От тільки не починайте Інші країни святкують свої свята і їм байдуже, навіть коли ми про них не знаємо. То чому у нас весь час виникає синдром папуги? Змиріться з унікальністю і радійте життю та НАШИМ святам.
Нє я до того що конституцією нашою ніхто не задоволений, всі її лають і хочуть змінити, і всі кажуть що всі її порушують, то що ж святкуємо?
Та не слухайте Ви їх. То дураки лають, які ніколи в очі її не бачили і навіть не знають що там написано. У нас прекрасна Конституція. А зміняти треба не Конституцію, а тих, хто не виконує в ній написане і порушує закони.
Додав недавно двох друзів в фейсі, з обома знайомий в реалі, оба адекватні муШчини, з почуттям гумору не упороті, коротше хлопи як хлопи...але що вони публікують то просто жопа , в одного суцільні перепости прохань про допомогу, при чому абсолютно не фільтровано ні по даті, ні по достовірності, плюс повідомлення про прапажу дітей з якихось стрьомних сайтів, про кражі "на органи" ітп. В другого суцільна зрада, при чому теж не фільтрована, часто на рік півтора прострочена, і теж з хз яких сайтів, часто і кацапських... Що це ???
1. "чужая душа - потемки" ви спілкуєтесь багато років... наприклад, по роботі... на одну тему, інших питань просто не зачіпаєте... а у цієї людини можуть бути зовсім інші цінності... (я намагаюся з односельцями спілкуватися в реалі... а в інтернеті - мінімально, навіть телефон рідко беру з собою... бо цей "цифровий шум" іноді напрягає) 2.чайники... комп"ютерна техніка дуже дешева, її купляють, кругом реєструються, тицяють кніпочки, не розуміючи їх функцій... поступово накопичується багато сміття на сайтах... користувачі не думають, що це їхня візитка... адміни не чистять, навіть іноді не модерують... поки пам"ять дешева
Не вписався я в ваш колектив. Вибачайте !Не буду більше вам заважати.Як кажуть- Україна для українців, а Львівський форум для львівян.....