Ой, було, було... Завелися шершні над кухнею в селі, а кубло між газовою трубою і стіною. Самі шершні - завдовжки із сірникову коробку. Ото вдягнувся як порушник, коли вивчають вівчарок нацьковувати, взяв балончик діхлофосу, приставив драбину до їхнього кубла... І очікую, коли всі полетять збирати поїсти. Тихо так... І раз, по драбині і добряче у дірку впирскнувдихлофосу. Не пам'ятаю, як опинився за 12 метрів від того місця... А ті прилетіли і мерво роблять у радіусі 8 метрів. Пара їхніх залізди всерелину і звідти випало щось біле і мокре на землю. Погуділи ще п'ять хвилин і зщезли. Я підійшов ближче- а то їх матка мертва була... Біла і мертва. Більше не заводились, поки я там був.
А шо я казав... Люди то страшні створіння, стараються вбити все живе кругом свого кубла, і не важливо, рослини то тварини чи комахи, все знищують...
Ви праві. Краще б вони тоді тьощу покусали. Але тоді б я не був би зараз вільний і не зробив би того, для чого я народився. А щоб вибрали ви, якби ви знали про такі наслідки?
Я теж винищую багато форм життя кругом свого кубла, я теж людина, а ми страшні істоти давно я хорошої фантастики не читав )
Іноді реальне життя видає таке, що фантастика відпочиває. Я от, скільки вже прожив, але не перестаю дивуватися винахідливості людини у спотворенні свого життя. Але чому говорити про тяжке? Я от змінився. Комах не травлю, а посипаю кавою і вони чомусь не бігають по хаті, від кротів - наставив пляшок, щура не забив, а випустив. Коли у житті щось дивне з'являється, то і життя змінюється дивно. Шкода, що не всі спроможні і навіть хочуть змінити. А деяки аж верещать - мене вже не змінити, або шукають привід робити все назло. А ви б хотіли змінити своє життя на таке, що аж ніяк не переказати - що аж спати не захочете, щоб не втрачати жодної хвилини життя на сон?
Передача "Очевидное-невероятное" ) Розповіді на грані фантастики - це ще не брехня. Міг би розказати і більш неймовірне, але до цього ще треба звикнути. Якщо це здається неправдою, то що тоді казати про якесь диво? Мабуть людині більше подобаються байки чи гуморески, тобто правда чиста не сприймається - дуже пістно. Там де зможу, то буду фіксувати (для суду ), а так прийдеться поки що розказувати. Але якщо зможу, то... Це в нашому селі рибалка такий є.
Ні, вони тільки почали її вирощувати. Вона вже потім така стає велика, а її ж не на дорозі знайшли... Чи вже їх усиновила відразу з дитячого будинку? Яйця може відкласти будь-яка шершиха, як у х/ф "Чужий". То у мурах вилітають з крилами молоденькі матки і починають нові мурашники, а у цих немає такого...
Маленькі та великі, пухнасті і не дуже, в пір'ях та в шерсті – друзі наші менші завжди дарують нам багато приємних і та радісних хвилин. ...в поєднанні з прекрасною природою нашого світу...Мабуть, найбільшу насолоду і радість, найпалкішу любов до рідного краю, до життя викликає спілкування з природою. Вона чарувала і чарує, хвилювала і хвилює людину. Шепіт голубої води, зелених дібров, спів дзвінкоголосих пташок, запах і розмаїття квітів - усе це дорога серцю, ні з чим незрівнянна краса рідної землі.
Одне скажу.Тварини теж люди, але в іншій сорочці. Не треба їх провокувати , забеспечити їм належне життя і буде гармонія у відношеннях з людьми...
Так, так... Вірите у реінкарнацію? Так, їх треба пожаліти, але бути у шкурі низчої істоти - то покарання за гріхи у час перебування у людській подобі. Є добрі тварини, а є такі, що навряд чи їм допоможе ласка - вони не виправні. А ще й можуть бути на службі у темної сили. Любити треба, але і не втрачати пильності. Тварина залишається твариною, як би ви їх не кормили і не виховували.
Бачив вєтнамську свинку. В коломийському районі, майже, в кожній господарці, вирощують таких. Вони не вибагливі до їди(в основному трава) і маленькі як гуцульські коні ...
Зрозуміли, але не зовсім))) Я БУВ неп"ющий. Це було з середини 1999 року до кінця 2008 року. Мені дохтори заборонили. А потім інші дохтори мені порекомендували перед сном 30гр коньяку або бокал червоного вина. А потім я собі дозволив все решта і не лише перед сном
Чого негри в фільмах (як і на цьому фото) якось так дивно тримають автомати? Хіба з таким хватом можлива прицільна стрільба? В "Укрінмаші" відреагували на звинувачення у постачанні зброї Південному Судану