Дурні питання.

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Hyligan, 16 лис 2013.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

В нас алігархі, навіть дороги погорали.
    Але навіть якби і ні, то шо з того, горіх росте довго, треба садити на власній землі, а продаж заборонено...

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Горіх треба садити всюди

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Садити то можна, але як збирати прийдеться, то буде багато помічників.
    Та і щоб був толк з того то хоч 5-10 гектарів треба бахнути. Років 3-4 тому треба було вкласти 70 тисяч в 10 гектарів, що в принципі не було дорого, правда то не офіційно, а якщо офіційно то там страшний геморой, правда 60% (вроді) з затрат держава мала б компенсувати.

4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Ну і що? :)
    Дерева все одно тре садити

5. UNIA

UNIA Well-Known Member

И який сенс?

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я думаю що продаж землі в Україні заборонено тільки для того щоб великим агрохолдингам було зручніше і дешевше її "орендувати".

Нафіга їм купувати землю, якщо вони мають її на халяву?

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. manur

manur Well-Known Member

Знайомий в Ковель возить. Напевне, вигідніше. Інакше б до Львова віз...

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Нині дзвонив до цьоці в тернопільську обл. То там по 110 грн., а в Червонограді по 60 :dntknw:

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Чому толерантність до голубих пропагується як європейська цінність, а до полігамії ні? Як на мене то хлопові мати кілька партнерок значно природніше ніж мати другого хлопа :scratch_one-s_head:

10. iso

iso Well-Known Member

Природніше? А Ви манією величі не страждаєте?;)

11. Olenall

Olenall миється в бані

Кожен може казати за себе, ми живемо у вільній країні, хочемо в Європу
    Сім'я це головне, але ж якщо прийшов час розвестися, то буде заборона?
    Якщо хтось любить так, як хоче? Хто може заборонити
    Я розумію, це не пропоганда, а просто не заборона

12. Patrick

Patrick Well-Known Member

Бути ґеями - це справа суто добровільна двох партнерів.
    А полігамія дуже часто є насильною.
    Є , бо в новинах час від часу показують судові тяганини амішів. Тут їх є багато.
    То там в справі до співжиття з старим хлопом були насильно залучені молоді жінки, часто - по 16 і 15 років.

13. Pan profesor

Pan profesor Філософ 7-го розряду

Чому влада Львова не прийме законопроект: "До 2020 року кожному львівянину видати безкоштовний самокат"? При цьому зменшити кількість маршруток наполовину :friends: І нехай їздять на роботу на самокатах о_О

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Якщо хлоп має коханку, чи навіть 2-3 girlfriends то громадська думка його осуджує, навіть в прогресивній Америці (чи нє?).
    От якщо політик гей то до цього треба відноситись толерантно, а якщо "курвій" то це погано...чому? (в більшості випадків ніякого насильства немає)

15. Patrick

Ні не осуджує.Це його справа, якщо він з себе не корчить порядного сімянина і не є офіційно жонатий.

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну добре, що він (маю на увазі західний політик) зможе прийти на якийсь офіційний захід з двома пАдругами і сказати то мої girlfriends, я люблю їх обох :mocking:, в той же час голубізни вже не тільки не приховують, а навіть виставляють на показ .

Або парад полігамістів, чи там БДСМщиків, чи ексгібіціоністів, чи ше яких "...ністів" ви собі можете уявити?
    Чому саме до голубих "особливе ставлення".

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Доречі і борців з БДСМом наприклад я теж ще не бачив, а проти геїв навіть в Червонограді мітингували пару років тому :mocking:

18. Patrick

Не має до них якогось іншого ставлення.Вони в Канаді нікому не цікаві , крім них самих.
    А що до офіційних заходів/мітингів - то кожний може провести , якщо його організація/клуб не є нациським, не пропагує насильництво, расизм ...і інші фобії.
    А полігамія , як я вище написав , часто є насильницька з залученням ДІТЕЙ - а це вже КРИМІНАЛ.Причому тяжкий.

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну і багато біло "секс парадів" не голубих? Чому свінгери наприклад не проводять парадів, конференцій, не борються з дескримінацією , а тихенько собі трахаються як вважають за потрібне...:dntknw:

Насильство в будь якому виді то кримінал, навіть в гетеросексуальному.

20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А яким чином БДСМ впливає на християнські цінності?

Наш Господь це не заборонив )

а де твій аватар? :)