пан Пріус додав мене в ігнор... але оскільки на форумі вже майже нікого не залишилося... включив знову, щоб додавати і свої оцінки
В мене дурне питання . А в біометричний паЧпорт візу ставлять чині? Ну наприклад британську,чи мериканську?
Чи хто знає історичних,чи відомих діячів,осіб з Вікіпедії/Енциклопедії,які були б по-гороскопу Скорпіонами(листопад місяць),котрі несли негатив по-відношенні до Української державності? Просто,сам таких осіб ніколи не зустрічав,часто аналізуючи біографічні дані відомих людей! Але всяке буває. Знаменитості Скорпіони | Відомі Скорпіони актори, співаки
Звичайно ставлять. Біометричний від звичайного нічим не відрізняється. Лиш, додатковою інфою про відбитки пальців. І, візу, таки, ліплять, а не ставлять)))))
Візу вклеїли в березні 2017 року. А ще по ньому картку малого прикордонного руху отримав в жовтні 2016 року (але в паспорт в цьому випадку нічого ні не вклеюється ні не вписується.
Я зрозумів Вашу подивованість. Ви виклали посилання на зображення "біометричного паспорту громадянина України" А ми туй балакаємо про "біометричний паспорт громадянина України для виїзду за кордон". А це є трохи різні докУменти))) Про той що "за кордон" там нижче мова ведеться. І є зображення 16 сторінки того паспорту. 16-ї !!!
агов, начальство, мене непокоїть низька відвідуваність Львівського форуму, чи можна якось прокоментувати - за що тут забанюють? 1. значна частина забанених не мають жодного допису 2. ще трапляються нормальні адекватні користувачі, які чомусь зникають ось наприклад: (вже кілька випадків подібних спостерігаю, якась шкідлива тенденція )
Як ся євроінтегрувати на особистому рівні? Я про те що зараз Європа для мене велика біла пляма, при пошуку інфи в неті на англійській 99.9% випадає Америка, в рідкісних випадках Британія, Європа практично ні. Чи для євро пошуку підходять тільки місцеві мови?
Бачу в фейсбуку зявився новий смайлік "гордість" називається. А чого я такого ставити не можу? То для вибраних?