В мене дружок був. Стоїмо в черзі в їдальні. Він за мною, за ним хлопець. Ото водночасно потягнулися за компотом руками. Схватилися за станака і ось-ось почнуть битися... То мій друг взяв і харкнув у компот. Хлопець відпустив стакан.
Ндаааа...."скажи мені хто твій друг...." А якщо серйозно, то мене завждидивувала здатність деяких людей вступати в конфлікт за ресурси яких і так на всіх вистачає,
Скажу прямо - це ще не гірший варіант був. Але... Що ви хочете з глини? Треба виліпити те, що треба і вдмухнути туди щось потрібне, щоб потім не казати, що всі такі... От мені зранку здвонять і жаліються, що все погано, тяжко жити.... А я їм - а ви не робіть погано, а робіть добро. Якщо ви самі робите зло, то чого жалієтеся? А що, ні? Один із найулюбленіших моїх фільмів - "Щит и меч". Так от... Іноді треба боротися за друга, який би він не був, бо як сказано у фільмі Белову: "Якщо він буде з нами - то це найкраще, що ви зробите ... ". Його друг Генрих пиячив та гуляв, але не був великий грішник, як його дядя. Не все, що бачите або чуєте, треба дорівнювати злу. То Генрих виправися, бо пьяний проспиться, ...глупий ніколи. Один вірш П.Рериха також підказав мені, як вести мені себе до мого сьогоднішнього друга, якого я трохи став боятися з деяких причин... Але він наперед чомусь знає, що я навіть ще не подумав. Тому я визнаю Миколу Константиновича Рериха і того, хто його надихнув, за свого Вчителя. А у вас є Вчитель? На Агні Йоги дебатять з початку появи їхнього вчення - який має бути Вчитель? Мільйони запитань - жодної відповіді. Я їм написав "Вчитель один - небесний, а хто йде по стопам Його - всі його ученики"
І то не деяких, а більшість. Ви послідкуйте коли небудь за людьми, які отримують якусь "халяву". Вперше з подібним явищем я зіткнувся ще у війську. Коли були стрільби на полігоні (а були вони часто - 3-4-5 разів на тиждень), то мене у взводі призначили роздатчиком патронів. Нічого складного - просто я кожному мав відрахувати і видати 35 патронів до АК-74 і дати йому розписатися у відомості. Якщо ж після виконання вправи у когось залишалися патрони, то він їх віддавав мені, а я у відомості робив відповідну відмітку. Отож, ще тоді я вперше побачив, як неприродньо блищать очі і трусяться руки, коли людина зараз щось отримає безкоштовно. Причому, що це не була їжа, чи якийсь одяг, який людині залишиться. Це були всього-на-всього патрони, які людина зараз же відстріляє. І кожен чудово знав, що патронів є достатньо, що всі їх отримають, що нікому не забракне. Але, все одно кожен намагався отримати їх першим. Ну, і виставляли тут на форумі відео, як в расєйському Севастополі якийсь хавчик на халяву давали, а ще десь на расєї - бліни з лопати))) Всі ж бачили, як люди звіріють в боротьбі за халявою...
Та хіба ж то люде? То Свині. Руські свині -- Russishe Sweine, як їм правильно і справедливо причепили тавро німці. По моїй класифікації РОСи --Русские Обосравшиеся свиньи. І ншчуть вони не звіріють -- бути звіром, свинею, постійна і безперервна якість русского "Брата-дегенерата". Вони Такі завжди. Та хіба мало вам Донбасу і тих звірстсв, які там творять оті РОСи?
@sumarva, бачу по вашому профілю, що ви живете між тотими Русскімі Обосравшіміся свіньямі. Ви від того одержуєте задоволення?
Вчора гулявім на весіллі, і помітив за собою дивний феномен, перестали подобатисі дівки Тепер дівки 16-20 років сприймаються мною не інакше як заготовки під жінку, з надмірними амбіціями при досить скромому опціоналі А по справжньому приваблтвими для мене стали дамочки 30-40 років, питання, ТО ВЖЕ СТАРІСЬ ЧИ ШО?
То інстинкт самозбереження, бо організм розуміє, що 20-ти річних вже не потягне А за 16-ти річних можна ще й кардинально здоров'я втратити
Ви будете сміятися, але років 5-7:тому організм відчував потяг до всього жіночого від 14 до 55, а тепер так переберає А на рахунок потягне-не потягне, то дамочки 30-40 точно значно більш темпераментні ніж 18-20
То він ще за інерцією. Я теж іноді буваю у ступорі, коли у відображенні вітрин себе краєм ока бачу, бо все ще пам'ятаю себе 20-ти річною До темпераменту є ще й таке, як ініціативність і самостійність
Лаконічна, але досить вичерпна характеристика Тому й не подобається))) Тобі б подобався ДЕУ Ланос, як хтів би йно найдорожче мастило, а як паливо вживав би виключно спирт і то - 25л на 100км?
Ой...які ви вразливі!Вам то здається, що на аватарі мій песик, теж клон. Франківчани всі такі Я вам що, дорогу перейшов?Бачив я вас, коли приїздив- які ви є в натурі і на форумі. Перше чим ставити клеймо людині, подивися на себе. Я що тут нашкодив? Якщо я вам недогода- то заблокуйте, а не принижуйте, бо я теж можу відповісти. Ви ратуєте за українську мову, а самі пишете москальською. Ганьба вам! Чого ви добиваєтеся?Ти не пророк і не мльфар, який знає, що нас чекає в цьому році.....Якщо ти такий свідомий і правильний, то твоє місце не на форумі,а на фронті . Пишіть нормальною українською мовою.
Ви би повстидалися,того що ви пишете.Ваші завчені слова, ніхто не сприймає. Ви тут ким себе уявили? У мене песики розумніші за вас. Ваш лексікон, засмічений засмічений антиукраїнським непотрібом, який неможете вивезти з Львова.... .
Ви, як свідомий, зробили мені зауваження на фото ,де москальська мова, а що ви тепер городите? Цим я можу вас звинувачувати у співпрацюванні з спец службами москалів, які ми є українці. Вам більше нічого писати?
@LMV У 2007 році я блукав на сайті змієносців, де кожний мав науковообставлений образ, на якого гада він схожий... Кобри, аспіди, вужі... Для вас ще не придумали вида, вартого вас.
Насміявся... Написав одним притчу. А вони кажуть - треба в "изложении ОШО" ОШО такое - питаю? Розбираюся... ОШО - то такий індус-розумник, який знає Дзен і посилає всіх на пень... А йому за це пошана (Правило Жиглова №6) @LMV, поїдьте і повчиться... Я от писав, що купив книжку "Практика Дзен"... Хіба не знак, га?