Як буваю у Львові люблю в Форум заходити, і нині був... Цікаво за людьми спостерігати, мужики стараються виглядати солвдно і респектабельно, тьолки губи дують і дефедюють як на подіумі, але зверніть увагу, майже ніхто не усміхається, таке враження що дуже вже зосереджені на виконанні ролі успішних і багатих . І практично ніхто ніфіга не купляє, якщо не рахувати СільпА . Народ, ви теж старпєтесь "виглядати солідно" ? А ще мені цікаво було б на себе зі сторони глянути, чи я часом теж панти не ганяю гАвтоматично
Бедные материально и морально всегда пытаются выглядеть "богато". Самодостаточным это ни к чему. Плюс в бывших странах СССР и странах Африки, Латинской Америки и прочих недоразвитых - это защитная оболочка, чтобы показать - "не трогай меня" .
Кількість оперативної пам'яті в мозку - стабільна величина, і щоб не випустити з уваги роль, яку треба грати, мозок тимчасово відмикає певні непотрібні в даний час опції, як наприклад усмішку, природність і здатність критично мислити
Це не тільки у Форумі так. Взагалі, зараз бачу мало людей, які посміхаються на вулиці. Всі якісь насуплені ходять, набундючені.
Це у нас такий менталітет. Нас ніхто ніколи не вчив радіти життю і усміхатись Вчили любити партію і Сталіна, спробуй від такого усміхнись
Ну одна справа коли набунжючені люди на базарі, там брудно, холодно, і всі стараються здаватись біднішими і нещаснішими ніж є насправді, а тут всі такі мега успішні, як на сайті знайомств, а писки незадоволені
Може не незадоволені, а просто дуже зосереджені? Я під час шопінгу не можу посміхатися - зосереджено шурую вперед, шукаючи потрібну мені рід підходящого розміру\кольору\фасону. От після шопінгу з"являється блаження посмішка)) Значить треба змінюватися
Ні, практика показує, що навіть в найскрутніших обставинах, при правильному складі розуму і правильній життєвій позиції людина може знайти для себе позитив і привід порадіти чомусь. В нас навіть олігархи ходять з насупленими пиками)
Ну це майже неможливо) Треба мати велику силу волі, і вміти планувати життя на папері) Не всім це до снаги)
Так, але в наших силах змінити майбутнє покоління. Якщо старше покоління, та навіть ми виховані інакше, то тільки від нас залежить, як ми виховаємо наших дітей-навчимо їх посміхатися і радіти життю, яким би воно не було.
По-моєму це дурість посміхатися яким би воно не було. Якшо шось не влаштовує - треба зробити нормально, а тоді посміхатись.
чому б не "робити нормально" посміхаючись? Ми живемо в такій країні шо якщо почнеш чекати на "нормально" щоб усміхнутись то так і здохнеш надутим, і вплинути самому на "нормалізацію" можна дуже обмежено... От візьмім сміття, Україна засипана сміттям, в всіх кущах, на берегах річок, в ровах біля дороги, от шо з тим зробити курва???
Вчора мені прийшло в голову, а може такий успіх англо-саксів в сучасному світі зумовлено тим що в них поактично нема сухопутних кордонів з іншоми державами? "Невеличкий" кордон з Мексикою скоріше виняток, тай там вони стіну збудували, хоча Мексика в порівнянні з Хуйлостаном то супердемократична країна....
Прийшли якісь чуваки (якась коменярська служба, перевіряють вентиляцію), зміряли тягу в комені, і кажуть шо вона завелика, пропонують "скористатися їхніми послугами" і вставити в комен трубу для зменшення діаметру, щоб менше горіло газу...то є якийсь сенс в тому, чи тупо розводять?