З чим згодні? Шо шОфер не "вписався" в поворот, а потім вискочив і верещав, що "наставлили тут поворотів?".
Звідки такі висновки? Ви у всі повороти тут вписуєтесь. На мою суб"єктивну думку, далеко не всі. З одними Вашими дописами я погоджуюся, чи вони мені подобаються, з іншими - навпаки. Те ж саме стосується абсолютно ВСІХ учасників форуму. Якщо комусь подобаються геть усі дописи іншого учасника форуму, то, хіба, значить, що він го підлеглий, або, просто, танцює під го дудку. Шо, нє?
Та я взагалі не зрозумів, чого його так "понесло"... Наче люблячий чоловік, батько, кінолог і такого викинув коника, що я сам більше здивований, ніж він обурений.
З голубами щось не те, сам бачив як сьогодні два голуби попали під колеса, раніше вони завжди встигали втекти, а зараз якісь заторможені, то від жари, чи зерно з хімією (може на тоці шось сиплять?)
Кота кормити треба або вчити не вбивати... Фоторушницю йому купити... В останню страстну п'ятницю мій кіт притаскав мишу. Я вмовив його відпустити мишу і дав йому м'яса. Мишу я поклав під хатою і гадав, що оклигає та... Та ні, померла. Але померла з подякою, я сподіваюся. П.С. Перед новим роком всіх почали виганяти у відпуски, щоб розрахуватися з усіма... Наша завкадрів пояснювала мені щось, а я питав - а так можна, а тоді можна? Вона подивилася на мене і питає:"Ти дебіл?" Я з дуркуватим виглядом і без образ:"Так!". І вона сама оформила всі мої папери...
Кажуть якась епідемія побила гусінь... пам'ятаєте колись було кількадесят видів гусані, різнокольорові, кудлаті, тепер нема...
Яка жорстокість! В Україні набув чинності закон про посилення відповідальності за жорстоке поводження з тваринами В Україні набув чинності закон №2120-VIII про посилення відповідальності за жорстоке поводження з тваринами. Згідно із законом, жорстоке поводження – це знущання над тваринами, побої або інші насильницькі дії, які завдали тварині фізичний біль, страждання і не спричинили тілесних ушкоджень, каліцтва чи загибелі, залишення тварин напризволяще, у тому числі порушення правил утримання тварин. Всі ці дії тягнуть за собою штраф від 3400 до 5100 грн з конфіскацією вихованця, якщо перебування тварини у власника становить загрозу для його життя чи здоров’я. Якщо жорстоко поводилися з двома і більше тваринами або групою осіб, або повторно, покарання буде жорсткіше – штраф від 5100 грн до 8500 грн або адмінарешт до 15 діб з конфіскацією тварини в разі необхідності. При цьому “насильницькі дії щодо тварин, спрямовані на задоволення статевої пристрасті”, передбачають штраф від 3400 до 8500 грн з конфіскацією тварини в разі необхідності. Кримінальний кодекс доповнено статтею “жорстоке поводження з тваринами”. Згідно із законом, “жорстоке поводження з тваринами, що відносяться до хребетних, у тому числі бездомними тваринами, вчинене умисно і що спричинило каліцтво чи загибель тварин, а також нацькування тварин одна на одну або інших тварин, вчинене з хуліганських чи корисливих мотивів, публічні заклики до вчинення діянь, які мають ознаки жорстокого поводження з тваринами, а також розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій караються арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до трьох років”. Якщо те ж саме зробили у присутності неповнолітнього – обмеження або позбавлення волі на 3-5 років. Позбавлення волі на 5-8 років загрожує тим, хто особливо жорстоко поводився з тваринами, робив це в присутності неповнолітніх, або щодо двох і більше тварин, або повторно, або групою осіб. Нагадаємо, раніше народний депутат від фракції Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий підтримав закон про посилення відповідальності за жорстоке поводження з тваринами. Джерело:
Кіт годований, регулярно і повноцінно. Для нього окремо купується м'ясо (коров'ячі легені) Та відняти в нього інстинкт хижака і мисливця, яким його наділила природа, це вимога із розряду божевільних. Знаю одного чудака, яки жер м'ясо років до 40, а потім вирішив зробитися вегетаріанцем. Ну вирішив і вирішив собі, справа особиста. Та коли кошеня замордували гододом, намагаючись зижака виховати вегетаріанцем, от це вже справжня жорстокість і порушення Законів Божих.
Так, пересмикую, бо ви нехочете відповідати в приват ... Людина, яка приручила тварину, несе відповідальність за її поведінку.... P.S. Застосовувати ОФТОП до теми Дурні питання, а може краще вже ФЛЕЙМ..