Думки про те, як відновити "той" форум

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Viktoria Jichova, 16 січ 2007.

1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Відповідь: Думки про те, як відновити "той" форум

ІМХО: спілкування цікавіше, коли є люди, які висловлюють різні точки зору. Правило повинне бути одне: не хамити, не ображати. Але якщо є і такі дописувачі, які хамлять і ображають - не потрібно їх "банити". Але повинен бути принцип: "Долг платежом красен".

2. piepie

piepie миється в бані

Степановичу, я свою присутність нікому не нав'язую.

3. zet

zet Дуже важлива персона

А я ж про що? Порозповзалися за інтересами і спілкуються по типу: "Люди хвалять мамо нас, Ви мене, а я вас!" :D

4. Відповідь: Думки про те, як відновити "той" форум

Зет, данную конкретную проблему ( с Лидой) таки придётся Вам решать в привате (и частично по почте).
    :)

Увы, ничем помочь не могу. Тут такие страсти, куды мне исчо лезть... :rolleyes:

5. zet

zet Дуже важлива персона

Пайпе, хіба ж то про вас розмова? Без вас теж було погано..

6. Відповідь: Думки про те, як відновити "той" форум

Всё ОК, pie, всё ОК! Никто никуда не идёт... :D

7. Степаныч

Драсьте!:confused: Я, мабуть, щось не чітко висловив! Тоді пробачте. Я навпаки мав на увазі, що УСІ мають право говорити що завгодно! До речі, особисто мені з Вами спілкуватися приємно. Ще раз пробачте, навіть на думці не мав щось сказати проти Вас особисто!

8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ні, Зет, Ви неправі. Я днями почитав той Central (Володимирський), у них там навіть дискусії бувають!
    Скажімо відкривають якусь тему й починають всі один із одним погоджуватися, заповнюють 2-3 сторінки, скучно. Тоді хтось йде на ЛФ, бере цитату Невстранца, Чернобильца чи Пересвета, постить туди (правда чомусь без українського перекладу) і давай із нею (тою цитатою) сперечатися і дискутувати. Заодно примовляючи щоразу, який поганий ЛФ, що там таку гидоту писати дозволяють :)
    Отак Невстранец , бідака, нікуди не ходив, а виявляється із ним там полемізують. :)

9. Mattilainen

Mattilainen Well-Known Member

"СЕ" - Свідомий Елемент
    "НСЕ" - Надмірно Свідомий Елемент

:D

10. zet

zet Дуже важлива персона

А я все думаю чому на форумі "Запад-Восток" частенько теми ЛФ дублюються? Це теж, як виявляється, для того, що тут не доказав, то там доказать... :D ;) :p

11. piepie

piepie миється в бані

Самі ж модератори форум і розвалюють, те що було і раніш. Безнадійно, либонь.

12. Степаныч

Зет,
    я теж на "В-З" дописую. Повинен визнати, що маргіналів там менше. І справа не у "доказать", а поспілкуватися з адекватними людьми. ;)

13. zet

zet Дуже важлива персона

Умгу, "тихо сам с собою я веду беседу..." И, главное, никто ж не спорит. Лепота. :p

14. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Паю, що ви маєте на увазі? Мені здавалося, що модератори - люди, котрі люблять форум (навіть якщо сюди не приходять) і дбають про його хороший вигляд та порядок. Чи ви маєте на увазі, що ми забагато правимо?

15. Степаныч

:) Извините, вынужден уточнить: даже в юности не было. Так случилось, повзрослел рано.:)

16. zet

zet Дуже важлива персона

А как насчет второй части моей фразы? :rolleyes: ;) :D

17. Відповідь: Думки про те, як відновити "той" форум

Так часто бывает. Чего в детстве недополучили, то и... :eek: :D

18. Степаныч

Не согласен. Спорят. Зайдите, убедитесь.

19. Степаныч

:D Но-но! Что ЗЕТ подумает!:D

20. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Я би не назвав це словом порядок.
    Спершу дійсно Борис був дуже добрим модератором. Але, на моє глибоке переконання, саме тоді, коли Борис перестав бачити межі розумного і надто заповзято вдарився у це модерування, почалася напруженість і ворожнеча, оскільки модератор провів однозначний і чіткий поділ - це свої, а це чужі, чорне і біле. З обох боків почала вихлюпуватися агресія, ворожнеча, взаємне несприйняття, не всім вдалося зберегти здоровий глузд і не вплутуватися у ці провокації.

Згадайте, колись же такого не було. Ми усі як і зараз були різні, але ж знаходили спільну мову, дослухалися один до одного, незважаючи хто якою мовою розмовляє, за кого голосував і де живе. Та той же ж Борис перші місяці виключно російською писав на форум. На моє запитання - чому? казав, що так йому зручніше. Ніхто нічого не мав проти.

Але поступово модераторство , здається, почало згубно впливати на Бориса. Хоча і модеруванням це назвати важко. Коли постійно сипляться неприховані погрози, образи, фамільярність і зневага до новеньких, людина майже не пише по темі конкретних гілок, а лише нападає на опонентів - це уже не модерація, а свавілля. Тут на форумі порядок казарменний, або ж за поняттями зони - не потрібен. Крок в ліво, крок в право - стріляю без попередження. Вам потрібен такий форум? Тут місце для вільного спілкування і дискусій. Натомість дискусія стала пропадати , замість неї лише погрози і обзивання. Модератор на таке не має права, тому від послуг Бориса ми відмовилися.

Згодом Борис почав мстити, налаштовуючи форумчан проти ЛФ і переконуючи залишити його на користь іншого "правильного" форуму. Багатьох задурити вдалося, нажаль.

а де твій аватар? :)