Дурні питання.

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Hyligan, 16 лис 2013.

1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

В мене дружок був. Стоїмо в черзі в їдальні. Він за мною, за ним хлопець. Ото водночасно потягнулися за компотом руками. Схватилися за станака і ось-ось почнуть битися... То мій друг взяв і харкнув у компот. Хлопець відпустив стакан.о_О

2. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Господи, жах який... Сподіваюсь, це було у віці "надто зеленого й надто дурного"

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ндаааа...."скажи мені хто твій друг....";)

А якщо серйозно, то мене завждидивувала здатність деяких людей вступати в конфлікт за ресурси яких і так на всіх вистачає, :dntknw:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Коммунарец

Скажу прямо - це ще не гірший варіант був. Але...

Останнє редагування: 5 сер 2017
  5. manur

manur Well-Known Member

І то не деяких, а більшість.
    Ви послідкуйте коли небудь за людьми, які отримують якусь "халяву".

Вперше з подібним явищем я зіткнувся ще у війську. Коли були стрільби на полігоні (а були вони часто - 3-4-5 разів на тиждень), то мене у взводі призначили роздатчиком патронів. Нічого складного - просто я кожному мав відрахувати і видати 35 патронів до АК-74 і дати йому розписатися у відомості. Якщо ж після виконання вправи у когось залишалися патрони, то він їх віддавав мені, а я у відомості робив відповідну відмітку.
    Отож, ще тоді я вперше побачив, як неприродньо блищать очі і трусяться руки, коли людина зараз щось отримає безкоштовно. Причому, що це не була їжа, чи якийсь одяг, який людині залишиться. Це були всього-на-всього патрони, які людина зараз же відстріляє.
    І кожен чудово знав, що патронів є достатньо, що всі їх отримають, що нікому не забракне. Але, все одно кожен намагався отримати їх першим.

Ну, і виставляли тут на форумі відео, як в расєйському Севастополі якийсь хавчик на халяву давали, а ще десь на расєї - бліни з лопати))) Всі ж бачили, як люди звіріють в боротьбі за халявою...

• Подобається Подобається x 2
  6. sumarva

sumarva миється в бані

Та хіба ж то люде? То Свині. Руські свині -- Russishe Sweine, як їм правильно і справедливо причепили тавро німці. По моїй класифікації РОСи --Русские Обосравшиеся свиньи. І ншчуть вони не звіріють -- бути звіром, свинею, постійна і безперервна якість русского "Брата-дегенерата". Вони Такі завжди. Та хіба мало вам Донбасу і тих звірстсв, які там творять оті РОСи?

7. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@sumarva, бачу по вашому профілю, що ви живете між тотими Русскімі Обосравшіміся свіньямі. Ви від того одержуєте задоволення?

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Вчора гулявім на весіллі, і помітив за собою дивний феномен, перестали подобатисі дівки:dntknw::))):scratch_one-s_head:
    Тепер дівки 16-20 років сприймаються мною не інакше як заготовки під жінку, з надмірними амбіціями при досить скромому опціоналі :mocking:
    А по справжньому приваблтвими для мене стали дамочки 30-40 років, питання, ТО ВЖЕ СТАРІСЬ ЧИ ШО:facepalm::dntknw:?

• Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Latana Royal

То інстинкт самозбереження, бо організм розуміє, що 20-ти річних вже не потягне :))) А за 16-ти річних можна ще й кардинально здоров'я втратити :pardon:

• Смішно Смішно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ви будете сміятися, але років 5-7:тому організм відчував потяг до всього жіночого від 14 до 55, а тепер так переберає :mocking:
    А на рахунок потягне-не потягне, то дамочки 30-40 точно значно більш темпераментні ніж 18-20 :mocking:

11. Latana Royal

То він ще за інерцією. Я теж іноді буваю у ступорі, коли у відображенні вітрин себе краєм ока бачу, бо все ще пам'ятаю себе 20-ти річною :)))

До темпераменту є ще й таке, як ініціативність і самостійність ;)

12. manur

manur Well-Known Member

Лаконічна, але досить вичерпна характеристика:good:

Тому й не подобається)))

Тобі б подобався ДЕУ Ланос, як хтів би йно найдорожче мастило, а як паливо вживав би виключно спирт і то - 25л на 100км? ;)

• Смішно Смішно x 1
  13. tea man

tea man 茶人

Дехто ходить на весілє, щоб напитися, а шановний Hyligan перетворив це в кастинг. Творча натура!:)))

• Смішно Смішно x 2
  14. LMV

LMV Well-Known Member

• Тупо Тупо x 1
  15. LMV

LMV Well-Known Member

.

• Тупо Тупо x 1
  16. LMV

LMV Well-Known Member

• Тупо Тупо x 1
  17. LMV

LMV Well-Known Member

Останнє редагування: 7 сер 2017
    • Тупо Тупо x 1
  18. LMV

LMV Well-Known Member

Цитата від prius: Не треба гівнити. Людина цінить когось по собі. Заткайся?

• Тупо Тупо x 1
  19. Коммунарец

@LMV
    У 2007 році я блукав на сайті змієносців, де кожний мав науковообставлений образ, на якого гада він схожий... Кобри, аспіди, вужі... Для вас ще не придумали вида, вартого вас.

• Смішно Смішно x 1
  20. Коммунарец

Насміявся...
    Написав одним притчу.
    А вони кажуть - треба в "изложении ОШО"
    ОШО такое - питаю?
    Розбираюся...
    ОШО - то такий індус-розумник, який знає Дзен і посилає всіх на пень...
    А йому за це пошана (Правило Жиглова №6)
    @LMV, поїдьте і повчиться... Я от писав, що купив книжку "Практика Дзен"... Хіба не знак, га?

а де твій аватар? :)