Думки про те, як відновити "той" форум

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Viktoria Jichova, 16 січ 2007.

1. zet

zet Дуже важлива персона

Відповідь: Думки про те, як відновити "той" форум

Так, не поняла? И чем же это тогда вы спорите....:p :D

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ну... умом спорим. А чем?;)

3. Відповідь: Думки про те, як відновити "той" форум

Вот так-то лучше, Зет ;) Нечего хандрить.

ИМХО "тот" форум - это форум, на котором особо никто не загружался, "тот" он или не "тот", "правильный" или нет... Он перестал быть "тем", когда кто-то (не так важно на самом деле, кто именно) усиленно стал пытаться сделать из него определённый, такой, "правильный"... Намёк, конечно, ясен? :) :) А вот и неправильно! :) :) Я не призываю закрыть тему, отнюдь... Но градус лучше снизить.

4. zet

zet Дуже важлива персона

Я тоже против всяких "правильных" форумов. Если мы сами все такие "неправильные", то что ж нам там долго делать? :)
    [​IMG] [​IMG]

5. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Мне кажется Z не так Мартини прочитала. :) Он по моему о Централе говорил. А она о В-З.

6. Відповідь: Думки про те, як відновити "той" форум

Главное, не оборачивайтесь... :cool:

7. zet

zet Дуже важлива персона

Чернобылец, я о всех сразу.. О "правильных" и "неправильных". О всех тех, кого хочу встречать здесь, а не бегать за вами всеми по всему интернету... [​IMG]

8. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

У нас нет «правильных» и «неправильных». Открыто для всех. В этом плане я ставлю знак равенства между ЛФ и В-З и предлагаю дружить форумами. Что касается Централа, то там собрались люди у кого постоянно предохранители выбивает от самого присутствия людей мыслящих не так как они. Ну они и законсервировались. А поскольку им надо такое состояние поддерживать («девочки дружат против кого-то») поэтому они, как заметил Мартини, и ведут себя соответственно.

9. Ума

Ума Well-Known Member

Повністю підтримую! Особсито я не уявляю собі цей форум без салуну (як дехто пропонує його закрити) і не уявляю, що можна робити на форумах де всі однодумці... Один сказав, інший підримав, сам себе похвалив і все. Цей форум таки справді унікальний, бо зібрав переважну більшість своїх дописувачів саме через такі слизькі теми. Дехто пішов з тих тем (як я:)) і пише в гілках по своїм інтересам... але це залишився той самий форум! Якщо Уму зараз цікавить лише вагітність, то невже через мою думку, я маю схиляти всіх думати як я і писати там де я хочу? А все інше закривати? подумйте про тих, кому це цікаво! Подумайте, як Ви сюди потрапили?

Форум не можливо повернути до попереднього його стану, бо він виріс і став зрілим і виховався він саме на тих учасниках, які його постійно підтримують. Кожен вніс свою лепту. Правильно чи неправильно, МИ виховали той форум - кожен вважає по своєму, але час покаже! Це як дитина (соррі за однонаправлені приклади ;)), але вона є НАША, хоч має недоліки. Тому силою нічого не зміниш, це природній шлях розвитку віртуального суспільства і силою ненав"яжеш іншу поведінку цьому форуму, в інакшому випадку це вже не буде "той" ЛФ, на який ми завітали. А питання ж стоїть саме про "той" форум!

10. zet

zet Дуже важлива персона

Що ж, виходить, не повернутися, як і в дитинство?
    Все одно, Ліду хАчу!!! :) :)

11. Ума

Ума Well-Known Member

Я теж дуже за те, щоб Оля повернулася! Але з поваги до її релегійних переконань, я не можу настоювати на цьому, бо розумію, що віруючим такі теми і споглядання заборонені (я про інцидент з Нірванами)! Тож не хочу бути каменем спотикання! Але якщо Оля читає цю гілку, то нехай повертається. Тут є купа інших цікавих гілок і товариство уже знайоме :):):)
    Особисто для мене, пропав з форуму не просто цікавий співрозмовник, але безцінний досвід по вихованню хлопчиків :):) Олю, повертайтеся, а то я малих дітей не боюся - я знаю, що з ними робити, але як виховати з хлопця достойного сина - не маю жодного уявлення!!! :)

12. zet

zet Дуже важлива персона

Умгу, вже дожилася, що рецепти бігаю з УЖ викрадаю.. Нема Олі, то ніхто й їсти не готує...
    давляться консервами, чи що? :eek:

13. Басанець

Басанець Well-Known Member

ЩИРА ПРАВДА!!! ВЛУЧНІШЕ ГОДІ Й КАЗАТИ!!!

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Давно так не сміявся ! Ваші причинно-наслідкові зв’язки починають нагадувати мені предмет “марсксистсько-ленінська етика та логіка”.
    (на ТВ я звик до постійних скарг редакції пропаганди на мене. Один яскравий зразок скарги навіть зберігаю досі. Підписаний “Головним редактором головної редакції пропаганди” Пасаком В.В. Жванецький, Петросян і Задорнов відпочивають !)

В основному – в гілках з активними російськомовними опонентами. Мені запам”яталася гілка “Микро-репортаж из самого логова”. Я часто дотримуюся принципу – відповідати мовою співбесідника.

НЕ БУЛО ТАКОГО ЗАПИТАННЯ ДО МЕНЕ. НЕ БУЛО. Було – до Бухгалтера і ми просто за кухлем пива домовилися дописувати українською.

Мені жаль Вас, пане Мартіні, якщо Ви робите такі висновки. Просто багатьом людям (і мені в їхньому числі) набрид ваш “заповідник гоблінів” в нинішньому вигляді. Гляну титульну сторінку – ну хто нам дописує в “Політиці”, “Історії”, “Мові” ? Ну хто ? Одні й тіж картинки, як в слот-машині і наперід прогнозовані дописи. Зрідка самі тільки модератори допишуть щось розумне.
    Звичайно, з такого форуму певна частина людей піде.

Я ніколи не був статистом у чужій грі. А тут нині - попсова "група розігріву" забиває тих співбесідників, з якими я дійсно хотів би поспілкуватися (або вони зі мною).

Думками обмінялися ? При своїх залишилися ?
    Life goes on.
    Бажаю нікому не хворіти.

Прошу не відповідати. Я можу залогуватися тільки після поштового сповіщення про ПП. І то - від осіб, з якими мені хочеться поспілкуватися.

15. piepie

piepie миється в бані

MARTINI, я вже втамував свою амбіційність модераторством, збавте, будь ласка, мене від цього лукавства. Ці костюмовані дійства приносять естетичну насолоду хіба що невтаємничиним

Zet написала: " ми різні". А відрізняємось насамеред своєю (не)порядністю.

если на первое место выступает какая-то «самоидентификация», то существо умирает © Матілайнен

16. Дядя Ваня

Дядя Ваня Well-Known Member

"Заповедник гоблинов"... Сильно сказано. Спасибо, г-н Борис, за "доброе" слово!

17. Капітан

Капітан Well-Known Member

До речі, Зетта... Як це ніхто не сперечається на В-З... - " А как же я...?" :) Ми з Степаничем навіть опозицію задумали створити :p

Але Львівський форум то є кляса :) Мені наприклад досить зручно спілкуватися і тут і там, і я ніколи не протиставляю цих два форуми. Хоча там троха важче, оскільки фактично крім мене там ніхто НАТУ не хоче :confused: :D

18. zet

zet Дуже важлива персона

Борис, ви б краще написали тут про МАУП, бо я чула, що його дуже лобіюють у Верховні Раді. В нас же є один їхній філіал ВУЗу. Це не єдиний не державний ВУЗ, але з поміж інших виділяється наднизькою якістю, до маразму доходять і ніхто їх не зачіпа, зате інших провіряють і перепровіряють.

19. zet

zet Дуже важлива персона

Та я теж в обидва форуми почитать бігала. Отож, як помітила, що тему бува починають дискутувати на одному форумі, а продовжувати на інших, то й захотілося зібрати всих у одну хату.
    А то як у тому анекдоті:
    Разделитесь -
    умные все направо, а красивые все налево...
    А обезьна бегает то направо, то налево, а потом села посередине и заявила: "Да что ж мне? Разорваться, что ли?!!" :D :D
    Це я про себе. :) Бо мені цікаво й про "МАУП" почути від Бориса, й на "дачку" одним оком глянути..

20. Капітан

Капітан Well-Known Member

Что за намеки, Зетта? :D
    ЗЫ: ....хм... а как Вы догадались, что я родился в год обезьяны? :o

а де твій аватар? :)