В нас алігархі, навіть дороги погорали. Але навіть якби і ні, то шо з того, горіх росте довго, треба садити на власній землі, а продаж заборонено...
Садити то можна, але як збирати прийдеться, то буде багато помічників. Та і щоб був толк з того то хоч 5-10 гектарів треба бахнути. Років 3-4 тому треба було вкласти 70 тисяч в 10 гектарів, що в принципі не було дорого, правда то не офіційно, а якщо офіційно то там страшний геморой, правда 60% (вроді) з затрат держава мала б компенсувати.
Я думаю що продаж землі в Україні заборонено тільки для того щоб великим агрохолдингам було зручніше і дешевше її "орендувати". Нафіга їм купувати землю, якщо вони мають її на халяву?
Чому толерантність до голубих пропагується як європейська цінність, а до полігамії ні? Як на мене то хлопові мати кілька партнерок значно природніше ніж мати другого хлопа
Кожен може казати за себе, ми живемо у вільній країні, хочемо в Європу Сім'я це головне, але ж якщо прийшов час розвестися, то буде заборона? Якщо хтось любить так, як хоче? Хто може заборонити Я розумію, це не пропоганда, а просто не заборона
Бути ґеями - це справа суто добровільна двох партнерів. А полігамія дуже часто є насильною. Є , бо в новинах час від часу показують судові тяганини амішів. Тут їх є багато. То там в справі до співжиття з старим хлопом були насильно залучені молоді жінки, часто - по 16 і 15 років.
Чому влада Львова не прийме законопроект: "До 2020 року кожному львівянину видати безкоштовний самокат"? При цьому зменшити кількість маршруток наполовину І нехай їздять на роботу на самокатах
Якщо хлоп має коханку, чи навіть 2-3 girlfriends то громадська думка його осуджує, навіть в прогресивній Америці (чи нє?). От якщо політик гей то до цього треба відноситись толерантно, а якщо "курвій" то це погано...чому? (в більшості випадків ніякого насильства немає)
Ну добре, що він (маю на увазі західний політик) зможе прийти на якийсь офіційний захід з двома пАдругами і сказати то мої girlfriends, я люблю їх обох , в той же час голубізни вже не тільки не приховують, а навіть виставляють на показ ні я не гомофоб . Або парад полігамістів, чи там БДСМщиків, чи ексгібіціоністів, чи ше яких "...ністів" ви собі можете уявити? Чому саме до голубих "особливе ставлення".
Доречі і борців з БДСМом наприклад я теж ще не бачив, а проти геїв навіть в Червонограді мітингували пару років тому
Не має до них якогось іншого ставлення.Вони в Канаді нікому не цікаві , крім них самих. А що до офіційних заходів/мітингів - то кожний може провести , якщо його організація/клуб не є нациським, не пропагує насильництво, расизм ...і інші фобії. А полігамія , як я вище написав , часто є насильницька з залученням ДІТЕЙ - а це вже КРИМІНАЛ.Причому тяжкий.
Ну і багато біло "секс парадів" не голубих? Чому свінгери наприклад не проводять парадів, конференцій, не борються з дескримінацією і з ними ніхто не бореться відповідно, а тихенько собі трахаються як вважають за потрібне... Насильство в будь якому виді то кримінал, навіть в гетеросексуальному.