Думки про те, як відновити "той" форум

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Viktoria Jichova, 16 січ 2007.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Відповідь: Думки про те, як відновити "той" форум

От би ще й не втримувати деяких... А що треба на довічний бан? :)

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

25 штрафних балів.
    Їх можна заробити як по одному, так і всі за один раз. Випадки різні бувають

3. Liliyah Romanova

А як можна побачити, хто скільки штрафних балів має? :)

І ще (непростимий оффтоп): мейли, надіслані через форум, доходять до адресата?

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ця інформація є під аватаром кожного.
    Крім того модератор може бачити її детально на сторінці профілю користувача.

Чи доходять мейли - пробуйте. Мені часом приходять, але чи ця функція працює на 100%, я не переконаний

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Було б не зле з цього місця більш детально: як якийсь форум може НАСИЛЬНО когось перетягнути? Я не побачив тут почуття реальності.

6. Відповідь: Думки про те, як відновити "той" форум

Не нытьём, так как... :)

Однако, Мих прав. Без склонности изначальной объекта приложения вышеуказанных методов ни один и не сработал бы...

7. zet

zet Дуже важлива персона

Мартіні, я теж хочу знати яким чином силою форумчан повертати. Я тоді Олю (Ліду) віртуаньно зв'яжу й сюди перетягну, бо мені її не вистачає. А кулінарна гілка без неї зовсім зачахла й продукти всі вже зіпсувалися...
    Оля!!!!!!!!!Ау!!!!!!!! Ліда!!!!!!!!!!!!!!! :sad:

8. Відповідь: Думки про те, як відновити "той" форум

Лиде там спокойнее. Чтобы упросить её захаживать И сюда, следует каким-то образом убедить, что не следует принимать близко к сердцу виртуальные бои, а также присутствие одного из модераторов, который конечно же берёт на себя добровольные односторонние обязательства уступить честь модерирования Лидиных сообщений Вам. :) Сможете - считайте своё насилие почти свершившимся (осталось только Лидино желание обеспечить) :)

9. zet

zet Дуже важлива персона

Прогулялася я на обидва споріднені форуми. Дуже жаль, що люди, замість того, щоб знайти спільну мову, розбіглися по кутках. Звичайно, що їм там дуже комфортно. Але що то буде, якщо кожен з нас заведе собі по форуму? Активність всих 3-х форумів приблизно однакова, практично ніяка. Я й сама грішна, трохи бігаю на Одеський форум. Тільки виходить правду люди казали: "Скільки українців, стільки й гетьманів". Я маю на увазі не тільки етнічних українців, а весь народ України різних національностей (воно, видно, перехідне).
    Я ще можу зрозуміти Гранда. Його забанили, тому він й створив свій альтернативний форум. Але ж ніхто не банив Правника, або Бориса.
    Я завжди з надією дивилася на майбутнє нашого народу, але тепер, пробачте мені, дуже в тому сумніваюся. Кожен хоче стулити, щось на зразок, "Моя хата з краю..." Не ображайтеся, але мені дуже гірко від того..

10. Відповідь: Думки про те, як відновити "той" форум

Не горюйте сильно, на краю жить спокойно, но скучно. Вот обустроит народ свои хатки, обнесёт заборчиками, посидит там гордыню почёсывая, покидается наружу кто чем может, да и затоскует... А куда им ещё, как не сюда? :) Всё как в жизни. Только, сами не раскисайте. ;)

Всё будет хорошо, таких форумов, как этот - нет больше, а участники нарастут. Главное, не надо изменений в политике форума никаких (только начнёшь - и всё, замучаешься "реагировать на сигналы").

11. zet

zet Дуже важлива персона

Невстранец, да я же сама за ними всеми первая затосковала.

12. Відповідь: Думки про те, як відновити "той" форум

Боже мой, да зарегистрируйтесь Вы там, всего и делов... Чего тосковать-то? :) :)

А беседовать будете чаще там, где чаще интересные для Вас беседы получаются.

13. zet

zet Дуже важлива персона

Кругом полупусто...

14. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

1. В определенной степени произошла «виртуальная федерализация». Люди, включая, меня стали занимать делом больше. :)
    2. Разница. В-З более открытый, чем УЖ. Никого не забанили еще. На УЖ, есть запрещения даже при регистрации. Инакомыслие преследуется. Нашего Читателя за инакомыслие забанили. Деспотизм !
    3. Предложение. Может Гранда восстановить на ЛФ ?

15. zet

zet Дуже важлива персона

Я бы всех восстановила, а банила только за хамство.

16. Відповідь: Думки про те, як відновити "той" форум

Если администрация дёргаться не перестанет - совсем пусто будет. Начали неуклюже закручивать гайки (Прогулкины с Нирванами не считаются), накручивать штрафы "НСЕ" - когда за дело, а чаще нет (с Дядей Ваней - нет слов)... Ну, это дело администрации. Главное ей понять, что ОТ ЭТОГО "СЕ" не вернутся, они "рассмотрят", если им как на УЖ предоставят гарантии, что ни одного НСЕ на форуме вообще не будет. А самое главное - подавляющая часть переманенных "СЕ" на новом месте только в ветке приветствий активность проявила да москалей (облегчённо) с "кацапнёй" пнула, не получив в ответ возражений и... молчок (некоторые фотки постят). Тот, кому есть, что сказать - говорит это. Тот, кому нечего - ставит условия, которые ему нужно создать...

17. Liliyah Romanova

А що таке УЖ? І що то за альтернативні форуми? І що таке СЕ і НСЕ?

А Борис був добрим модератором, дарма на нього всі напосілися. При ньому був порядок!

18. Відповідь: Думки про те, як відновити "той" форум

А Вас не позвали? :rolleyes: :D :D :D

(и без него порядок. Вот поэтому-то... )

19. piepie

piepie миється в бані

Невстранец'ю, " добровольные односторонние обязательства уступить честь модерирования" - запросто, так само, як і полишити форум. Знову починається те ж, що і було. Ну, ще частина учасників форуму відійде.

20. Liliyah Romanova

Мене може й кликали, тільки я не завжди кличуся. :);)
    Я однолюб. А ми - народ специфічний...

а де твій аватар? :)