Дурні питання.

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Hyligan, 16 лис 2013.

1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Вірно підмічено.Повністю згіден! :good:

2. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

З чим згодні? Шо шОфер не "вписався" в поворот, а потім вискочив і верещав, що "наставлили тут поворотів?".

3. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ні,суть в дописі LMV.Згіден з його особистою думкою! :good:

4. manur

manur Well-Known Member

Звідки такі висновки?
    Ви у всі повороти тут вписуєтесь. На мою суб"єктивну думку, далеко не всі.
    З одними Вашими дописами я погоджуюся, чи вони мені подобаються, з іншими - навпаки.
    Те ж саме стосується абсолютно ВСІХ учасників форуму.

Якщо комусь подобаються геть усі дописи іншого учасника форуму, то, хіба, значить, що він го підлеглий, або, просто, танцює під го дудку. Шо, нє?

• Подобається Подобається x 3
  5. Коммунарец

Шо таке "го"?

6. Коммунарец

Та я взагалі не зрозумів, чого його так "понесло"... Наче люблячий чоловік, батько, кінолог і такого викинув коника, що я сам більше здивований, ніж він обурений.

7. manur

manur Well-Known Member

:haha:
    "його" - наддністрянський діалект.

• Подобається Подобається x 1
  8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Така китайска гра ))

• Смішно Смішно x 2
  9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Де комарі? Нема комарів в тому році :dntknw:

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

З голубами щось не те, сам бачив як сьогодні два голуби попали під колеса, раніше вони завжди встигали втекти, а зараз якісь заторможені, то від жари, чи зерно з хімією (може на тоці шось сиплять?)

11. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

От біда! Забирайте наших! Повно, як завжди!

• Смішно Смішно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  12. Latana Royal

І з горобцями... сьогодні вранці одного зжер мій кіт :crazy:

13. Коммунарец

Кота кормити треба або вчити не вбивати... Фоторушницю йому купити...
    В останню страстну п'ятницю мій кіт притаскав мишу. Я вмовив його відпустити мишу і дав йому м'яса. Мишу я поклав під хатою і гадав, що оклигає та... Та ні, померла. Але померла з подякою, я сподіваюся.
    П.С. Перед новим роком всіх почали виганяти у відпуски, щоб розрахуватися з усіма...
    Наша завкадрів пояснювала мені щось, а я питав - а так можна, а тоді можна? Вона подивилася на мене і питає:"Ти дебіл?" Я з дуркуватим виглядом і без образ:"Так!". І вона сама оформила всі мої папери... :tease:

Останнє редагування: 4 сер 2017
    • Смішно Смішно x 1
  14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Кажуть якась епідемія побила гусінь... пам'ятаєте колись було кількадесят видів гусані, різнокольорові, кудлаті, тепер нема...

15. Коммунарец

16. LMV

LMV Well-Known Member

Яка жорстокість!:facepalm:

В Україні набув чинності закон про посилення відповідальності за жорстоке поводження з тваринами

В Україні набув чинності закон №2120-VIII про посилення відповідальності за жорстоке поводження з тваринами.

Згідно із законом, жорстоке поводження – це знущання над тваринами, побої або інші насильницькі дії, які завдали тварині фізичний біль, страждання і не спричинили тілесних ушкоджень, каліцтва чи загибелі, залишення тварин напризволяще, у тому числі порушення правил утримання тварин.

Всі ці дії тягнуть за собою штраф від 3400 до 5100 грн з конфіскацією вихованця, якщо перебування тварини у власника становить загрозу для його життя чи здоров’я.

Якщо жорстоко поводилися з двома і більше тваринами або групою осіб, або повторно, покарання буде жорсткіше – штраф від 5100 грн до 8500 грн або адмінарешт до 15 діб з конфіскацією тварини в разі необхідності.

При цьому “насильницькі дії щодо тварин, спрямовані на задоволення статевої пристрасті”, передбачають штраф від 3400 до 8500 грн з конфіскацією тварини в разі необхідності.

Кримінальний кодекс доповнено статтею “жорстоке поводження з тваринами”.

Згідно із законом, “жорстоке поводження з тваринами, що відносяться до хребетних, у тому числі бездомними тваринами, вчинене умисно і що спричинило каліцтво чи загибель тварин, а також нацькування тварин одна на одну або інших тварин, вчинене з хуліганських чи корисливих мотивів, публічні заклики до вчинення діянь, які мають ознаки жорстокого поводження з тваринами, а також розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій караються арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до трьох років”.

Якщо те ж саме зробили у присутності неповнолітнього – обмеження або позбавлення волі на 3-5 років.

Позбавлення волі на 5-8 років загрожує тим, хто особливо жорстоко поводився з тваринами, робив це в присутності неповнолітніх, або щодо двох і більше тварин, або повторно, або групою осіб.

Нагадаємо, раніше народний депутат від фракції Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий підтримав закон про посилення відповідальності за жорстоке поводження з тваринами.

Джерело:

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Роздайте тепер самі собі покарання за офтопи.

18. Latana Royal

19. Latana Royal

Останнє редагування: 4 сер 2017
  20. LMV

LMV Well-Known Member

Так, пересмикую, бо ви нехочете відповідати в приват ...
    Людина, яка приручила тварину, несе відповідальність за її поведінку....

P.S. Застосовувати ОФТОП до теми
    Дурні питання, а може краще вже ФЛЕЙМ..

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)