А в чем она, может просветите? На пальцах, чтобы я, кадровый офицер, с броневым листом вместо лобовой кости и осколком на 80 грамм в башке, понял.
Я не Вас питав, це перше. Друге, якщо вже намагаєтесь щось сказати, то кажіть, а не копіпастіть онучі.
Ідеш - не озирайся. Оглянешся - згадаєш. Згадаєш - пошкодуєш. Пошкодуєш - повернешся. Повернешся - почнеться все спочатку ...
Не можеш прости мене за те,що назвав знак розп"яття рагульством? Нічого не буває намарно. Якщо ви щось зробили, значить в той конкретний момент вашого життя, на тому конкретному етапі вашого розвитку, в даному вчинок був сенс. І якщо вам здається, що ви могли вчинити по-іншому, знайте - ви не могли.(с)
Вовк - єдиний із звірів, який може піти в бій на сильнішого супротивника. Якщо ж він програв бій, то до останнього подиху дивиться в очі супротивника, після чого вмирає.
Не идеализируйте волков. Они силы ссут - еще как. А толпой на одного - так к этому не привыкать, знаешь.
Коли мені було 5 років, мама сказала мені, що найважливіше в житті - бути щасливим. Коли я пішов до школи, мене запитали, ким я хочу стати, коли виросту. Я написав «Щасливим». Мені сказали: «Ти не розумієш завдання!». Я відповів: «Ви не розумієте життя!» Джон Леннон ---------- Додано в 09:40 ---------- Попередній допис був написаний в 09:35 ----------
Помилитися може кожен. Визнати помилку - гідний. Попросити вибачення - мужній. Відновити відносини - сильний.
Вовка не бачив. Скажену кавказьку вівчарку,що кинулась на нас,з дитиною в лісі - зарубав, Якщо,це про мене - повториш в очі.
Вас знаю более 3-х лет, как и Романа, еще по Одесскому, где он муси-пуси. , А теперь, я плохо умею, но инициативу беру нагло на себя. Алё! Ром, мир? Я был не прав. И Комуняка я и в комсомоле мы вместе не были. И жен не Ты в Питере нашел и не я Яну около Львова... Давай просто жить, а не п****ть друг на друга! Вот сейчас реально боюсь, что забанят, не всё высказал....
нинька якась не та тяпниця.... сумна... єдине шо в Дукані футбол потішив Синім смутком у душу вливається зоряний вечір, Думи линуть у даль, ніби в вирій летять журавлі, А із неба упаде й сльозою покотиться зірка І розбудить у серці забуті одвічні жалі.... ееееехххх...............
Ти ніколи не пройдеш свій шлях до кінця, якщо будеш зупинятися, щоб кинути камінь у кожну дзявкаючу собаку.