Відповідь: Думки про те, як відновити "той" форум Не страшно. Ви лише повідомте про свою згоду Буде там штири кобіти модераторами, як в тому кіні "Секс і сіті" Найбільш читаному розділу - найбільшу кількість модераторів! "Блюсті нрави"
Відповідь: Думки про те, як відновити "той" форум Мартіні, по-вашому, краще, що народ взагалі на форум не ходить, бо бридиться??? До речі, кіна того я не дивилася. А що за сіті - рибальські? От якщо Вікторія погодиться, тоді нас додайте. Вікторіє, ви читаєте? Яка ваша думка?
Відповідь: Думки про те, як відновити "той" форум Ок, чекаємо на Вікторію. А серіал "Секс і місто" - один із найкращих серіалів в історії телебачення, як на мене. Але то тема окремого обговорення
Відповідь: Думки про те, як відновити "той" форум Лілю, Мартіні, я Вам дуже дякую за пропозицію бути модератором. Лише от яка невелика проблема: 1) я не є абсолютно впевненою, чи буду настільки сумлінною та відповідальною як модератор, і чи виправдаю ваші очікування. 2)Далі, технічні речі: чи хтось би був так люб´язний мені пояснити, що взагалі від тієї функції вимагається і як нею користуватися, тобто якийсь інструктаж чи що.. 3)І ще: чи може модератор одного форуму бути водночас і учасником іншого форуму? Чи тут щодо модераторів жорсткі правила та вимоги?
Відповідь: Думки про те, як відновити "той" форум Ну ось і домовились Коли налаштую, скину інструктаж в приват
Відповідь: Думки про те, як відновити "той" форум Дозволю і собі докинути, тільки не власне слівце, а Mike. І взагалі, з отим його дописом погоджуюся повністю, особливо з тим що атмосфера на форумі ду-уже залежить від "чарів" модератора. Я гадаю, що залежить також від бажання модератора зробтити форум затишним більшою мірою навіть для самого форуму (і його рівня), аніж для себе. То, що? - "почерез терни - до зірок"?
Відповідь: Думки про те, як відновити "той" форум Кажется уже даже неудивительным, что, наши мысли полностью совпадают своими частями, Мария! Это ли взаимопонимание?
Невстранец'ю, ви там не марудьте ( рос. - брюзжите) повсюдно, а хутчій у " підглядалку" - прогавите жвавий обмін ПП. :D :p
Відповідь: Думки про те, як відновити "той" форум І нам, як глядачам, Паю , і вам в тому числі Не забагато, як раз
Відповідь: Думки про те, як відновити "той" форум А мне по барабану, кто там ППишет кому... В подглядывалке польза - видно, кто в какой теме пишет, а или кто пайпаевским творчеством просто восхишшается...
Відповідь: Думки про те, як відновити "той" форум Віко, все можна. Я наприклад, є модератором ще на одному форумі. Тільки там простіше, знимку зменшити, підкорегувати реліз під стандартний вигляд, викинути, якщо повторюється. Тут треба із серцем. Я на початках теж переживала. А потім дійшло, що модеротор не повинен нічого міняти, він просто повинен викорчовувати пеньки, які би іншим читачам при спуску з гори могли би кудись заїхати. :D :D Ви й так робите форум затишним, а модераторство вам в цьому тільки допоможе.
Відповідь: Думки про те, як відновити "той" форум Лілю, дякую за Вашу підтримку. Ну, я поки зорієнтуюся, то ще не скоро зможу щось "викорчовувати". Але Ви будьте пильні, як лисичка.
Відповідь: Думки про те, як відновити "той" форум Вікторіє, аби Вас не позбавляти практики, доведеться мені мабуть трохи похуліганити у розділах, які Ви модеруєте
Відповідь: Думки про те, як відновити "той" форум Pedro Щира повага. Підписуюсь під кожним словом. Ось лише Нірван не толерую.