталось зі мною " удівітільноє собитіє". На дворі -10, йду дивлюсь пластикова пляшка з водою валяється (я ними агроволокно притискаю), а вода то не замерзла, при -10 то... Ну взяв я її розкрутив, щоб провірити чи бува не самогон часом, і тут вона моментально, просто в мене в руках замерзає... Шо за фігня?
Фізика процесу: Сенс в тому, що вода не має домішок у вигляді солей, які служать центром кристалізації при заморожуванні. Завдяки цьому, можливо охолодити воду нижче температури кристалізації. Коли збовтувати воду, молекули води стикаються і утворюють ці центри, а так як вода переохолоджена, то замерзання відбувається практично миттєво.
Дивився і відео, яке само ввімкнулося після закінчення першого. Там фацет це пояснював. Але, як я зрозумів, не так в наявності солей справа, як у наявності пилинок чи тощо. Солі - вони розчинені до молекул, а якийсь бруд, хоч і не видимий звичайним оком, але є достатньо великим для того, аби слугувати тим центром кристалізації.
Колись так мінералка в Акації замерзала, доки закрита то рідка, а корка скрутив, моментально замерзала...може то мінералка була . А за те моментальне замерзання я теж колись дивився, чувак дуже довго експерементував (з 20 пляшок) доки в ного то вийшло.
Тобто воно БУ, але невінчане? Вінчане було б дешевше? Вінчання якось впливає на якість і ціну плаття??? Anna Prod до Безкоштовні оголошення Червоноград, Сокаль 8 год · НЕВІНЧАНЕ весільне плаття від Продаю чудове весільне плаття від Armonia Wedding dresses. Було о 300 грн. Lviv, Ukraine