Тупо розводять. Зменшення тяги досягається не зменшенням діаметрів, а охолодженням (підмішуванням). Гільза потрібна лише для захисту від конденсату
Хотів собі взяти шини Мішлен енерджі, але вони кругом кацапські То тепер думаю, а чого б не спробувати українські Rosava Itegro, ціна дешева як борщ, та і відгуки не погані, як думаєте, варто ризикнути?
По таких дорогах, як в нас на кращу шину шкода грошей. До-речі, хто може пояснити такий феномен: зараз почали малювати свіжу розмітку на старих ямкуватих і горбатих дорогах, а на Сихові, крім пішохідних переходів, більше ніякої розмітки нема, хоч дорогу зробили хорошу і вже давненько?
В нас тьфу-тьфу дороги гатять ударними темпами.....Сокаль-Червоноград вже порівняли, скоро будуть асфальтувати ( свіжий асфальтний завод на Жвирці роблять. Радехів-Броди і Радехів-Червоноград роблять, при чому супер показово (Синутка шо два дні особисто їздить на американському катку) Червоноград-Бендюга теж роблять, Сокаль-Бояничі на разі обіцяють, але обіцяють здається 5 міліонів а не 200 000 грн. як в минулому році... Плюс ямковий ремонт в Сокалі, на який народ в фейсбуці нарікає, але якщо чесно, то це краще з того що робилось за останні кілька років.
А в момєму районі гатять будинки в ударному темпі. При цьому руйнують дорогу. Мені на роботу треба приїхати чистою машиною, але з гаражу до церкви, де "починається дророга", метрів 100 - просто болото перемішане з гравієм. Одне добре, що коли я (дуже помаленьку) виїжджаю з гаражу, ще практично ніхто нікуди не їде і нема кому мене обтраскати. А ще, насмішкою виглядає недавно встановлений, тільки з одної сторони дороги, при виїзді з гаражу, знак "ями на дорозі" з табличкою 500 м (мабуть на перспективу).
Я завжди дивувався тим знакам, до знака 30 км. ям, після знака ями нічим не гірші і не кращі, чого ж знак встановлюють якось так дивно? Прийшов до висновку, що тупо чіпляли тмм де був вільний стовп
Ось і я дивуюсь, для чого той знак повісили. Справа в тому, що дорога до гаражу закінчується тупиком. Далі дороги нема. Тобто той, хто по цій дорозі їхав в сторону гаражу, чи СТО, чи гуртівні, і так мусить вертатись тим самим шляхом і вже знає, що це не дорога, а ями. То нафіга тратити гроші на нікому непотрібний знак? Було б логічно повісити той знак на початку тої дороги, а не там де його вчепили. п.с. Треба буде сфоткати той знак і вислати на пошту міської Ради з питанням скільки то коштує і для чого його причепили?
Мив машину минулого тижня, дивлюсь лобовуха трісла, поперек...Не стукнув, не вдарив, 99% шо трісла під час миття без видимих причин...Шо за фігня? Пороблено ? Була сильна жара, а вода з шланга дуже холодна, але думаю то наврятчи....
Питання два....Тепер варто щось робити, чи забити і їздити так? Яколись купив жигуля з тріснутим склом і так і від'їздив десь з 8 років, і так і продав його...
А нашо люди в м'яких плацкартних вагонах стелять ще матрац? Дурна відповідь, яку не давати - шоб було ше м'якше.