Дункане. Муйнею не занімайтесь.

Discussion in 'ГРАНД vs' started by ГРАНД, Dec 7, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tanna

tanna Дуже важлива персона

І то правда. Намагаюсь притримуватись традиційної орієнтації.

Будемо сподіватись.

2. ostrov_stranger

ostrov_stranger Well-Known Member

Ну, якщо вже докопуватись до першоджерел, то це Ви своїм безглуздим тролінгом приманили на форум ціле шобло російських тролів. І тепер, крім Вашої маячні, доводиться ще читати, що пише всяка схиблена кацапня. От і йдуть люди з форуму. Низький уклін Вам за це! :sarcastic:

3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Чесно кажучі Вам не вгодиш. То всим форумом обурювались на відсутність кацапів, мовляв немає з ким посперичатись. То жалієтесь на кацапську навалу. "Вам шашечки, чи їхати?";) Бо як на мене, краще б кацапи взагалі зникли з поверхні планети і в Світі запанував всеохоплюючий мир та злагода.
    Можливо я приваблюю кацапню своїм "тролінгом", можливо, але ж всі того бажали. Принаймні чимала кількість форумчан. Але за якість тих кацапів ніхто не ручався. Які є, такі є. На те вони й кацапи.

Ну не всим же дописувати вискокопарним слогом як Ви. Світ цікавий своїм різноманіттям. До речі, моя "мачня" це здебільшого гірка правдонька. А вона маячнею бути не може.

Це природній відбір. Майже по Дарвіну. але тільки в політичному контексті. Отже , немає за що дякувати.

4. V.P.

V.P. vegan power

есть целые клиники для душевнобольных тоже есть. гранд гордись

5. ostrov_stranger

ostrov_stranger Well-Known Member

Їйбо, Кертіс якісніших приводив. А взяли й накотились на людину нізащо :)) А сперечатись з опонентами хто ж проти. Але не какашками кидатись.

6. ГРАНД

А я нікого не приводив. Вони самі виповзають із усих щилин.
    То може карще какашки від кацапів отримувати та втиратись ними мовчки?о_О

7. ГРАНД

8. V.P.

V.P. vegan power

9. ГРАНД

10. V.P.

V.P. vegan power

11. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ну нє,Гєню ,ти супер...Страшиш москалів,як Сагайдачний!
    Я сі тішу,направду!
    А що до назви теми то...Дункане,не занімайтесь мернею!...звучить краще ніж муйнею! Во-о! Вийдеш з буцигарні,виправляй...і продовжуйте в вибраному ключі.
    Файно,єй бо...
    Ляпота!:good:

12. Милена

Милена Дуже важлива персона

[ADMIN="Милена"]Ляпота, как и эта "муйнёвая" тема - закончилась и закрыто ! Причина закрытия - темы переносила в раздел п.Гранда - я и буду переносить в этот раздел я . Тишимося !!![/ADMIN]

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)