Думки про те, як відновити "той" форум

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Viktoria Jichova, 16 січ 2007.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Відповідь: Думки про те, як відновити "той" форум

Не страшно. Ви лише повідомте про свою згоду :) Буде там штири кобіти модераторами, як в тому кіні "Секс і сіті" :) Найбільш читаному розділу - найбільшу кількість модераторів! "Блюсті нрави" :)

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Мартіні, по-вашому, краще, що народ взагалі на форум не ходить, бо бридиться???
    До речі, кіна того я не дивилася. А що за сіті - рибальські? :)

От якщо Вікторія погодиться, тоді нас додайте. ;):) Вікторіє, ви читаєте? Яка ваша думка?

3. MARTINI

Ок, чекаємо на Вікторію.

А серіал "Секс і місто" - один із найкращих серіалів в історії телебачення, як на мене. Але то тема окремого обговорення :)

4. Viktoria Jichova

Viktoria Jichova Well-Known Member

Лілю, Мартіні, я Вам дуже дякую за пропозицію бути модератором.:) Лише от яка невелика проблема:
    1) я не є абсолютно впевненою, чи буду настільки сумлінною та відповідальною як модератор, і чи виправдаю ваші очікування.
    2)Далі, технічні речі: чи хтось би був так люб´язний мені пояснити, що взагалі від тієї функції вимагається і як нею користуватися, тобто якийсь інструктаж чи що..
    3)І ще: чи може модератор одного форуму бути водночас і учасником іншого форуму? Чи тут щодо модераторів жорсткі правила та вимоги?

5. MARTINI

Ну ось і домовились :) Коли налаштую, скину інструктаж в приват :)

6. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Дозволю і собі докинути, тільки не власне слівце, а Mike.
    І взагалі, з отим його дописом погоджуюся повністю, особливо з тим що атмосфера на форумі ду-уже залежить від "чарів" модератора. :)
    Я гадаю, що залежить також від бажання модератора зробтити форум затишним більшою мірою навіть для самого форуму (і його рівня), аніж для себе.
    То, що? - "почерез терни - до зірок"?;)

7. Відповідь: Думки про те, як відновити "той" форум

Кажется уже даже неудивительным, что, наши мысли полностью совпадают своими частями, Мария! :) Это ли взаимопонимание?

8. piepie

piepie миється в бані

Невстранец'ю, ви там не марудьте ( рос. - брюзжите) повсюдно, а хутчій у " підглядалку" - прогавите жвавий обмін ПП. :D :p

9. Mike

Mike Well-Known Member

І нам, як глядачам, Паю :), і вам в тому числі :)
    Не забагато, як раз :)

• Подобається Подобається x 1
  10. Відповідь: Думки про те, як відновити "той" форум

А мне по барабану, кто там ППишет кому... :) В подглядывалке польза - видно, кто в какой теме пишет, а или кто пайпаевским творчеством просто восхишшается...

11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Віко, все можна. :) Я наприклад, є модератором ще на одному форумі. Тільки там простіше, знимку зменшити, підкорегувати реліз під стандартний вигляд, викинути, якщо повторюється.
    Тут треба із серцем. Я на початках теж переживала. А потім дійшло, що модеротор не повинен нічого міняти, він просто повинен викорчовувати пеньки, які би іншим читачам при спуску з гори могли би кудись заїхати. :):D :D Ви й так робите форум затишним, а модераторство вам в цьому тільки допоможе.

12. Viktoria Jichova

Viktoria Jichova Well-Known Member

Лілю, дякую за Вашу підтримку.:) Ну, я поки зорієнтуюся, то ще не скоро зможу щось "викорчовувати".;) Але Ви будьте пильні, як лисичка.;)

13. Капітан

Капітан Well-Known Member

Вікторіє, аби Вас не позбавляти практики, доведеться мені мабуть трохи похуліганити у розділах, які Ви модеруєте :)

14. Danilo

Danilo Well-Known Member

Pedro
    Щира повага. Підписуюсь під кожним словом.
    Ось лише Нірван не толерую.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)